Şimdi Ara

Satacağınız aracınızı.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelmisini geçmişini nerden öğrenebiliriz diyeceksiniz zannettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta kullanır beğenmedim deyip geri veririm sonra başka araçlarada aynısı yapardım sadece yakıt parası vererek otomobil ihtiyacımı giderirdim. Şaka bi yana kimseye vermezdim aracımı
  • eğer 1 haftalığına satacağım adama aracı verecek olursam arabanın değeri 50 ise 100 alırdım, 1 hafta sonra iade ederse 50 geri öderdim. :-))) gerisi 1 haftalık kullanım bedeli
  • Verin demiyorum arkadaşlar .1 hafta kulansaydı eğer alırmıydı almazmıydı diyorum .

• Sadece bites geçişlerini ve motorun gürültülü olmasını beğnemezdi.
    Araç:1.6hdi auto6r premium 308.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

Verin demiyorum arkadaşlar .1 hafta kulansaydı eğer alırmıydı almazmıydı diyorum .

almaması için bahane uydurması gerek onun haricinde alırdı niye almasın sıfır gibi araç boya yok, çizik yok, kaza yok, değişen yok.
    sence sana bu çok mantıklı geliyor mu, sorduğun soru
    Türkiye gibi bir ülkede ???
  • asbircan kullanıcısına yanıt
    Yani sorduğum buydu aracınız kazasız çiziksiz motor mekanik olarak sorunsuz olması rahatlıkla satılabilir durumda

Ancak aslında daha farklı cevapların daha çok olacağını düşünüyordum açıkçası yani forumda bolca duyduğumuz 2.el araç aldıktan sonra 1 hafta geçmeden ciddi arızaların ortaya çıktığını okuyorum .

Acaba araçlarını satanların çoğu sıkıldığı içinmi satıyor yada uğraşmak istemediği yani para harcamak istemediği problemler yüzünden mi satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 11 Nisan 2016; 20:42:24 >
  • Ben aracıma gözüm gibi bakıyorum.Sırf adam alacak diye asla vermem aracımı.Öyle adamlar var ki arabayı kullanmıyor ırzına geçiyor....
  • En iyisi sorduğum soruya nasıl cevap verileceğini açıklayayım

Bende 2006 toyota corolla sol var sunroof lu araç bayağı dolu sorunsuz müşterisi 1 hafta kullansa %90 alırdı.tam otomatik şanzıman sorunsuz ve konforlu .ben 1 hafta opel easytronic kullandım beğenmedim mesela .kesinlikle şehir içi trafiğinde konfor istiyorsanız tam otomatik olmalı .aracımda 8 tane eşya gözü var .çoğu araçta yok bukadar.bagajı gayet büyük 437 litre.2.el piyasa sı çok iyi .süspansiyonları yumuşak .bence toyota servis en kaliteli servis.bu modelin herhangi bir kronik arızası yok bildiğim

Gelelim eksi yönlerine araç lpg li olduğundan biraz sık gaz almaya gitmek gerekiyor .1.6 atmosferik araç olduğundan yokuşları hızlı çıkamıyor.yol sesi alıyor,alman araçları ile kıyasladığımızda

İşte bu tür cevaplar bekliyorum arkadaşlar.arabamı kimseye vermem falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 11 Nisan 2016; 21:09:22 >
  • Ne 1 hafta kullanması.. Satılık olmadığı halde "satarsan haberim olsun" diyenlerden gınağ geldi..

Arabam 6 yıllık ama daha 10 binde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftaya kalmaz 1 gün kulllansa direk alırdı. Aracıma ne kadar özenle bindiğimi anlardı.
  • başlık hoş olmamış onun dışında dediğiniz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ne 1 hafta kullanması.. Satılık olmadığı halde "satarsan haberim olsun" diyenlerden gınağ geldi..

Arabam 6 yıllık ama daha 10 binde..

Hocam kusura bakmada binmeyeceksen niye aldın Ben 4 ayda 9.000 küsür km yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Hocam kusura bakmada binmeyeceksen niye aldın Ben 4 ayda 9.000 küsür km yaptım

bineceğim zaman elimin altında bulunsun diye..

yangın söndürücü tüpü gibi düşün.. ihtiyaç olduğunda elinin altında bulunması gerek..

zaten arabayla gezip tozmaya doymuş insanlarız..
    imzamdaki 77 renault 356.000 kmde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 13 Nisan 2016; 10:12:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı satarken ustaya bile göstermedi. 30 dakikada aldı gitti
  • Bundan önceki arabam 5 dakikada satıldı, alan kişi arabanın etrafında iki tur dolandı direkt aldı gitti. Pazarlık bile yapmadı. 14 yaşındaydı ama tamamen fabrika orjinaliydi, arabaya 500 metre öteden baksan ben burdayım derdi yani o şekil.
  • Alırdı büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Aracı satarken ustaya bile göstermedi. 30 dakikada aldı gitti

Aracı satarken notere bile gitmedim, eve geldi parayı bıraktı kimliği ruhsatı verdim kendi halletti. Aracada evin balkonundan 1-2 dakika baktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Mayıs 2016; 18:06:35 >
  • Amcamın oğlu arabayı satarken anlaşmışlar parasından. Sonra bir deneme surusune çıkalım demişler . Araba motor kilitlemiş... 2. El araba alan zaten bazı masraf ve sorunları göz ardı ediyor ve hesaplıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.