Şimdi Ara

Satallite A200-1M4 Kurtarma İşlemi (Recovery Disc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımın recovery cdsini kaybettim :( Tekrar vista kurulumunu gerçekleştirmek istiyorum ve kilitlendim. Her yere baktım hiç bir çözüm yolu bulamadım. Ne yapabilirim? Birileri yardımcı olabilir mi? (Kurtarma cdsini benim için bir yere yükleyebilmeniz mümkün mü? Mailden haberleşebiliriz)

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canjan -- 13 Eylül 2009; 15:18:11 >

• bu bahsettiğin recovery cd si yaklaşik 7 gb lik bir dvd.ve ayrıca sana verilen dvd senin bilgisayarının tüm donanım larının driver karını yükler ama.,vista n orjinal olmaz.sana en iyisini söylüyorum toshiba yi arayacaksın onlar sana senin vista ni yani senin adına aldığın işletim sistemi yüklü dvd yi ücret karşılığında gönderirler
  • Teşekkürler yarın arar bir fiyat sorarım...Driverlar uymasa da ben kendim bulup uygunlarını kurarım sorun olmaz.

Acaba cd kullanmadan hdd içinde ayrılmış bir bölüm olabilir mi? Klavyeden açılışta bir kısa yolu olabilir öyle geri dönüş yapabilirim? Bazı HPlerde vardı bu Toshibada da var mı? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: canjan

Teşekkürler yarın arar bir fiyat sorarım...Driverlar uymasa da ben kendim bulup uygunlarını kurarım sorun olmaz.

Acaba cd kullanmadan hdd içinde ayrılmış bir bölüm olabilir mi? Klavyeden açılışta bir kısa yolu olabilir öyle geri dönüş yapabilirim? Bazı HPlerde vardı bu Toshibada da var mı? :(

Açılışta F8 tuşuna bas. Recovery ayarlanmışsa öyle halledebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 19 Eylül 2009; 3:26:05 >
  • 200 serisinde HDD içinde imaj yok.harici DVD gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

200 serisinde HDD içinde imaj yok.harici DVD gerekir.

Benim A200-1M4 bilgisayarımda var.
  • a200 am4 içerisinde imj yok. f8 seçeneklerde recovery vardır fakat cihazda imaj yoktur.
  • Arkadaşlar çok teşekkürler...
    CDyi dün buldum :) F8 ile diskten geri yükleme yapılamıyor. Yardımlarınız için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.