Şimdi Ara

satarken en az zarar ettiren telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangi telefon satılırken bize en az zararı verir[parasal olarak]fikirlerinizi bekliyorum

• alıcıyla ve satıcıyla dogru orantılıdır giydiren giygiderene olayı yoksa şu tel az zarar ettirir bu tel çok zarar ettirir diye bişi yok hikaye onlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahtapoth -- 2 Aralık 2004,11:31:14 >
  • walla bence şu renkli ekranlı ve bol özellikli telefonlar baya bi zarar ettirir. çünkü her gün bir yenisi çıkıyo ve her gün sıfırının fiyatı biraz daha ucuzluyo.
  • ankarada maltepe esnafının söylediği sözü söyleyeyim size: 'nokia al abi,satarken zarar etmezsin hiç olmazsa!' ben ne desem boş bunun üstüne
  • Siemens abi. 1 sene önce 260 milyona aldığım telefona şimdi 70-80 veriyorlar.
  • 3650
  • nokia modelleri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iste söz budur...

EN AZ ZARAR ETTIREN TELEFON EN UCUZ TELEFONDUR......
  • bu mantık asıl zararın başıdır......alacaksın kullanacaksın....al sat olayı kimseye yaramaz eğer işin telefonculuk değil ise
  • bugun high end alırsan yarın satarken en azından para alırsın ben high end diorum sugun ikinci el bi p800 almaa kalksan 550-650 mil 3 ay kullansan 3 ay once 900 e almıstın yane ya high end yada orta ve ustu alacaksın en azından " para " alıorsun
  • A1018'dir
  • Noki alacaksın abi! Baksanıza 7210 hala kac para edio!!!

Ya da alacaksın bi yurt dısı telefon gelip satacaksın aldıgından fazlaya
  • ben satarken aldığım (sıfır) fiyattan 100 YTL kadar sağolsun kar ettirdi K700i
  • BENDE ZAMANINDA VBİR VESTEL VARDI 2.EL ALDIN 5 MİLYONA AYNI GÜN 75 MİLYONA SATMIŞTIM..
    ADAM ABİ BEN BU TELEFONU GÜNLERDİR ARIYORDUM DEMEZ Mİ :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.