Şimdi Ara

Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 92 model renaukt broadway dı ilk araba kullanmayı onda öğrenmiştim bizim 13 senelik emektar arabamız 2006 aralıkta sattık
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

en çok 1982 model skoda 120L yi satarken üzülmüştüm.ey gibi ilk arabanın tadı başkadır

ÇARPA ÇARPA ÖĞRENDİĞİ DOĞAN SLX İ SATARKEN ( BABAMLA) AĞLAYASIM GELDİ
  • 1986 renault 9 Gtl vardı bizim de çocukluğumun arabası. Ön camları bile otomatikti arabanın Babam biz büyüyünce sığmıyoruz diye sattı geçen sene 5500 Ytl ye. Otomobil sürmeye ilk onda başlamıştım. Broadway leri sevmememe rağmen Gerçekten çok üzülmüştüm onu satınca. Aramızda bi bağ oluşmuştu..

Ama bi daha broadway alırmısın diye sorarsanız almam
  • 92-93 yıllarında 87 doğan almıştı babam. 4-5 sene sonra ew almak için satmıştık. o yılların makam arabasıydı çok iyiydi ya.. eli yüzü düzgündü..
  • megane-1 imle geçemediğim nadir araçlardan. bitanesi benim başka araçlara yaptığım gibi kedi fare gibi oynadı.

kompresör olması olayı değiştiriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gen. cerrah

2005 model yeni kasa passat 1.6 fsi satarak , üzerine kredi çekerek özene bezene aldığım daha 50000km deki 2001 clk kompressörümü maddi imkansızlıktan dolayı satıyorum. Oysaki arabada konfor , karizma , performans, estetik herşey vardı. Düz yol konforu , otomatik vitesin geçişlerindeki sarsıntısızlık, kickdown da seni koltuğa yapıştırması, eksiksiz donanım . Herhalde birdaha böyle bir araca binemem.
  • şimdi anlaşıldı megane-1 e olan ilgin.

quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

2001'de sıfır aldığımız Renault Megane RTE 1.6 16v 2004'te satmak zorunda kaldım.
    Ama çok severdim keratayı, satarken çok üzülmüştüm

• quote:

Orjinalden alıntı: howdyhoo

fiestayı sattık 5 gun önce bir ağladım bir ağladım ki sorma... çok üzücü bişe ya yarın cmax alacaz ama fiestayı unutmicam...

kaça sattınız kaça alcaksınız acaba hangi model bide.

bende passatı satarken biraz acıdım :9
  • audi q7
    henüz alamadım ama satınca üzülecem
  • 94 kartalı sattığımda bayaa üzülmüştüm ne anılarımız vardı çok sırrımı bilir kendisi
  • aslında her arabamı satarken üzülmüştüm...
    çünkü hepsine temiz baktım...titiz bir kullanıcıyım...
    ama ford fiesta 1.4 TDCİ'ın bende ayrı bir yeri vardı...
    umarım yeni sahibi de en az benim kadar güzel davranır ona...
  • bizim yabancı marka bi arabamız vardı markası simka ydı sanırım ona çok üzülmüştüm bundan 15 sene önce falandı
  • 1977 model ilk el renault 12 aracımızı 97 yılında satınca gerçekten çok üzülmüştümbence bundan sonra hiçbir araç satılırken bukadar üzülmiyeceğim...
  • Benim satılırken en çok üzüldüğüm araç 1976 model ford taunus xl 1600 coupe idi. aracı babam kriz zamanı bir borca karşılık istemeye istemeye almıştı. şoförlüğü bu araçta öğrendim. kızılayın göbeğinde de birkaç kez olmak üzere çok kereler yolda bıraktı beni. yaklaşık 3 sene bindik sonra ötv indirimi için 2004'te hurdaya çıkardık. o araca hep resimdekine benzer şekilde içini yaptırıp binmek istedim ama üniversitedeydim param yoktu. resimdekinin kahverengisiydi. Şimdi olsa keşke. aaaah ah.

Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir?

• 1992 model NİSSAN sunny Ex-Saloon hala bu arabanın konforunu ve sürüş zevkini arıyorum. çok sevdiğim arabaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gen. cerrah

2005 model yeni kasa passat 1.6 fsi satarak , üzerine kredi çekerek özene bezene aldığım daha 50000km deki 2001 clk kompressörümü maddi imkansızlıktan dolayı satıyorum. Oysaki arabada konfor , karizma , performans, estetik herşey vardı. Düz yol konforu , otomatik vitesin geçişlerindeki sarsıntısızlık, kickdown da seni koltuğa yapıştırması, eksiksiz donanım . Herhalde birdaha böyle bir araca binemem.

kaça veriyorsun hoca
    arabanın rsmi varmı
  • 56 model chevrolet o bir efsanedir..
  • bende ilk arabam 89 taunusu verdiğimde hem cok üzülmüş hemde bayagı bi sevinmiştim.
    deli yola giderdi.
    türkiyenin yaklaşık bi yarısını gezmiştim o arabayla.
    otobanda cogu arabaya nal toplattığımı biliyorum.
    yeğenlerim o araba bozuk diye binmiyorlardı.
    sanayideki ustalarla kanka olmuştuk.
    ama arabayı alıp giderlerken bayagı bi hüzünlendim.
    bi daha alırmıyım? kesinlikle HAYIR..
  • allaha çok şükür hep sattığım aracın daha iyisine binmeyi nasip ettiği için öyle çok fazla üzüldüğüm bi aracım olmadı..

ama ilk aracım E36 coupeyi satarken içim bi cızladı ilk göz ağrısıydı ne olsa..bi de şimdi bu 330 u da satıyom ama içim bi garip bu aracında ayrı bi yeri oldu..

aradaki iki tanesi pek önemli deildi..
  • İmzamdaki araç
  • 2001 de 10milyara alıp 2004 de 25milyara sattığımız megane I e cok üzülmüstüm sattığımızda daha 30000 görmemisti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.