Şimdi Ara

Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 88 model 300E vardı..En dolusu ve siyahdı..Pek ağlamıştım babam sattığında..
  • SERÇE WARDI AZ YAKAR AZ KAÇARDI COK SEVERDIM KENDISINI HATTA GAZLA 140 BİLE YAPMISTIM FAKAT 141 YAPAMAZDI TAŞ GİBİ ARABAYDI KENDISI
  • 93 ten beri 92 model şahine biniorum..eğer satarsam üzülmenin aksine kurtuldum die sevincem
  •  Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir?

nova ss
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

şimdi anlaşıldı megane-1 e olan ilgin.

quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

2001'de sıfır aldığımız Renault Megane RTE 1.6 16v 2004'te satmak zorunda kaldım.
    Ama çok severdim keratayı, satarken çok üzülmüştüm

17500 e sattık 2003 model comfort 1.4 tdci
  • 90 model doğal L miz vardı. 9 yıl bindikten sonra satmıştık satarken ciğerim sızlamıştı ne anılarım vardı o araba ile. Hey gidi günler heyy
  • 3,arabamdı.1994 yılında.
    84 model metalik ceviz yeşili turbodizel golf...
    25 gün olmadık yükle tatile çıktık ailecek.güneyden-ege-marmara-iç anadolu vurduk yollara....18,000 km yol yaptım bu kadar sürede..bu kadar az yakanı daha görmedim.4,8lt/100 km ortalama yakıyordu.O kadar agırlık o kadar dağ yollarında....hiç bana zahmet vermedi...çok sevdiğim halde satmak zorunda kaldım.....unutamam..
  • sıfır km aldığım 88 model broadwayımı satamıyorum çok bağlandım ama garajda yatıyor yenii arabamı kullanıyorum
  • 1994 te sıfır aldığımız broadwayi geçen hafta sattık
    arabanın sahibi olan annem çok üzülürken bende düğünbayram yapıyodum
    şimdi astramız var
  • her araba da üzülüyorum ben ya. hepsiyle bi bağ kuruyo insan. ben lisedeyken babam doğanı satıp astra almıştı. bir tek o zaman arabanın satıldığına üzülmedim. üniversitedeyken aldığım ilk arabam suzuki marutiyi bile satarken acaip üzüldüm. zaten 1000 euro artı laptop a sattım, hala satmasaydım da ömür boyu saklasamıydım diye düşünürüm.
  • Bizm 97 en güncel kasa broadway vardı,Araç 2005 de 23000 km de idi daha abartmıyorum bi tane bile çizik yoktu beyaz garaj arabasıydı içim acıdı satarken
  • ben 2004 te sattığım 2001 mazda E2200 minibüsüme üzüldüm ihtiyaçtan satmıştım benim sattığım araç çok temiz temizdi yazık oldu
  • Bende sirionumu satmak üzereyim akşamları camdan dışarı baktığımda arabamı göremiyince acaba nasıl olucam bilmiyorum.
  • babamın 3. arabasını satarken çok üzülmüştüm çünkü çaldılar
  • Ben de babam 94 vectra gls yi satarken çok üzülmüştüm:(
  • babam 2005 te gümrükten çıkma (ki 6-7 sene gümrükte kalmış,saklanmış) 90 model renault 21 nevada (sw) almıştı. arba jip gibiydi ve türkiyede çok bulunmadığından heralde herkesin dikkatini çekiyordu. tabi yıllar öncesinn makam arabası flndı. çok uzun ve genişti. 1 sene sonra satmştk, ne üzülmüştm ama
    geçenlerde arabayı gördümde içim parçalandı. alan kişi hiç güzel bakmamıştı çok acıdm ya. gitti güzelm araba

Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir?

Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir?

• 2007 haziranında geçirdiğim ağır kazada hurdaya satmak zorunda kaldığım 1994 model tempramdı.başka arabam olmasına rağmen onun yeri ayrıydı bende .yeni arabamı dışarda bırakır onu garajdan çıkarmazdım.ama vadesi bukadarmış
  • Bende de "94 model pejo 205 GTI 1.9 vardı. ilk sahibiydim. Arabaya çok bağlanmıştım ve çok seviyordum. Satarkende arabanın içinde oturdum resmen konuştum onunla. Sen benim, ben senin kahrını çektim diye. Ama arabama asla toz kondurmazdım. Çok seviyordum. Hala niye sattım lan onu diye kendime kızıyorum. Sora öğrendimki arabayı alan şahıs kamyona girmiş arkadan. Kıymet bilemedim senin..

• Kendi paramla aldığım ilk arabam olan 1995 model Corolla 1.6 XEİ yi satarken çok üzülmüştüm. 210 km/h hızı görmüştü. Hala yollarda bir Corolla gördüğümde o mu diye heyecanlanıyorum...
  • 1999model nissan primera 2.0 gt sattığımda baya üzülmüştüm.Ve ilk kullandığım babamın 1993 audi 100ü satıldığında da üzülmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.