Bana da 2 tane companion düştü, proto drakele bir şey daha. :) Satmak sonradan aklıma geldi, ben mountlara ilgiliyim petlerle değil. Soulbound oluyor mu bunlar? Olmuyorsa ve iyi paraya satılıyorsa o 2 companiona da tıkladığım güne lanet olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Bana da 2 tane companion düştü, proto drakele bir şey daha. :) Satmak sonradan aklıma geldi, ben mountlara ilgiliyim petlerle değil. Soulbound oluyor mu bunlar? Olmuyorsa ve iyi paraya satılıyorsa o 2 companiona da tıkladığım güne lanet olsun.
Banada senegal düştü satıyım dedim 1g fiyatı var ahda.
quote:
Orijinalden alıntı: metamania
Banada senegal düştü satıyım dedim 1g fiyatı var ahda.
Bu güzel mount bence ama egglerden kolay çıkıyor zaten.
Alıntıları Göster
sadece tanklar mı alıyor bu çantayı yoksa healerlara da geliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: celades
sadece tanklar mı alıyor bu çantayı yoksa healerlara da geliyor mu?
Alıntıları Göster
Healerlara da gelme şansı var..Zaten hc ye girerken gösteriyor verip vermeyeceğini. O an sıralarda eksik tank ve healer çoksa gaz vermek amaçlı bu hediyeyi açıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: metamania
Healerlara da gelme şansı var..Zaten hc ye girerken gösteriyor verip vermeyeceğini. O an sıralarda eksik tank ve healer çoksa gaz vermek amaçlı bu hediyeyi açıyorlar.
Alıntıları Göster
hem tank hem heal oynuyorum, bu çanta olayı geldiğinden beri
-10 a yakın rare companion -4 tane green proto drake -1 tane blue proto drake -2 tane swiftwhite hawkstrider kaldırdım
şuan işler kesat
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
ben de böyle biliyorum o an için tank mı eksik healer mı, hangisinde eksiklik varsa ona göre çanta geliyor. baktım şimdi tank a çanta vermiyolar, bastım dungeon finder a çat diye geldi dungeon, leave dedim healer karakterime baktım çanta açık, sıraya girdim tank bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
-10 a yakın rare companion -4 tane green proto drake -1 tane blue proto drake -2 tane swiftwhite hawkstrider kaldırdım
şuan işler kesat
Bala bak.
quote:
şuan işler kesat
Hey maşallah, biz de 2 companiona seviniyorduk.
O proto drakein çıktığı eggler nereden, nasıl alınıyor?
quote:
quote:
şuan işler kesat
Hey maşallah, biz de 2 companiona seviniyorduk.
O proto drakein çıktığı eggler nereden, nasıl alınıyor?
Alıntıları Göster
ben uzun zamandır sırf çanta için dungeonlara arkadaşları satıp solo tank, healer giriyorum.. alliance ve horde argent petleri tamam gibi.. ama hiç mount düşmedi.. geçen ogrimarda 20 silvera satılan yılanlardan düştü bir güzel sövdüm
bu arada epic papagan bence başarısız bir pet. night elf peti uyuklayan agacı tek gecerim.. satın alınanlardanda en güzelide bence panda..
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
ben uzun zamandır sırf çanta için dungeonlara arkadaşları satıp solo tank, healer giriyorum.. alliance ve horde argent petleri tamam gibi.. ama hiç mount düşmedi.. geçen ogrimarda 20 silvera satılan yılanlardan düştü bir güzel sövdüm
bu arada epic papagan bence başarısız bir pet. night elf peti uyuklayan agacı tek gecerim.. satın alınanlardanda en güzelide bence panda..
Alıntıları Göster
DS patch'inin ilk haftası alt karakterimi migrate ettim.Sıkılıyorum diye.Baya bir para harcadım BOE vs. Tank warrior kendisi.Her dungeon da çanta vermeye başladı.2 tane rare pet çıktı.Sattım toplam 7k'ya oh mis gibi masrafları karşıladım
Healerim bana niye hep 50 gold + stamina flaski cikiyo tobe sabir ya...
quote:
Orijinalden alıntı: `Gonzalez´
Tankım hep 50 g - int flask cıkıyor bari stamina verse
quote:
Orijinalden alıntı: Ravalond
quote:
Daha intellectle alakali bisey cikmadi bana... Ayni realmdeysek takas falan edelim
quote:
quote:
quote:
Daha intellectle alakali bisey cikmadi bana... Ayni realmdeysek takas falan edelim
Uyar vallaha
quote:
quote:
quote:
quote:
Uyar vallaha
Alıntıları Göster
Bana bazen sta bazen int çıkıyor.
quote:
Bana bazen sta bazen int çıkıyor.
Alıntıları Göster
Armor veren potion dan başka bi halt düşmedi bu zamana kadar