Bir laptop almak için uzun araştırmalar yapıp bilgisayarcıya gittim.Amacım Asus almaktı , ancak ellerinde teşhir ürünü olduğundan o anda araştırma yapmaksızın Toshiba A500-19W modelini alıverdim.Normalde asla bu tarz bir yaklaşımda bulunmazdım ama bilgisayarı da beğenmedim değil.Geçen ay laptopumu çaldırdım , Toshiba 1 sene çalıntıya karşı garanti vermekteymiş.Sanırım bu durum da etkiledi beni. Eve gelip de araştırmamı yaparken bu modelin ses peoblemi yüzünden sorun yaşamış olan arkadaşlara rastladım.Evet ben de onlardan biriyim.Bugün bilgisayarı götürüp yenisiyle değiştirmek için son günüm.Ancak bu modelin bütün serisinde bu tarz bir problem olduğuna inanıyorum.Açıkcası ne yapmam gerektiğini şaşırdım.Bu modeli kullanan ve bu sorundan kendi çabasıyla kurtulan var mı merak etmekteyim.Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Eğer aldığınız laptopta 1 ay içerisinde donanımsal bir arıza olursa , değiştirmek zorundalar. Yasa bu şekilde..
Bende Toshiba A500-132 kullanıcısıyım. Kasa 19W ile aynı. Cızırtı bendede vardı ama bir şekilde çözüldü. Şimdi cızz yok.
arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum, önerileriniz nedir?
arkadaslar bende logitech 2+1ses sistemi var bunu a500-19w modeline taksam cızırtı devam edermı kısa surede cevap verırsenız sevınırım... a500-19w almayı planlıyorumda laptoptan gelen cızırtı benım sonradan taktıgım logitech ses sistemınden de gelirmi