Şimdi Ara

satellite a505-s6965 kullanıcıları yardımcı olabilir mi_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır notebook almayı düşünüyorum cok araştırdım ve a500-132 almaya karar verdim fakat istanbul bilişimde kalmadıgı ve başka mağazalarda da pahalı oldugu için farklı modellere yönelmeye karar verdim... şuanda stoklarında bulunan a505-s6965 modelini gözüme kestirdim... haftasonu kesin bir pc alacağım ve en buyuk aday s6965 modeli.

bu model notebook kullanan arkadaşlar ben çok olmasada oyun meraklısıyım fifa nfs gibi oyunları severim ve dvd vs izleekten zevk alırım... oyun bazında ve performans bazında iyi bir notebook mu_? ekran kartı ddr3 desteklimi buda onemli_? birde klavyede aydınlatma tuşları mevcutmu avrupadaki bazı videolarda bu özellik vardı fakat buradaki cihazlarda bu mevcutmu çok merak ediyorum_?? saygılar..

• bu cihazı kullanan yok mu yada cihaz hakkında fikri olan kimse yokmu lütfen...
  • merhaba, ben kullanıyorum s6965 toshiba 1 ay kadar oldu alalı.. ama ben bestbuy usa dan almıştım.. klavye aydınlatması var..oyun olarak gta4 düşük ayarlarda çalışıyo ama oynanıyo yani,assasin creed2 oynadım....directx 9 oyunlar yaklaşık full ayarlarda çalışıyo,cod4,vsvs.... led aydınlatmalı monitörü var başarılı... ses sistemi özellikle başarılı..belki bunun yerine 9600 mgt li bi makina alınabilir.. ama toshibanında şekli var bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.