Şimdi Ara

Satellite A660-14T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanan arkadaşlar ;oyun performansı ,ısınma,ses,fiyat-performans değeri hakkında fikirlerinizi paylaşırmısınız..

• Sanırım bu modeli kullanan arkadaşımız yok.
    Bugün itibariyle aldım bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum...
  • ben almayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim
  • Öncelikle şunu belirteyimki bu fiyata (belki dahada ucuza) daha üstün özelliklere sahip başka markaların bilgisayarlarını bulabilirsiniz.

Şahsi görüşlerime gelirsek;
    Bilgisayar aldığım günden beri günde 16 saat açık kalıyor görev yöneticisinde 120 civarı işlem açık genelde usb tv kartı takılı vaziyette herhangi bir kasma vede ısınma sorunu yok lakin ekran kartını zorlayan bir oyun açarsanız fanlı bir ısıtıcıya sahip oluyorsunuz.Sıcaklık kasanın sol tarafındaki fandan bazen elinizi yakacak seviyede (biraz abarttım)hissediliyor ama kasanın altında herhangi bir ısınma sorunu yok.DX11 destekli bir ekran kartı, i7 işlemci bide bellek miktarı daha fazla olsaydı diyorum bazen ama bunların yokluğu çokta farkedilmiyor.

Şuanda 9 oyun yüklü performans olarak büyük bir sorun yaşamadım
    oynanabilirlik olarak; Full Ayarlarda Harici monitörde (1440x900 çözünürlükte)ve tüm işlemler açık vaziyette
    Moh 2010 %95
    Metro 2033 %95
    Mafia 2 %95
    Colin McRae DiRT 2 %95
    Call of Duty Modern Warfare 2 %100
    WolfTeam Turkey %100
    Shift %100
    Crysis %70
    prototypef %100

%100 altında puan verdiğim oyunlarda ayarlarınızı biraz düşürerek akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Kasa: çokta ahım şahım olmasada gayet güzel
    Klavye:Tuşlar gayet kullanışlı klavye çevresindeki aydınlatma çok hoş duruyor tabi hoşunuza gitmezse tek tuşla kapatılıyor(yalnız maus ped in sağından kasaya tıkladığınızda boşluktan kaynaklanan tın tın diye bir ses geliyor çokta önemli değil)
    Monitör:yeterince iyi
    Haporlörler :Harman-kardon kalitesi hissediliyor.Dışa çok aşırı ses vermesede kaliteli ve temiz bir ses duyuyorsunuz.
    Üzerinde gelen programların çoğu güzel ve kullanışlı.
    Test sonuçları ve teknik detay vermeden basitçe görüşlerimi yazdım umarım işinize yarar.

• ozan arkadas bende bu pc yi almayı çok istiyorum
    yaklaşık bir aydır araştırıyorum
    çogu sorulara yanıt vermişin teşekkürler
    benim merak ettiğim bir konu var
    bu pc de kumanda var mı ?
  • kumanda yok arkadaşım
  • bu bilgisayarı kullanıyorum cok memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim pisman olmassınız ısınma sorunu yok kaliteli bi makına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite P755-10J
    12 yıl önce açıldı
    Satellite L505 13v bios silindi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşlar peki resoulation diye bir özelliği var bu pc nin
    biraz bilgi verir misiniz bu özelliği hakkında
    videoları hd kalitesinde felan izleyebilirsiniz diyolarda
  • bn o ozeligini bilmiyorum ama film kalitesi cok net ornegin youtubedeki videoları seyrettigin zaman bulanık gibi gosteren videolar cok net hd kalitesinde bunu nerden soyluyorum arkdasın laptopuyla karsılastırgımız zaman kalite ortaya cıkıyo
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce A660 14T serisi laptop aldım.Bilgisayar güzel ısınma sorunu yok görünümü çok güzel.Ancak benim bir sorunum var.Masaüstünü mavi renge alınca daha çok beli olan bir sorun.LCD ekranı açarken yada hafif oynatınca sağ alt tarafta dalgalanma oluyor ürünü bu sorun yüzünden TNB bilgisayara gönderdim ancak ürün sağlam denildi.Tüketici hakem heyetine başvurdum ve ürünün hatalı olduğu tarafıma bildirildi.Pazartesi raporla birlikte ürünü tekrar göndereceğim acaba sizin iblgisayarlarınızda böyle bir sorun varmı ?
  • Ben karşılaşmadım böyle bir sorunla, senin yazdıkların dogrultusunda tekrar kontrol ettim herhangi birşey yok, umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın...
    Ayrıca arkadaşlar toshibanın sitesinden güncelleme sorunu yaşayan varmı daha önce bilgisayar oto algılamada bulunuyordu şuanda algılanmıyor seri numarası girdiğinizdede geçerli bir seri numarası yazın diyor , sadece açılır listeden bulunuyor oda parça numarasından , ben mail yolladım cevap bekliyorum, sizde durum nedir?
  • bu bilgisayarın niye web camı kotu yada bnmkimi kotu web cam ayarlarını nasıl kaliteli yapabilirim okadar ugrastım cok kotu webcamı yawww
  • ben de yeni toshiba satellite a660 14-t kullanıcısıyım.. çok memnunum tasarım ve persormans gerçekten iyi herkese tavsiye edebilirim ısınma sorunu hiç yok, fakat tewfik20.nin dediği gibi web cam gerçektende iğrenç gösteriyor.. tek şikayetim bu.. onun dışında merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 14 Şubat 2011; 23:07:27 >
  • gigaturk onceden dokunmatik tuslarının ısıgını kapatabiliyodum simdi kapatamıyorum bi cozum onerirmisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.