2001 model mazda 626 full-makyajlı kasa çiziksiz. 38 binde 17,500 e aldım. benden başkası da almazdı zaten. Tutulmuyor mazdalar. ben hariç.(her aracın bir alıcısı vardır.)
hoca acaip para vermissin ne arabalar alirdin o paraya allama
neyse kazasiz belasiz...
quote:
Orjinalden alıntı: kkilis
merhaba,
ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlara sorum; 2002 model 100.000 km Toyota Corolla Sol (Otomatik) için, alınır fiyat nedir acaba? (20500 eder mi?)
teşekkürler
Etmez! Yukarıda 2004 modelinin fiyatı car, incelersen. 2004 corolla sol 100.000 km altı en fazla 20.000. 2002 en fazla 18.000. Eski kasa(vvt-i öncesi) olmasına ihtimal vermiyorum tabi.
slm arkadaşlar.1 ay araştırmadan sonra yeni olsun az yaksın hesabı golfden vtec den dönüp 2004 focus comfort tonik mavi 2 parça boya 70000 de 18.750 ye aldık ankarada.ama tüpsüz, kullananlar taktır dior maliyeti ne olur hangi marka ne yakar bilen kullunun yazarsa sevinirim.saygılar teşkrler
kardeş aramızda kalsın 15000 e aldım
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaugur
quote:
Orjinalden alıntı: mustafam
2001 model mazda 626 full-makyajlı kasa çiziksiz. 38 binde 17,500 e aldım. benden başkası da almazdı zaten. Tutulmuyor mazdalar. ben hariç.(her aracın bir alıcısı vardır.)
neyse kazasiz belasiz...
96 broadway aldım 74000 de daha hiç tup takılmamış
7250ye
olması gereken fiyata almışsınız ,arkadaş biraz pahalı almış sanki ama araba sıfır gibidir,temizdir,bildiği arabadır orasını bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: gojom
quote:
quote:
neyse kazasiz belasiz...
quote:
Orjinalden alıntı: enoman
olması gereken fiyata almışsınız ,arkadaş biraz pahalı almış sanki ama araba sıfır gibidir,temizdir,bildiği arabadır orasını bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: gojom
quote:
quote:
neyse kazasiz belasiz...
bende ilk okuduğumda çok pahalı gelmişti fakat o parayı istiyorlar o araca sizin aldığınız araç gerçekten hiç km yapmamış temiz olmalı o araca değer
quote:
quote:
neyse kazasiz belasiz...
Hayırlı olsun... Mazda mükemmel bir araçtır... Ben olsam ben de alırdım...
arkadaşlar birde gelirler.gov.tr den aradığınız aracın markasını ve model yılını yazın kasko değerlerini veriyor orda ona göre aklınızda en azında bir fiyat oluşur onun üzerinden fiyatı temizliğine bakımına değişenine göre felan aşağıya çekmeye çalışırsınız buda bir çeşit yöntem
mevcut 2 el fiyatları ile 2. el araç almanın, hele ki kredi kullanmadan alınıyorsa, bana göre hiç bir manası yok, 2 . el yerine eylül ekim aylarında modeli geçmiş araclardan sıfır almak çok daha mantıklı geliyor.
bunda distirbuterlerin yüksek liste fiyatlarının büyük etkisi var.
örnek olarak 21 bine satılan focus collectıon 2004 yılında zaten 24 bin ytl ye sıfır olarak satılıyordu, o zamandan bu zamana döviz kurları hemen hemen aynı, veya 2006 aralıkda civic sedanlar 31 bin ytl ye satılıydu şimdi 2. elleri 29-30 bin ytl arası .
bana göre iyi bir alışveriş yapmış tek arkadaş 36 bine civic hb yi alan arkadaş.
istanbul da 98 model fiat uno 1.4ie SX 7.250 ye aldım
Araç orjinal 40.000 de ve yaşından beklenmeyecek kadar temizdi. Yetkili servisi onayladı. Koltuklar ve plastik aksamlar tertemiz ve motor masrafsız. Oto pazarında dökülenlerine 6500 - 7000 arası istiyorlardı.
2000 model toyota corolla linea terra 144000 km de iki parca boya var degisen yok cok yakın bir komsumuza 13500 liraya alindi
98 model Vectra CD 2.0 136 HP bu aracın piyasa fiyatı nedir?
13000ytl.
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
98 model Vectra CD 2.0 136 HP bu aracın piyasa fiyatı nedir?
Peki alınmasına değer midir bu otomobil? Çoğu 100,000'i hatta 150,000 KM'yi devirmiş otomobiller. Vergisi ne kadardır? Performansının çok tatmin edici seviyede olduğunu duydum.
Orası biraz şans işi sanırım.Çünkü forumda Opel'den bol bol şikayet eden de var çok memnunum diyende ama sonuçta 10 yaşında bi araç alıyosanız aracın geçmişte nasıl kullanıldığı ve sorun çıkarıp çıkarmadığı çok önemlidir.Motoru,kaportası,yürüyen aksamı,şasisi anlayan bir usta tarafından kontrol edilirse ve buna göre alırsanız daha uygun olur sanırım.Bi de 2.0 Ecotec motorun LPG ile uyumlu olduğunu ve performansının çok iyi olduğunu söyleyebilirim.Vergisi de yatan dolayı düşük olur zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
Peki alınmasına değer midir bu otomobil? Çoğu 100,000'i hatta 150,000 KM'yi devirmiş otomobiller. Vergisi ne kadardır? Performansının çok tatmin edici seviyede olduğunu duydum.
Hasarsız, boyası, değişeni yok, 48.000 KM de, 2002 Peugeot 206 XT Otomatik. Bu gün 15.900 YTL'ye satıldı.
3 gün evvel izmirden arkadaşım 91 model springi (lpgli) 6bin liraya aldı..araç güya 140bindeymiş
TOTOYA COROLLA SOL 2007 YADA 2006. GÜMÜŞ 15000 KM NİN ALTINDA. ARIYORUM.
KAFAMDAKİ EDERİ MAKSİMUM 24 0OO. ALIM SATIMI DAHİL 24 500 EDER . ADAM ZATEN 34 E ALMIŞ MAKSİMUM.
SİZ CE.1-2 YIL BİNMİŞ.
SIFIRI 34 000 DEN BAŞLIYOR. ARTI BİDE YENİ KASA. KASA DEĞİŞİMİ 4 000 YTL DÜŞ. HER YIL %10 DÜŞ EN AZ. YADA HER 15000 KM Yİ BİR YIL SAY.
MARŞA BASYIN YOLA CIKTIN. %10 DAHA DÜŞ.
AL SANA 2. EL EDERİ.
KAZASINI , ÇİZİGİNİ DE HESAPLA.
ARABA 80 000 DEN FAZLAYSA ( 120 000 E KADAR Kİ ARALIKTA KARŞINIZA ÇIKACAK) BAZI MEKANİK PARÇALARIN DEĞİŞME VAKTİ GELİYOR ARTIK ONLARI HESAPLA