Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımın aracını sahibinden.com'a ben ilan verdim 26750'ye. 25500'e verdik kayseri.de...
    araç 2005 model toyota corolla 1.6 sol- servis bakımlı temiz- 44bin km.de idi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunceylin

arkadaşımın aracını sahibinden.com'a ben ilan verdim 26750'ye. 25500'e verdik kayseri.de...
    araç 2005 model toyota corolla 1.6 sol- servis bakımlı temiz- 44bin km.de idi...

Bu Kayseri 2. elde neden bu kadar iyi... İstanbul Ankara gibi maşallah...
  • Ben 8000-1000 ytl civarı ford ka alıcam sanırım 98-99 model olucak .Forumda ford ka kullanan yada tanıdığı kullanan varmı performansı arıza durumu yedek parça olayı nasıldır?
    .Ben model olarak sevdiğim ve ford arabalar sağlam olduğu için tercih edicem
    netten baktığım kadarıyla98 modeller 9000 ytl çoğuda galeriden demekki galeri bunu 7500-8000 e almıştır bu fiyat üzerinden pazarlık yapmak mantıklımıdır yani kendinizi galerici yerine koymak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrin43 -- 19 Ocak 2008; 10:42:14 >
  • albea nın gerçek fiyatları neler ?
  • Arkadaşlar bugün 15250'ye 99000 km'de 2000 model comfortline aldım. Aracın ön sol kapısında ufak bir yerde lokal boyası var, onun dışında orjinal.
    Ayrıca 4 lastik yeni çelik jant var.
    Bu arada 2001 fabia elegance temiz 14250'den gitti. (ben kaçırdım )
  • 2005 model 44000 km de corolla sol 25500 e satılmış.uzun zamandır arıyordum.kmaraşta 17000km de 2005 model corolla sole 26000 istediler.vermedim.galericiler ve plazalarla görüştügümde bu arabaların gerçek degerlerinin 23000 civarı oldugunu söylediler.öyle ki 21000 e satın alanlar bile gördüm.sizin 25500 e sattıgınız arabayı 28000 e satmaya çalışanlarda var.sadece helal olsun diyorum.bu durumda şunu anladım.toyota alacaksan 1 yaşında alacaksın.çünkü bu durumda kazıklanmıyorsun.sıfırının fiyatı belli.adam en fazla 500 ytl lik dans edebiliyor.3 yaşında araba kardeşim audi olsa bundan fazla deger kaybeder.alanda da akıl yok.bu arabayı 2007 de yeni kasa çıkarken zaten bu fiyatlara aldılar.hangi akla hizmet bu kadar para verirler anlamam.iyi araba kabul ediyorum.ama bu kadar pahalı 2.eli olması sadece sıfır satanların işine yarıyor.çünkü bu kadar para verecegime gider sıfır alırım diyorsun.2.el sitelerine abone olmuş,aylardır corollasını satmaya çalışan arkadaşlar daha çok beklerler.ben almaktan vazgeçtim.hayırlı işler.toyotacılara kazıklanmayacam.

• 1 ay önce nissan skystar 4x2 2.5 motor 2006 model km 80000 di sanırım. 29000'e verdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

peugeot 407 11900 euroya aldim confort hdi 136beygir siyah

peugeot 306srd diesel 1750 euro ya aldim 110beygir beyaz

fiyat hakkında sorularımız olmuştu ama sanırım yanıldınız?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastkhan07

quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

peugeot 407 11900 euroya aldim confort hdi 136beygir siyah

peugeot 306srd diesel 1750 euro ya aldim 110beygir beyaz

fiyat hakkında sorularımız olmuştu ama sanırım yanıldınız?..

Anlamadınmı kardeş, vatandaş fransada yaşıyor ve oranın fiyatlarını veriyor..bizim ne işimzie yarayacaksa
  • 2005 model nissan almera, G2'de 18,500ytl idi almadık.
    boyalı ufak bir yerinde vardı. hala çözemediğmiz zımparalanmış yerleri vardı ama o zımparalanan yerleri boya yapmamışlar. Güneş yanığı gibi soluk duruyordu. Neyse kazası değişeni olmayan 58,000 km deki araçtı. Tam otamatikti herşeyi. klima cd çalar filan tam otamatik direksiyondan yani.
    Ama araç içeriye çok ses veriyor nedense. Bir de tekerleri çok eskiydi. yenisi almak gerekiyordu. Nerden baksanız 750 ytl 4 teker tutuyor. 18,500 ytl + 750 ytl teker masrafı + 60,000 km bakımı 350 ylt
    oooo epey pahallı oldu şimdi düşününce
    19,600 ytl tüm masraflardan sonra aracın fiyatı.
    Bu arada o bahsettiğim zımpara tuhaflıklarını da boyatayım dersem koy ona da tavan ve ön kaporta komple parasını, sen hesap et gerisini.
    Biz o kadar da uğraştık arabanın kontrolu için. taaa gittik servislere ama; aracın durumu böyle çıkınca vazgeçtik. gönlümüz kaldı, çünkü araç süper donanımlı paketiydi.

• 2006 laguna,50000 km,gümüş,benzinli.sagda geniş çizik.araba full.digital klima,çelik jant v.s.26500 istediler.26000 e vereceklerdi.çizik tedirgin etti.fiyatı araştırmadım bile.sagdan birileri boydan fena çizmiş.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA

BEN FORUMA YENİ KATILDIM VE SİZDEN YARDIM İSTİYORUM

2004 MODEL PALİO 1.2 16 V EL BİR ARAC ALMAKTAYIM ARAC 58000 KM DE VE 12000 YTL .

ACABA FİYAT UYGUN MUDUR.

AYRICA ARACIN ÇOK YAKTIĞINA DAİR DUYUM ALDIM ACABA DOĞRUMU BİLEN ARKADAŞLARIN ACİL BİLDİRMESİNİ RİCA EDİYORUM

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
  • Markalar bölümüne girip oradan fiat kullanıcılarına sorsan daha hızlı cevaplar alabilirsin bence...
    Tabi burdan da cevap gelir ama Fiat kullanıcılarına da bi sor...
  • Arkadaşlar sakın gidip te DOD'tan kazıklanmayın...
  • Hayırdır kötü bi anınız mı oldu?
    quote:

Orjinalden alıntı: bortacine

Arkadaşlar sakın gidip te DOD'tan kazıklanmayın...
  • arkadaslar bende bır 2000 model peugeot 206 xr aldım 56000 km de 13000 ytl
  • eskiden palio kullnamıştım araba sanki 8 silindir mercedes gibi benzin harcıyordu
    araba temiz ise tüp taktırabilirsin 1 senede amorti eder zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: METİN SEYYAR

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA

BEN FORUMA YENİ KATILDIM VE SİZDEN YARDIM İSTİYORUM

2004 MODEL PALİO 1.2 16 V EL BİR ARAC ALMAKTAYIM ARAC 58000 KM DE VE 12000 YTL .

ACABA FİYAT UYGUN MUDUR.

AYRICA ARACIN ÇOK YAKTIĞINA DAİR DUYUM ALDIM ACABA DOĞRUMU BİLEN ARKADAŞLARIN ACİL BİLDİRMESİNİ RİCA EDİYORUM

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
  • 1 ay önce
    2006 model haziran 2006 çıkışlı yeni kasa i-shift civic hb aldım. 18binde tek kapı çizikten boyalı ::: 36,000 ytl

aynı dönemde 2001 model 1,4 rxt oto.vites clio hb sattım--78binde boyası da değişeni de vardı ama taklası vesaire yoktu galerici 13,000 verdi aldı...

ablamın kırmızı renkli 97 golfünü satmaya çalışıyoruz... cl modeli klimalı, hidrolik direksiyonlu, ön camlar otomatik düz vites benzinli .. abs yok airbag yok orjinal araba tek kapısında boya var... 11i görüyor ama 11,500 için uğraşıyoruz :) buradan ilgilenen olursa 11e bağlarım :)))
  • Bazıların malı çok kıymetli oluyo. Garantisi bitmek üzere olan 1-2 yıllıkları neredeyse 0 kilometre liste fiyatına yaklaştırıyorlar tabi pazarlık farkını koyunca böyle oluyorlar. Ayrıca unutmamak gerekirki galeriler liste fiyatında 1-2 bin ytl aşağıya veriyolar. Tabi böyle olunca sıfır almak daha mantıklı, garantisi var, lastikler yeni, motor yeni kaporta yeni herşey yeni.
  • varmis

Sekil 3ab

quote:

Orjinalden alıntı: TURKCE

Clio'ların 1.5 dCi 90 beygir olanlarını ilk defa duyuyorum. Benim bildiğim 1.5 dCi 65 ve 80 beygir var. Bir yanlışınız olmasın...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.