Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen bir tane Lada Samara gördüm internette bineceğimden değilde al-sat yaparım belki diye düşündüm, 2000 model emekli müfettişten sigara bile içilmemiş 29.000 km de çok temiz garajda yatmış bir araç, 6 750 diyordu, internette sonra aradım 6 500 e satılmış kafamı taşlara vurdum ben o arabayı rahat, rahat havada ve karada, o kadar aşırı temiz olduktan sonra 7 500 YTL ye satardım
    bu arada Lada Samara'ya binmek için kıyısından bile geçmem fikirlerimden vazgeçmiş değilim Ladacılara duyurulur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: maksimumhız

geçen bir tane Lada Samara gördüm internette bineceğimden değilde al-sat yaparım belki diye düşündüm, 2000 model emekli müfettişten sigara bile içilmemiş 29.000 km de çok temiz garajda yatmış bir araç, 6 750 diyordu, internette sonra aradım 6 500 e satılmış kafamı taşlara vurdum ben o arabayı rahat, rahat havada ve karada, o kadar aşırı temiz olduktan sonra 7 500 YTL ye satardım
    bu arada Lada Samara'ya binmek için kıyısından bile geçmem fikirlerimden vazgeçmiş değilim Ladacılara duyurulur :D

Sen daha kafanı çok taşları vuracan....

• quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orjinalden alıntı: spolat34

2003 Astra 1.6 Elegance 88000 de, boya, değişen yok, 18000YTL ye aldım.

çok iyi fiyat.nereden aldın nasıl aldın?bilgi verebilirsen sevinirim.

arabayı alunizade oto pazarında gördük, üsküdarda bir galeri, o da istoç oto pazarından almış, şirketlere kiralanan filo araçlardan, önce tedirgin oldum ama, ustamız çok temiz dedikten sonra endişem kalmadı... 1 haftadır kullanıyorum, focustan daha seri, yalıtımı daha iyi, yakıtı fazla olabilir henüz fulleyip denemedim...
  • bu şekilde araba piyasası zor ???????????????****
  • SIFIR FİYATININ YARISI İKİNCİ EL FİYATI OLDU NERDEYSE PİYASADA ADAM SIFIR 45 MİLYARA ALIYOR ARABASINI 500 KM YAPIYOR TABİ KREDİLİ ONDAN SONRA YARI YARIYA SATIYOR
  • 07 model 7 aylık 1.3 cdti astra njot+sp aracımı (hatasız 23000 km de) , 2006 model passat comfortline (27000 km hatasız ) araçla takaslama üzereyim + 8000 ytl istiyo arkadaş mantıklı geliyo , alıcam büyük ihtima ne dersiniz fark iyimi??
  • yaklaşık 2 hafta önce 2000 polo 1.6 AC HB (eski göğüs) 12.500 e aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mannitol

bugün 2005 model 24500 km de toyota corolla sol ilanı için sahibinden satılık şahsı aradım.ne istedi,son fiyatı ne dedi biliyor musunuz?bir sürü de akıl verdi.ikna etmek için neler anlattı.hazır olun 28000 istedi.bu son fiyat.ben bildigim kadarıyla bu arkadaşlar 2005 de zaten o fiyata almışlardı bu arabayı.osmaniyede bir galerici arkadaş lpg li 27000 km deki 2006 model corolla sol modeline son fiyat 28000 istedi.degilse boş yere buralara kadar gelmeyin dedi.güler misin ,aglar mısın?millet delirmiş.valla bravo.enflasyon canavarı bunlar sanırım.

ben geçen hafta sattım 2006 corolla sol hb 25750 ye 2006 nın kasko bedeli zaten 29000 en fazla 27000 verilir
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 56_chevy -- 14 Ocak 2008; 10:57:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

peugeot 407 11900 euroya aldim confort hdi 136beygir siyah

peugeot 306srd diesel 1750 euro ya aldim 110beygir beyaz

407 bu fiyata nasıl buldunuz? Model kaç diyecem ama 407 en ucuz zaten 33000.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastkhan07

quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

peugeot 407 11900 euroya aldim confort hdi 136beygir siyah

peugeot 306srd diesel 1750 euro ya aldim 110beygir beyaz

407 bu fiyata nasıl buldunuz? Model kaç diyecem ama 407 en ucuz zaten 33000.

Ya yurtdışı ya perttir... 12000€ ya 407'mi olur yaw, getirin 5 tane alayım o zaman...
  • geçen hafta honda cıvık 2003 54000 de 18000 e satıldı.. Araç sunrooflu idi..
  • ben de benzinli skoda octavıa arıyorm 05 model acaba fıyatı hakkında bılgısı olan varsa sevınırım donenım ust sevıye tercıhte oncelıklı olacak.
  • bir ben bulamıyorum bu sıfır fiyatının yarısına satılan arabayı.bana hep aldıkları fiyata satmak isteyenler denk geliyor.yanlış yerdemi arıyorum,yanlış araba mı arıyorum.toyota corolla sol aradıgımı duymayan kalmadı sanırım.offf offffffffff valla yoruldum.dünyaya bir daha mı gelecem.gider alırım megane mı keyfime bakarım.toyotaları kendilerinin olsun.valla yoruldum.arkadaşa tembih ettim gelirse bir megane dinamik haber ver alalım dedim.4 aydır araba aramaktan galerici gibi oldum.artık yakınlarımdan utanıyorum.kimseye soramıyorum.daha almadın mı diyorlar.bile bile toyotacılara kazıklanmayacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mannitol

bir ben bulamıyorum bu sıfır fiyatının yarısına satılan arabayı.bana hep aldıkları fiyata satmak isteyenler denk geliyor.yanlış yerdemi arıyorum,yanlış araba mı arıyorum.toyota corolla sol aradıgımı duymayan kalmadı sanırım.offf offffffffff valla yoruldum.dünyaya bir daha mı gelecem.gider alırım megane mı keyfime bakarım.toyotaları kendilerinin olsun.valla yoruldum.arkadaşa tembih ettim gelirse bir megane dinamik haber ver alalım dedim.4 aydır araba aramaktan galerici gibi oldum.artık yakınlarımdan utanıyorum.kimseye soramıyorum.daha almadın mı diyorlar.bile bile toyotacılara kazıklanmayacam.

Aldıkları fiyata verseler razıyım ille de kar koyuyorlar uzerine..Bana da hep aldıgının uzerine fiyat isteyenler rastlıyor..
  • arakadaslar biraz gec olcak ama ben 3 hafta once bir arac aldım aracın ozellikler
    2005 RENAULT CLİO 1,5 DCİ 90 BG 4 AIRBAG, ABS, DİJİTAL KLİMA, YOL BİLGİSAYARI, YAĞMUR SENSÖRÜ BLUNMATADIR ARAÇ 87500 DE ALINMIS OLUP BUTUN BAKIMLAI RENAULT SERVİSİNDE YAPILMIS...
    FİYAT ANAHTAR TESLİM 17,000 YTL
  • 2005 model megane II HB 1,4 benzinli. 20,000 km'de .
    21,000 ytl'ye satıcıyla görüşmeye gidicez. Ama aracın geçmişyle ilgili fikrim yok, ayrıca araçta pazarlık payı var.
    Temiz çıkarsa 20 bin ytl vereblirim ama daha üst modeline bakıyorum. çünkü bu model otantikmiş, yani cd filan yok araçta.
    ayrıca 1,4 motor megane HB için yeterli gelmiyor deniyor. Çekiş biraz düşükmüş, kasa biraz ağır geliyormuş.
    Aslında 1,6 motor olanına bakıyorum.
    Olurya temiz çıkar bide ,megan arabamız olur. orta sınıf olmuş oluruz artık
  • çok iyi almışsın bence...

quote:

Orjinalden alıntı: abasaran87

arakadaslar biraz gec olcak ama ben 3 hafta once bir arac aldım aracın ozellikler
    2005 RENAULT CLİO 1,5 DCİ 90 BG 4 AIRBAG, ABS, DİJİTAL KLİMA, YOL BİLGİSAYARI, YAĞMUR SENSÖRÜ BLUNMATADIR ARAÇ 87500 DE ALINMIS OLUP BUTUN BAKIMLAI RENAULT SERVİSİNDE YAPILMIS...
    FİYAT ANAHTAR TESLİM 17,000 YTL
  • 2007 model Megane II sedan 1.5 DCİ extrem 31.750 dedi 31.280 e aldım. Araba 6000 km de. Sizce nasıl?
  • Clio'ların 1.5 dCi 90 beygir olanlarını ilk defa duyuyorum. Benim bildiğim 1.5 dCi 65 ve 80 beygir var. Bir yanlışınız olmasın...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.