toyota corolla sol sedan 2005 ve üzeri araç arıyorum.2005 sol araca 23000 gibi deger veriyorlar.sizce bu deger dogru mu?2006 ve 2007 modelerine sizce ne verilmelidir?bilen arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.çünkü sıfıra yakın fiyat söyleyenler var.kafam karışıyor.aldıkları fiyatlara satmak isteyenler çok.bilmek hükmetmektir sonuçta.teşekkürler.
Merhabalar..Aynı aractan bende arıyorum..O yuzden fiyatları araştırıyorum 2 aydır..Temiz bir corolla sol un 2005 modeli ortalama olarak 24-26 arası değişiyor...2006 modeller ise 26-27 arası..2007 modeller ise 27-30 arası....Tabi fiyatlar bana göre subjektif olarak tespit ediliyor,çok gerçekçi değil yani..
quote:
Orjinalden alıntı: bucak15
bizim okuldaki öğretmen arkadaş balıkesirden opel vecta 1.6 confort kum rengi sedan kmsi:50000 de model:2003 8 hava yastıklı simit sıralı tüplü araç orjinal ne boya ne deişen fiyatı 23 000 aldı. 500 de plaka+alım satım = 23 500 mal etti.
Kessinlikle pahalıya mal etmiş...O model opel vectra 20000 ytl den fazla etmez..
Arkadaşlar 98 model audi a3 ambition 1.6 çift kapı gümüş rente alıcam nasipse.arabada sunroof, dijital klima, orjinal hoparlör ve anfi, 17 inç lastik-cant,137 binde,ayrıca zavolli tüpte takılmış ama ruhsata işli değil.17.000 ytl ye anlaştık eğer yürüründe de bişey yoksa alıcam sanırım.sizce fiyat uygunmu.araç şuan için binmeye hazır hiç bi masraf gerektirmiyo yani satıcısı öle sölüyo.17.000 YTL SON FİYAT DEĞERMİ.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: bende345
Sevgili Balıkesir'li hemşerim tşk.ler sana.Tokat'tayım pazara ,galericilere giderim saçma fiyatlar.İnternet daha uygun ama memur olunca her yere gidemiyorum tabi.C-max veya focus bakıyorum 2005 üstü.Ama nette de çok değişik fiyatlar var pazarlık etme konusunda hiç tecrübem yok.Mesela tanıdığım biri memlekette 2004 C-max ilanı vermiş denk geldi .Araba çok temiz biliyorum ama fiyat 2005, 2006 fiyatı.Ne yapıcağımı şaşırdım.Geçen hafta burada galerilerde bir iki oto vardı.Fiyatları duyunca ''Siz dedim ayrılmak istemiyorsunuz galiba'' dedim güldüler adamlar.Herhalde şubat tatilinde bir iki il gezip almak zorunda kalıcam artık....
küçük şehirlerden araba almak gerçekten de büyük zorluk. Eniştem de tokattan aldı 1-1.5 bin ytl ankaraya göre daha pahalı. Eğer imkanınız varsa büyük şehirlerde almaya bakın..
2003 Astra 1.6 Elegance 88000 de, boya, değişen yok, 18000YTL ye aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: spolat34
2003 Astra 1.6 Elegance 88000 de, boya, değişen yok, 18000YTL ye aldım.
çok iyi fiyat.nereden aldın nasıl aldın?bilgi verebilirsen sevinirim.
araş bakımlı ise fiyati normal alınabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: sessizgemi80
Clio 1.5 dci 2003 model 74000 km kazasız,temiz 14.500'a alacak gibiyim, fiyat nasıl sizce, alayım mı ?????
arkadaşlar yokmu benim audi hakkında yorum yapıcak yaw yukarda mesajım
19 ekimde; 2005 model focus 1 ghia sedan aracımı 20000 YTL ye aldım,araç 54000 km de idi,memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: ekaramete
19 ekimde; 2005 model focus 1 ghia sedan aracımı 20000 YTL ye aldım,araç 54000 km de idi,memnunum
aracaımda darbe,boya ve masraf yol ALLAH'a şükür,yer çorlu,,,
arkadasımada 2005 marea liberty aldık 63000 kmde ide 90 model dogan ile takas yaptık,üstede 11 200 verdik,araç bize 15 200 e geldi
bu topic gerçekten iyi oldu,en azından eşe dosta araç bakarken yararlanırız
quote:
Orjinalden alıntı: murataltayua
arkadaşlar yokmu benim audi hakkında yorum yapıcak yaw yukarda mesajım
Burda birisi satıyodu A3. 98 ya da 99 modeldi. 1.8 turbo ve 2 kapılıydı... Modifiyeliydi. Görünüş olarak pek değişiklik yoktu ama motor modifiyesi falan vardı. 250 km hızı rahatlıkla yapıyodu... Aydın'dan İzmir'e kadar devamlı 200 km.nin üzerinde gidilebiliyodu... Boya değişen yoktu, Nokta boya dahi yoktu... 18.500 YTL'ye satıldı.
Senin bahsettiğinde lpg farkı var, araç temizse iyi gibi...
jans21 merhaba.cevabın için teşekkür ederim.bana 23 ,24 diyenler olmuştu 2005 sol sedan araca.hatta k.maraşta 17000 de çok temiz 26000 e araç vardı.sakın alma çok pahalı dedikleri için almamıştım.şimdi siz böyle deyince keşke alsaydım dedim.şuan bursada 35000 de bir araç daha var 25750 den aşagı vermiyor.hocam umarım bulursunuz aradıgınız aracı.ben aylardır bulamıyorum.eger bu azmim kırılırsa gidip megane 2 dinamik alacam.pes etmemeye çalışıyorum.belki bir ay daha ararım.daha somra megane'a mahkum olacam.
bu arada bilmeyenler için yazıyorum,bu bulamadıgım efsanevi araba toyota corolla sol sedan 2005 ve üzeri benzinli.evlilik kararı alsam ve bu kadar arasam çoktan bulurdum.taktım bir kez toyota corolla diye.avensis bile içime sinmiyor.ısrarcı olmamın sebeplerinden sadece bir tanesi tüple en iyi uyum saglayan araba olması.bunu lpg satanlar söylüyor.ayrıca kullandım.hiç hissetmiyorsun lpg yi.kuzey ırakta toyota kullanmalarının sebeplerinden birisi de her türlü yakıtla sorunsuz çalışması.bu kadar övgü yapmamalıyım.zaten bulamıyorum bu aracı,bir de alıcısı artarsa hiç bulamayacam.konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara teşeşkkür ederim.
peugeot 407 11900 euroya aldim confort hdi 136beygir siyah
peugeot 306srd diesel 1750 euro ya aldim 110beygir beyaz
Bugün akrabama İstanbul'da 2003 model otomatik vites klimalı 58000 km suzuki swift i 11500 ytl ye aldık. Ayrıca gecen pazar gunu ümraniye ve beyaz papyon oto pazarına gittim. Su aralar İstanbul pazar piyasası yuksek. arac alacakların biraz beklemeleri gerekiyor. En azından ben biraz daha dusmesini bekliyorum...
palio satan uygun fiyatlı istabulda bildiğiniz bir yer varmı ( araba pazarı vs.. ) opel astrada olabilir fiyatları yazarsanız sevinirim en makul fiyatlar tercih meselesidir :)
Merhabalar.........
2004-2005 model Volkswagen Golf FSI comfortline araçların gerçek 2.el fiyatı ne civarda acaba ? Yardımcı olabilecek arkadaşım varmı ? DOD ta satılanlara güvenilebilirmi ?
bugün 2005 model 24500 km de toyota corolla sol ilanı için sahibinden satılık şahsı aradım.ne istedi,son fiyatı ne dedi biliyor musunuz?bir sürü de akıl verdi.ikna etmek için neler anlattı.hazır olun 28000 istedi.bu son fiyat.ben bildigim kadarıyla bu arkadaşlar 2005 de zaten o fiyata almışlardı bu arabayı.osmaniyede bir galerici arkadaş lpg li 27000 km deki 2006 model corolla sol modeline son fiyat 28000 istedi.degilse boş yere buralara kadar gelmeyin dedi.güler misin ,aglar mısın?millet delirmiş.valla bravo.enflasyon canavarı bunlar sanırım.
2005 model bmw 1.16i arac 85000 de 39000 ytl verildi