Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın pirekare, siz benim yazdıklarımın sadece canınızın istediği kısmını aldığınız için neden değişeni olmayan, değişeni olması çok mu önemli gibi yorum yapmışsınız. Yazdığımı bir kez daha ve daha dikkatlice okursanız kazası, boyası ve değişeni omayan yazdığımı göreceksiniz. Hiçbirisi kabulüm değil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Sayın pirekare, siz benim yazdıklarımın sadece canınızın istediği kısmını aldığınız için neden değişeni olmayan, değişeni olması çok mu önemli gibi yorum yapmışsınız. Yazdığımı bir kez daha ve daha dikkatlice okursanız kazası, boyası ve değişeni omayan yazdığımı göreceksiniz. Hiçbirisi kabulüm değil yani

Neden kabulünüz değil...
    Bundan 6 sene önce aldığım Mazda 323 aracın sol ön kapı, sağ ön çamurluk değişmiş. Tavan altı (ne demekse) boya varmış...
    Ve ben bunları 6 ay önce aracı satarken expertizlerden öğrendim...

Bana hiç bi zararı olmadı değişenlerin ve boyaların... Çok severek kullandım, halen daha da özlerim... :)

Mesela sağ arka kapı hafif darbe yemiş olsun ve değişsin, niye kabul etmiyosunuz? Orijinal Japonya'dan gelip serviste takılıyor... Ne farkediyor? Cidden samimiyetle soruyorum.... İsteklerinize tabi saygım sonsuz ama merak işte...

• Aslında genel olarak haklısınız, kapı hafif ezilmiş, orijinal kapı Japonya'dan gelmiş, yetkili serviste takılmış, pek bir problem yok. Ancak ben bu konuda kimseye güvenmek istemediğim için, yani kapı hafif mi ezilmiş, 50 cm. içeriye göçmüş arabanın şaftı kaymış da düzeltmişler mi gibi şeylere kafa yormak istemediğim için böyle düşünüyorum. Yoksa mesela arkadaşımın arabası, sıfır aldı, kapısında hafif bir ezilme oldu ve değişti tabii ki bir sorun yok, o kabulüm yani.
  • quote:

Arkadaşlar,
    Kazasız, boyasız, değişeni olmayan, temiz 2006 model (abi bu çok temiz ama 2005 ise olabilir, ama 2004 olmaz.) Honda CRV arıyorum. İnternette 45000YTL'den düşük fiyata rastlamadım. Sonuçta kasası değişen bir araç için 45000 YTL fazla değil mi? (2008 model yeni kasa sıfırları 75000 YTL.) Sizce en fazla kaç YTL vermeliyim, ya da kaça bulabilirim dersiniz. Ben 40000 YTL uygun gibi düşünüyorum. Ne dersiniz?

İkinci tercihim de aynı özelliklerdeki Nissan X-Trail. Bunun fiyatı Honda CRV'ye göre çok az daha aşağıda gibi, 42000 YTL civarında.

Konudaki tüm sayfaları inceledim, CRV yada X-Trail ile ilgili bir fiyat bilgisine rastlayamadım.

Teşekkürler...

Neyse, konumuza dönelim, maksat birbirimize yardımcı olmak, tecrübelerimizi aktarmak, yoksa kesinlikle tartışmak değil tabii ki.
    Mesela ben hala soruma yanıt alamadım. Yok mu bana yardım etmek isteyen.

• quote:

Aslında genel olarak haklısınız, kapı hafif ezilmiş, orijinal kapı Japonya'dan gelmiş, yetkili serviste takılmış, pek bir problem yok. Ancak ben bu konuda kimseye güvenmek istemediğim için, yani kapı hafif mi ezilmiş, 50 cm. içeriye göçmüş arabanın şaftı kaymış da düzeltmişler mi gibi şeylere kafa yormak istemediğim için böyle düşünüyorum. Yoksa mesela arkadaşımın arabası, sıfır aldı, kapısında hafif bir ezilme oldu ve değişti tabii ki bir sorun yok, o kabulüm yani.

ok...

• Corsa swing 1.4
    8750 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri7274

Corsa swing 1.4
    8750 ytl

model ve km ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

Corsa swing 1.4
    8750 ytl

model ve km ??

'96 130bin
  • iyi ucuzz yaa alın derimmclioda kullandım guzel makinalarr
  • düzgünce yazayım

opel corsa swing 1.4i
    1996 model 130000de
    8750
    ankara
  • hayırlı olsun
    quote:

düzgünce yazayım

opel corsa swing 1.4i
    1996 model 130000de
    8750
    ankara
  • quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

hayırlı olsun
    quote:

düzgünce yazayım

opel corsa swing 1.4i
    1996 model 130000de
    8750
    ankara

teşekkürler darısı olmayanların başına
  • quote:

düzgünce yazayım

opel corsa swing 1.4i
    1996 model 130000de
    8750
    ankara

Çok doğru bir karar... Hayırlı olsun

İnsanlar bu paraları daha eski model Şahin-Doğan'a veriyorlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

düzgünce yazayım

opel corsa swing 1.4i
    1996 model 130000de
    8750
    ankara

Çok doğru bir karar... Hayırlı olsun

İnsanlar bu paraları daha eski model Şahin-Doğan'a veriyorlar...

teşekkürler
    Ne yalan söyleyeyim bulana kadar canım çıktı.Birkaç aydır pazar internet galeri derken kısmet oldu temiz bir taneye rastladım,bütçe de kısıtlıydı. İhtiyacı olanların da sahip olması dileğiyle.

• Peugeot 206
    1999-2001 model arası arabaların gerçek fiyatları nelerdir? Internette 10-17 bin ytl arası fiyatları var.
  • doğrudur evet ama tabii donanım çok etkiliyor fiyatları. Ama 16-17bin diyenler fazla uçmuş sonuçta 99-01 model yanii
    quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Peugeot 206
    1999-2001 model arası arabaların gerçek fiyatları nelerdir? Internette 10-17 bin ytl arası fiyatları var.
  • arkadaşlar 15 gün oldu alalı
    96 model uno S çelik jant lı lpg yok 4400 aldım
    mak 300 bakım masrafı vardı usta acelesi yok istersen tüp taktırır ken yaptırdedi
    biraz kaporta ta da minik minik taş çarpması vb vuruklar ve hafif çizikler var bide tamponlar eski
  • 2004 307 XR 1.4 hdi
    48000 de darbesiz boyasız

arkadaş 21000 ytl ye aldı
    istanbul avrupa yakasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 1 Haziran 2008; 1:47:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Peugeot 206

99 lar 11-12
    00 ler 12-13
    01 ler 13-14
    Yazdıklarım satılan fiyatiar.Siz internet için üzerlerine 1-2 bin ytl koyun.
  • 2006 model hyundai starex panelvan crdi 140 hb 12000 km 16000 ytl ye sattık size tek tavsiyem starex almayın çünkü piyasası yok aracın satması bile zor
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.