Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1996 model TSW beyaz toros orj.temiz araba 8250 ye satıldı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: krzmtk18-71

2006 model hyundai starex panelvan crdi 140 hb 12000 km 16000 ytl ye sattık size tek tavsiyem starex almayın çünkü piyasası yok aracın satması bile zor

2006 model ve 12.000kmde bir aracın o fiyata gitmesi çok kötü.. çok ucuza gitmiş ya..
  • 19000

Bakımları Opel Servisinde Yapıldı, Çok Temiz, 7 İnc Tft Lcd Ekran Ve Jvc Marka Vcd/Cd/Mp3 Oynatıcılı Yolcular Uzun Yollarda Sıkılmaz. Brc Markalı 1800 Ytl Sıralı Lpg Sistemi Var Ruhsata İşlidir. 20 Ytllik Lpg İle Şehir İçi 110-120 Km Yapar, çok ekonomiktir.Stepnede Simit Tanktır Bagaj Hacminde Azalma Yoktur. Arka koltuklar tamamen yatar çok geniş bir yükleme alanı var. Arka koltularda masalar. Yeni Bir Araba Alacağım İçin Satıyorum. Araç Adana Plakalı, Tayinim Nedeniyle Bursadayım araç 60.000 bin km de

anlaştığım aracı başkasına veriyolar arabayı satamadık diye çok aşağı çektim :( ama yarın son cevap verecem 19 bişey değil 2004 arabaya giderse sitemizden birini gitmesini isterim iyi akşamlar(ama adam satarsa başkasına ben bu fiyata vermem orası ayrı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 2 Haziran 2008; 23:39:30 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razi5000 -- 22 Mayıs 2011; 19:03:22 >
  • 2004 model Opel Astra G Njoy HB 1.6 16V 48.000 km de akü ve dört lastik yeni.Satmayaı düşünüyorum gibi.Ne desem uyar ???
  • ARKADAŞLAR BİR ARABADA ARABANIN TEMİZLİĞİ, KM Sİ RENGİ GİBİ DEĞİŞİK KISTASLARA GÖRE BELİRLİ FİYAT ARALIKLARI VARDIR. ÖRNEĞİN AYNI MODEL İKİ ARAÇTAN BİRİSİ 16 YA PAHALI 17 YE UCUZ OLABİLİR.

BİR ARABADA BOYA VE DEĞİŞEN YOK KM Sİ DÜŞÜK ÇİZİĞİ GÖÇÜĞÜ YOK MASRAFI YOKSA O ARABA 17000 YTL YE SATARSA. DEĞİŞENİ OLAN , KOMPLE BOYASI OLAN ,ÜZERİNDE YAPILACAK MASRAFLARI OLAN ARAÇDA 15000 E SATAR

ARABA ALIP SATAN BİRİ OLARAK SİZDEN ALDIĞINIZ ARAÇLARI MUTLAKA YETKİLİ SERVİSİNE( MÜMKÜNSE BAKIMA GİRDİĞİ SERVİS OLMASIN ) GÖTÜRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM. KM DÜŞÜRME GALERİCİLER İÇİN 30 YTL LİK BİR KM SAATİNİN DİJİTAL YADA ANALOJ OLMASI FARKETMEZ ALDIĞINIZ ARACIN SERVİSDE GÖZÜKEN SON BAKIM TARİHİ VE KM SİNİ ÖĞRENMEDEN ALMAYIN . 2004 TOYOTA COROLLANIN ÜZERİNDE GÖZÜKEN KM Sİ 95000 AMA ARAÇ 1 SENE EVVEL 200000 KM BAKIMINA GİRMİŞ. KİMSEDE BEN BAKINCA KM SİNİ ANLARIM DİYEDE İDDİALI LAF SÖYLEMESİN TOYOTA GİBİ ARAÇLARDA YADA KM SİNİ UZUN YOLDA YAPMIŞ ARAÇLARDA KESİNLİKLE ANLAYAMAZSINIZ. TEMİZ BULDUĞUNUZ ARACA KORKMADAN 500 1000 YTL FAZLA VERİN VE MÜMKÜNSE SERVİS BAKIMLI ARAÇLARI TERCİH EDİN. SERVİS BAKIMLI ARAÇLARIN PERİYODİK BAKIMLARI SERVİSDE YAPILDIĞI İÇİN ARABANIN ÖMRÜ ARTMIŞTIR

• ARACIMI SON 24500 E VERECEĞİM
    www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1234329.html
    LÜTFEN İNCELEYİN. ARACIN DAHA LÜKSÜ YOK
  • 2004 Polo 1,4 Basicline benzinli 17,000km deki aracı 4-5 gün önce 19,000 YTL'ye sattık:)
  • Öncelikle size ve alıcıya hayırlı olsun. 2004 ve 17,000 km. Valla 4 senede süper gezilmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

2004 Polo 1,4 Basicline benzinli 17,000km deki aracı 4-5 gün önce 19,000 YTL'ye sattık:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

Öncelikle size ve alıcıya hayırlı olsun. 2004 ve 17,000 km. Valla 4 senede süper gezilmiş
    quote:

2004 Polo 1,4 Basicline benzinli 17,000km deki aracı 4-5 gün önce 19,000 YTL'ye sattık:)

Evet satmak iyi olmuş... Zaten hiç kullanılmıyomuş, boşu boşuna bisürü masraf...

Bu arada ben 1 araba daha alıcam. 4 kapılı ama sportif bişeyler düşünüyorum, manuel vites olacak. Fiyat 12000'i geçmeyecek. 99 model civarları...
    Aklımda Mazda Lantis Ve Peugeot 206 var... Ekim'e kadar vaktim var, acelem yok, çok uygun bişii denkgelirse hemen de alabilirim... :)

• Teşekkür ederim..Araç çok yakın bir arkadaşıma aitti ve otomobillerle pek ilgisi olmadığı için aracını satarken benden yardım istemişti ki kısa sürede sattık aracı:) Herkese iyi alışverişler..

quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

Öncelikle size ve alıcıya hayırlı olsun. 2004 ve 17,000 km. Valla 4 senede süper gezilmiş
    quote:

• İnternetteki bazı ikinci el otomobil ilanları inanılır gibi değil gerçekten. Sıfır km, yeni kasa Toyota Corolla'nın fiyatı, Toyota'nın internet sitesinde 35.000 küsür ytl. Eminim bu fiyat kolay bir pazarlıkla 34.000 ytl'ye çekilebilir. Ama
    www.araba.com
    http://www.araba.com/1234011.html
    örneğinde de görüldüğü gibi arabasını sıfır km arabadan daha değerli zanneden satıcılar var. Maksatları ne, çok merak ediyorum?

• quote:

Orjinalden alıntı: TURKCE

İnternetteki bazı ikinci el otomobil ilanları inanılır gibi değil gerçekten. Sıfır km, yeni kasa Toyota Corolla'nın fiyatı, Toyota'nın internet sitesinde 35.000 küsür ytl. Eminim bu fiyat kolay bir pazarlıkla 34.000 ytl'ye çekilebilir. Ama
    www.araba.com
    örneğinde de görüldüğü gibi arabasını sıfır km arabadan daha değerli zanneden satıcılar var. Maksatları ne, çok merak ediyorum?

yorum yapıp da ilan sahini şahıs hakkındaki fikirlerimi beyan etmek istemiyorum :)

hakikaten inanılır gibi değil :)

• quote:

İnternetteki bazı ikinci el otomobil ilanları inanılır gibi değil gerçekten. Sıfır km, yeni kasa Toyota Corolla'nın fiyatı, Toyota'nın internet sitesinde 35.000 küsür ytl. Eminim bu fiyat kolay bir pazarlıkla 34.000 ytl'ye çekilebilir. Ama
    www.araba.com

pazarlık payı var yazmış

• İŞYERİNDEN ARKADAŞIM 2004 CLİO SYMBOL 1.5 DCİ BUGÜN SATTI.KLİMALI-TEK HAVAYASTIĞI 44.000 KM'DE 16.000 YTLYE ALDILAR.
  • peki 2002-2003 honda cıvıc otomatik fiyatları ne kadar ? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

2004 model Opel Astra G Njoy HB 1.6 16V 48.000 km de akü ve dört lastik yeni.Satmayı düşünüyorum gibi.Ne desem uyar ???

Yorum yazan yok mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

pazarlık payı var yazmış

Belki de 10-13.000 ytl pazarlık payı vardır. Belki de adama haksızlık yapıyoruzdur. Olamaz mı?
  • Ben o arkadaşa az önce araba.com vasıtasıyla mail attım "0" kmsinin durumunu anlattım sanırım yanlış fiyat yazdınız dedim Siz en son ne diyorsunuz, ben sizden son bir fiyat alıcı fiyatı istiyorum dedim. Bakalım sonuç ne olacak???

quote:

www.araba.com

• "2006 model hyundai starex panelvan crdi 140 hb 12000 km 16000 ytl ye sattık size tek tavsiyem starex almayın çünkü piyasası yok aracın satması bile zor"

2006 model bir araç o fiyata satıimaz. Üstelik araç CRDİ. Satılıyorsa kusurları vardır. Ne olabilir? Mesela km gerçek mi? 2-3 yıllık arabanın yaptığı yol bu kadar mı? Motor yapılmış mı? vs.vs... Yanıltıcı bilgi veriliyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alusta -- 7 Haziran 2008; 8:48:02 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.