Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.812
Cevap
327
Favori
817.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johny86

2016 Model Qashqai Skypack 66 binde boyasız orijinal.. 133 bin e sattım..
    Dizel otomatik mi benzinli otomatik miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 2 Aralık 2019; 18:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Dizel manuel hasarsız boyasız..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanıdığım bir arkadaş 2013 model 133 bin km'deki mitsubishi asx 1.6 intense aracını 92.500 tl'ye sattı. sadece çamurlukta boya vardı...
  • 2012 116i beyaz sunrooflu boyasız değişensiz tramersiz 80binde kaç yazmak lazım var mı fikriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora1608

18 ekimde 2012 1.6 linea lounge hatasiz 45bin km deki aracımı 62bin e sattim, 21 ekimde 2019 corolla vision manuel metalik renk celik jantli 12bin km de araci 104bine aldım
    Hocam benimde 2012 linea longue var.
    123binde değişensiz ve işlemsiz sadece arka tampon asf de boyandı ve nikolaj çıtalar değişti.
    Camlarında film ve amfili baslı ses sistemi var. Lastikler daha 10bin km. Aküyü bugün sıfırlamak zorunda kaldım (garantili). 105 binde triger değişti. 95 binde diskler ve balatalar yenilendi. 120 bin bakımı yapıldı ve 17bin km kaput açılmayacak. Alındığından beri tabanda müşamba döşeme var. Halısına daha ayak değmedi.Sadece baskı balata halen değişmedi ve halen işaret vermedi. Koltuklar biraz kirli ama satlığa çıkarmadan 200tl ye birisi temizleyecek. Birde blutut çalışmıyor.
    Aslında çok memnununum ama biraz borçlanıp km yi ve yaşı dülürmek istiyorum. 62bin yazayım 60bin e bırakırım diyorum. Eski kullanıcısı olarak sen nedersin?

• Değerli abilerim 2016 1,6 benzinli 60-80 bin kmde otomatik Egea ların ederin e kadar?

Saygılarımla.

• Arkadaşlar 2013 yaris otomatik 102 binde hatasız bir hocamın arabasını buldum 53 bine fiyatı nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

tanıdığım bir arkadaş 2013 model 133 bin km'deki mitsubishi asx 1.6 intense aracını 92.500 tl'ye sattı. sadece çamurlukta boya vardı...
    Pes valla. Hayretler içerisindeyim.
    O paraya o arabanın daha iyisini sıfır olarak satıyorlar. Neyse.. alan da satan da hayrını görsün.

• 2016 model 50 bin km de Opel Astra 1.6 Cdti At6 dynamic donanıma sahip aracımı bir hafta önce 117500 tl ye satın aldım. 2300 tl tramer kaydı mevcut.
    Üzerindeki ekstralar uzun/kısa xenon far, spoiler ve difüzör, komple cam filmi ve geri görüş kameralı andoid ekran.

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Pes valla. Hayretler içerisindeyim.
    O paraya o arabanın daha iyisini sıfır olarak satıyorlar. Neyse.. alan da satan da hayrını görsün.

Alıntıları Göster
    üç sene önce 58 bin tl'ye zor sattığım hyundai ix35 bile şu an 85 bin civarına gidiyor. asx'e gelirsek iki sene öncesine kadar 68-75 aralığında tertemiz asx'ler vardı, hatta donanımı düşük olanlar 60'tan başlıyordu. şimdi en düşük donanım 78-80'lerden en yüksek donanım 88-95'lerden gidiyor...

artık accent era olmuş 50 bin kağıt

• 2017-2018 Fiat Egea 1.6 multijet otomatik Loung Plus ne kadar eder arkadaşlar? Sedan ve hatchback için soruyorum. Almayı düşünüyorum da.

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Ekim 18 de hatasiz 45km de 62 satmıştım. Şuan piyasa artışta senin aracın istediğin rakamlara satılır diye düşünüyorum

• tosunpasa- T kullanıcısına yanıt
    Bence fena değil gibi

• Bir hafta önce 2018(0 km) model focus dizel otomatik titanyum sport paket Antalya bayiden 168bine alındı.

Bugün şu araç 176bine satıldı.

(Hız sabitleyici yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itartar -- 4 Aralık 2019; 21:23:23 >

• Abilerim 2016 egealar ne kadar ortalama?

Otomatik benzinli için soruyorum?

• qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Araç alamadın mı daha

• geçmişiniunutanadam G kullanıcısına yanıt
    Fiestada dizel otomatik mi var?

• hakan_80 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu konuya tek bi özet getirmek isterim bundan 6 sene önce 2013 yılında 1997-99 model şahin ne ise şuan da da 2000-2006 model araç aynı kategoride hatta ve hatta gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ki 2009-2012 model araçlar bile neredeyse eski kalıyor yani bundan 6 sene önce 5-10 bin arası şahin satılırken bir şahine 8 den fazlası haram derdim şimdide artan fiyatlar sonrası 2006 model araçlar içinde 20 binler 15 binler abartı fiyatlar diyorum astra H modeli 2004-2009 arası 200.000 bini devirmiş araca 45 binlira istiyolar 2003 model 3.16ti ler ki bmw nin en tutulmayan ve bmw cilerin hiç sevmediği model araba 49 bin lira ayıptır yazıktır günahtır

sorsan dillerde hep aynı terane abicim araba fiyatları hep arttı e abi dolar 5 lira oldu bırakalım bu işleri
  • arkadaşlar herkese iyi günler dilerim şu sıralar bende araç alma arefesindeyim ancak araştırdığım kadarıyla araçlarda şu an bir fiyat artışı mevcut gibi bir durum ile karşı karşıyayım bu işin ticaret kısmıyla ilgilenen yakın çevrem olsun ve işle alakalı bilgili kişiler olsun bu süreçte araba alma konusunda biraz beklememi gerektiğini ve genel piyasanın biraz sakinleşip araç fiyatlarının düşeceği konusunda bana bilgi vermekteler ; bana ait olacak ilk araba olduğu için aslında biraz da kondüsyon olarak fazla zarar görmemiş ve beni üzmeyecek şekilde olan araçlara bakıyorum ; ilk sıralama içinde tercihim opel astra H 2011 model ve üstü araçlara bakmaktayım sizin bu konu hakkında görüş ve düşüncelerinizi merak etmekteyim ve sık sık bu platformu ziyaret ederek araç piyasa durumunu takip te etmekteyim aslında , yapacağınız düşünce ve yorumlar benim için oldukça önemlidir.

bir diğer konu ise hasar kayıtlı araç almayı düşünüyorum ön çamurlukta şase ve podyelerde işlem olmaması dahilinde bana herhangibir sorun yaratmayacagı konusunda dusunce sahibiyim ve artı olarak hasar kayıtlı araçlar fiyat konusunda satıcıyı çok zarara sürükler mi bu konu hakkında da bilginizi ve dusuncenizi almak isterim...

• Merhaba,

2013 Model 1.4 TSI comfortline paket, DSG şanzıman, KM 93'binde, hatası yok. dsg ve diğer bakımları tam. Fiyat olarak ne eder?
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.