Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.812
Cevap
327
Favori
817.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 aralıkta 2004 model tam otomatik vites comfort paket opel astra g hb 143.000km de iken 41.000tl ye satıldı

27 aralıkta 2017 1.6bluehdi eat6 şamzımanlı 40.500km peugeot 308 allure+cam tavan+comfort paket+sport paket 136.400tl ye alındı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    e90 sanırım .ekranlı model mi?m paket mi?
  • krtl1903 K kullanıcısına yanıt
    aynen hocam
  • 2010 Model Cruze 150 binde ön sağ sol çamurluk boyalı kaput değişik tramer parça parça 4000 TL. Araç ne kadar eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

e90 sanırım .ekranlı model mi?m paket mi?
    Comfort ışık paket.Ekransiz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    120 yaz

Şubatta 130'a yükselt
  • 2012 model Pejo 308 eHDi düz vites, cam tavan, Full + Full kazasız boyasız, 108.000 km'de

72.000 Tl ye satıldı.
  • 2013 mitsubishi asx intense 130.xxx km 4000 küsür lira tramer kayıtlı 95 bin tl'ye satıldı 3 gün önce

ben değil tanıdığım bir yer sattı
  • 2018 dizel otomatik leon 85binde 127bin liraya alındı.

• ferhax F kullanıcısına yanıt
    Paket ne idi hocam fr mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle bir araç var:

Öğrenciyim okula gidip gelmek için kullanacağım, bu araç dolu olması sebebiyle çok hoşuma gitti.Sizce almaya değer bir araç mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• ömer-faruk Ö kullanıcısına yanıt
    50 bin tl eder

• uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam extraları yazmamıştım baya kaliteli bi android sistem kurulu 18 inç jantlı arka stoplar bmw takılı yazılımlı ve bir kaç küçük ekleme daha mevcut 50ye uygun o zaman değil mi normalde bu eklemelerle ne kadar eder
    Hocam şimdi 50 ye kolay satarsın bence . Zorlarsan 55 e kadar yolu var yani 55 ten ilana koy 53 e sat mesela. yani max 2 haftada satarsın ben cruze otomatik alacam mesela 2011 bakıyorum 55-60 bin tl arasında dolu arac var . o yüzden cruze piyasasını ezberledim sayılır .

Tamamdır hocam küçük bir yanlış anlaşılma oldu sanırım satmıyorum alıyorum :) çevremdekilere sordum uygun dediler forumdaşlarıma da danışayım dedim burdan da olur aldık gönül rahatlığıyla alabilirim artık arabayı :)
    Ha ben satıyorsun sandım :) Alacaksan eğer manuel 2010 cruze dediğim fiyattan bulabilirsin ama 124 beygirlik olanından bulmaya calıs 113 biraz hantalmış . 50-55 arasında bulursun 2011 ler 55-57 arasında.

Aynen hocam biraz hantal kalıyor 2011e göre ancak benim alacağım arabada yazılım var hem hantallık gidiyor performans artıyor hem de yakıt tüketimini azaltıyor. Zaten ilk arabam olacak öyle uçup kaçmayı arabayı zorlamayı da düşünmüyorum o yüzden hantal olsa da problem değil benim için :)
    Tamamdır hocam evet yazılımla çözülebilen bişeymiş oda. Hayırlı olsun darısı başıma :))

en kısa zamanda bulursunuz inşallah hocam :)
  • 2017 yeni kasa rio 1.25 hatasız boyasiz 50 bin km concept paket 71 alındı

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.