Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.812
Cevap
327
Favori
817.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 82.000 de 2007 model 1.4 benzin lpg li Doblom var. uzun yol dışında kullanılmadı genelde bahçede yattı. satmak için bakınıyım dedim benzinli düzgün doblo yok karşılaştıramadım bile. kimisi 25 eder diyor araban kimisi 40
  • Araçlara kasko yapılırken verilen değer gerçek fiyatıdır.örn. 2014 ceed concept 60000km 95e sattı kasko değeri 69bintl:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    Hayır 2016 da vw alındı 0 km 60.250 ye alınıp 10.000kmde satıldı 92.500tl ye

• Accent Blue 2015 (138 Beygir) Beyaz-Manuel - Boyasız-değişensiz,hasar kayıtsız- Mode plus paketi 44.000 KM de, 80.bin liraya alındı.
  • Haziranda ötv indirimi bitmeden sıfır km olarak 186.000 liraya alınmış olan Kuga 1.5 TDCi titanyum, bugün 15 bin km'de 206.000 liraya satıldı.
  • Bizim insanlarda kısa yoldan zengin olma düşüncesi varken fiyatlar daha da artar. İlla her aldıkları şeyden kár yapacaklar.
    Hani sen model yükseltmek için arabanı satıp yeni model almak istiyorsun da yeni modellerin fiyatları çok arttığı için sen de mecburen fiyat yükseltiyorsun ya, satma kardeşim arabanı o zaman? Model yükseltme ? Sen model yükselteceksin diye niye başka insanlara bu yükü yüklüyorsun?
    Telefon fiyatları yükselmiş, ben de kendi telefonumu satarken fiyatını yükselteyim, maç bileti fiyatı yükselmiş ben de kombinenin fiyatını yükselteyim falan falan falan..
    Herkes kárcı, fırsatçı zihniyet olmuş. Ondan sonra suçlu hep başkaları. Kendimizde suç yok.
    Bir araba alacağız. Midem bulandı fiyat araştırması yaparken.
  • Arkadaşım bugün 2saatte sattı ucuzamı vermiş?
    Sirocco 2012 1.4tsi manuel cam tavan beyaz renk 85km boya değişen kayıt yok garaj arabası 82.5TL satıldı

• By_EKReM kullanıcısına yanıt
    İyi fiyata almış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyundai i20 2017 1.2 atmosferik manuel 11. 000 km garantili servis bakımlı style cam tavan sol çamurluk değişen 1000tl hasar kayıtlı 86 bine verdim.
    Edit üç ay önce 74e aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtl1903 -- 9 Ocak 2020; 21:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bizim insanlarda kısa yoldan zengin olma düşüncesi varken fiyatlar daha da artar. İlla her aldıkları şeyden kár yapacaklar.
    Hani sen model yükseltmek için arabanı satıp yeni model almak istiyorsun da yeni modellerin fiyatları çok arttığı için sen de mecburen fiyat yükseltiyorsun ya, satma kardeşim arabanı o zaman? Model yükseltme ? Sen model yükselteceksin diye niye başka insanlara bu yükü yüklüyorsun?
    Telefon fiyatları yükselmiş, ben de kendi telefonumu satarken fiyatını yükselteyim, maç bileti fiyatı yükselmiş ben de kombinenin fiyatını yükselteyim falan falan falan..
    Herkes kárcı, fırsatçı zihniyet olmuş. Ondan sonra suçlu hep başkaları. Kendimizde suç yok.
    Bir araba alacağız. Midem bulandı fiyat araştırması yaparken.
    Aynen katılıyorum.Baktığım araçların fiyatları 20 gün içinde 20-30 arttı.Ben de ulan bunlar benimle dalga geçiyorsa ben de onlarla(Sözüm ona) dalga geçeyim,dedim.Bir kaç tanesine 20 gün önceki fiyatlardan teklif verdim.
    Cevaplar:"Parana göre araba bak,Sen şaka mısın?" oldu:)

Doğru şaka olan benim...Fiyatları tuşlara basarak yazarken/arttırırken,yüksek fiyat çekerken,keyfince isterken sorun yok,ben canımın istediği fiyatı söyleyince sorunlu oluyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: itartar

Aynen katılıyorum.Baktığım araçların fiyatları 20 gün içinde 20-30 arttı.Ben de ulan bunlar benimle dalga geçiyorsa ben de onlarla(Sözüm ona) dalga geçeyim,dedim.Bir kaç tanesine 20 gün önceki fiyatlardan teklif verdim.
    Cevaplar:"Parana göre araba bak,Sen şaka mısın?" oldu:)

Doğru şaka olan benim...Fiyatları tuşlara basarak yazarken/arttırırken,yüksek fiyat çekerken,keyfince isterken sorun yok,ben canımın istediği fiyatı söyleyince sorunlu oluyorum:)

Alıntıları Göster
    Bir de o tipler var cidden. 20i11 focusa 78500 yazmış . Ben de 60 civarı düşünüyorsanız gelip bakayım diyorum. Bu araç seni aşar diyor.
    Bazıları da yüksek fiyat yazıyor. Sonra diyor ki bu fiyata ancak pert kayıtlı bulursunuz. Akıl da veriyor bir de ..

• 2016 beyaz renk c180 amg hatasız boyasız 26 bin de 267 bine verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bir de o tipler var cidden. 20i11 focusa 78500 yazmış . Ben de 60 civarı düşünüyorsanız gelip bakayım diyorum. Bu araç seni aşar diyor.
    Bazıları da yüksek fiyat yazıyor. Sonra diyor ki bu fiyata ancak pert kayıtlı bulursunuz. Akıl da veriyor bir de ..

Alıntıları Göster

Bir de şöyleleri var:Aracını 7 liraya koyuyor 1-2 gün sonra 9 lira yapiyor,ertesi gün 8 lira yapiyor yine aynı gün tekrar 7 liraya çekiyor...
    Hey Allah'ım yaaav...

• 2011 Opel Astra H Kasa HB 1.3 Cdti Otomatik Essentia Konfor Paket
    Motor Gucu %91

160 Bin KM Degisen Sag Sol Camurluk. Harici Boya Var Surtmelerden.

Sadece Triger Degisecek . 52.500 TL Alindi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 13 Ocak 2020; 18:16:10 >
  • 2013 model Ford Fiesta trend 1.25 Benzin
    70 bin km
    Sıfır Hata
    Bütün bakımları yapılı
    Yazlık/ kışlık lastikler sıfır extra
    61000 TL alındı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

2011 Opel Astra H Kasa HB 1.3 Cdti Otomatik Essentia Konfor Paket
    Motor Gucu %91

160 Bin KM Degisen Sag Sol Camurluk. Harici Boya Var Surtmelerden.

Sadece Triger Degisecek . 52.500 TL Alindi .
    Gayet güzel almışsınız güle güle binin.

2005 Opel Astra H HB 1.3 cdti Elegance manuel 170.000 kmde değişen sadece sol çamurluk. Harici 2 parça boya. 5500TL tramer.

42.500'e satıldı.
  • sahibinden.com
    Citroën / C5 / 1.6 e-HDi / Executive / sahibinden sahibinden.comda - 701031106
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-701031106/detay

Sizce değeri nedir arkadaşlar ne kadara almak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: krtl1903

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-701031106/detay
    Sizce değeri nedir arkadaşlar ne kadara almak lazım?
    robotize olan şanzımanlardan kullanıyor

problemli

diğer her türlü harika özellikle süspansiyonu

100 teklif edin bence.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Şanzumanı araştırdım evet şans artık araç dolu konfor da var geniş aile aracı tam rakam da teklifte bulunayım bakalım kısmet.

• 2016 Megane sedan 1.5 dci joy (dlzel-otomatik)

Araç 20bin km de , değişen boyalı parca yok
    Kısaca araç tertemiz

Satmayı düşünüyorum, sizce minimum kac TL den koymaliyim siteye ?

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.