Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satıldı
    Temiz Optimus G Pro E986 Yurtiçi Kayıtlı siyah renk. 2 yıldır kendim kullanıyorum. Yine forumdan almıştım. 2 tane orjinal pili var ikiside iyi durumda. Şu anda G3 kullanıyorum şarjı g3 ten en az 1 saat daha fazla gidiyor. Pili daha büyük 3140 mah. Tek sorunu daha önceden anten tamiri görmüş. Ben aldığımda da öyleydi. Vodafone kullandığım için sıkıntı çekmedim. Ama TT kullananlar sıkıntı çekebilir çekim gücü bakımından.Ama açık alanda TT da sorunsuz çeker. Sadece kapalı alanlarda yani alt katlarda çekim sıkıntısı olur. Başka da bir sorunu yoktur. Özelliklerine internetten bakabilirsiniz. Tercihim elden teslim. Havale yapana aynı gün gönderirim.
    SatıldıSatıldıSatıldıSatıldıSatıldıSatıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 301 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kolay gelsin

yazılım sürümü kaç

yanında aksesuar olarak neleri var
  • kitkat yüklü. yanında şarj aleti var. mavi renk silikon kılıf ve kutusu var.

• selam . kumanda calısıyormu hocam. ön ledler vs? ve pm atar mısınız
  • Çalışmayan hiçbir donanımı yoktur.

• alt katlarda çekmez demişssiniz. kaç metre asagıda mesela ? veri dolaşımı nasıl tt de ? full mu cekıyor dısarıda vs? evin içinde. yurtdısımı cihaz? tt mobile falan ?
  • Cihaz yurtiçi. Benim mahallede tt iyi çekmiyor. Vodafone full çekiyor. Resimde de görebilirsiniz.

• konunuzu kirtletmemek adına özel mesaja gelir misiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.