Şimdi Ara

.:.:.:.:.SATILDI.:.:.:.:. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir...

• Güncellendi...

• Hayırlı olsun hocam satmışsınız galiba birkaçını diğerlerini de satarsınız umarım.
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam,darısı artık başınıza:)

• Ben daha satmaya başlamadım dükkanla ilgili bir şey yapmadım referansım da yok zor satarım biraz zaten ülkemizde kitaba olan ilgi belli. Ama evde okuduğum kitaplar var onları uygun fiyata satabilirim veya iki üç korsan var onları bedava verebilirim
    Hocam ukitapta satamadınız mı hiç ?

Ukitap'ı kullanıyordunuz sanırsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 21 Mart 2014; 21:40:50 >

• Ukitap hesabı açmak istemiştim ancak açamadım yeni üye alımı bir tarihte başlayacak diyordu ancak orda kitaplar çok ucuza gidiyormuş sanırım almak için yani satmak için çok uygun görmüyorum. Yani daha hiç kullanmadım. Benle aynı avatara sahip biri daha var onla karıştırmış olabilirsiniz belki ancak okuduğum kitaplar bitince ordan kitap alacağım.
    Ben genelde satıyorum,kitaplarımın hemen hemen hepsi de sıfır.

Bir iki kere takas da yaptım orda fakat pek memnun kalmadım kondisyonları konusunda,o yüzden takastan uzak duruyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Ben genelde satıyorum,kitaplarımın hemen hemen hepsi de sıfır.

Bir iki kere takas da yaptım orda fakat pek memnun kalmadım kondisyonları konusunda,o yüzden takastan uzak duruyorum artık.

Satista iyi fiyata satabiliyor musunuz peki, yoksa bu forumda daha mi iyi satiyorsunuz, ancak burada da kitap alan cok kisi yok ben simdiye kadar sahaflardan bir iki kitap almisimdir en fazla onun disinda titizim biraz gorunum acisindan kitap en az 10/9 alamiyorsa o kitabi da almiyorum. Ukitapta kondisyonu iyi kitaplar satiliyor mu yoksa sahaflardaki kalitesizler gibi mi? Bir de alim icin fiyatlar uygun mu? Cok soru oldu ozur dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Her iki yerde de hemen hemen aynı sayıda satışım var.

Kondisyonu iyi olan kitaplar tabii ki var,resim istersiniz iyice içinize sinerse alırsınız.

Alım için fiyatlara gelince,bazıları çok uygun fiyata kitap satıyor ama şahsen ben sıfır kitap almayı tercih ediyorum.Kondisyonuna 5/5 dedikleri kitap sizin için iyi durumda sayılmayabilir,bakmadan almayın:))

• quote:

Her iki yerde de hemen hemen aynı sayıda satışım var.

Kondisyonu iyi olan kitaplar tabii ki var,resim istersiniz iyice içinize sinerse alırsınız.

Alım için fiyatlara gelince,bazıları çok uygun fiyata kitap satıyor ama şahsen ben sıfır kitap almayı tercih ediyorum.Kondisyonuna 5/5 dedikleri kitap sizin için iyi durumda sayılmayabilir,bakmadan almayın:))

Anladim hocam bilgi icin cok tesekkurler uygun fiyata 10/8 falan bulursam alirim o zaman yazin

Fiyat uygun kondisyon iyiyse kaçırmayın.Yalnız havale kargo vs.gibi durumları da hesaba katmayı unutmayın.

Ben tek kitapla falan uğraşmak isteediğimden genelde toplu satış yapıyorum.Böylesi bnm için de alıcı için de daha avantajlı oluyor.

• quote:

Fiyat uygun kondisyon iyiyse kaçırmayın.Yalnız havale kargo vs.gibi durumları da hesaba katmayı unutmayın.

Ben tek kitapla falan uğraşmak isteediğimden genelde toplu satış yapıyorum.Böylesi bnm için de alıcı için de daha avantajlı oluyor.

Gercekten soylediginiz gibi kargo havale derken bi bakmissiniz internet fiyatina ben de toplu alim yapmayi dusunuyorum ama bakalim daha elimizde bir suru kitap var hala da almak istedigim kitaplar var

Alınacaklar listesi bitmiyor ki hocam:)

• quote:

Dogru diyorsunuz

• quote:

Kitap ile takas seçeneği var mı düşünürseniz ayrıntılar için pm atabilirsiniz
  • Güncellendi...

• Günceldir...

• Güzel kitaplar iyi satışlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.