Şimdi Ara

[SATILDI] 225TL ==> E63 SİYAH - ÇİZİKSİZ <== Orijinal Data Kablosu HEDİYE (Detaylı Resimlerle) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tyildiz07

ben almayı düşünüyorum ama önce bi idddadan 150 tl daha kazanmam lazım 1 hafta içinde kazanırım inş :)

iddia'da bol şans dileyeyim o zaman size...
  • SAMSUNG B7320 takas düşünürmüsün kardeş ?
  • yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim cuma günü satışı gerçekleştirebiliriz herşeyi ayarladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim cuma günü satışı gerçekleştirebiliriz herşeyi ayarladım

Satış iptal oldu, satışa devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim cuma günü satışı gerçekleştirebiliriz herşeyi ayarladım

Satış iptal oldu, satışa devam...

bu kadar ilglli satıcı bulmak gerçekten zor.. e63 düşünen arkadaşların kaçırmaması gereken bi ilan..
  • telefonunuz temiz ve bana uygun duruyor eger satilmadiysa bir iki hafta icerisinde telefonunuzu satin alabilirim.fakat kapida odeme dusunuyorum ilginiz icin tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

telefonunuz temiz ve bana uygun duruyor eger satilmadiysa bir iki hafta icerisinde telefonunuzu satin alabilirim.fakat kapida odeme dusunuyorum ilginiz icin tesekkurler..

Satılmadı henüz, bir ara ilandan çekmiştim ama yeniden satışa sundum şimdi. Almayı düşünürseniz istediğiniz şekilde gönderim yapabilirim, sorun olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 2 Haziran 2011; 8:36:12 >
  • İhtiyacım olmadığı halde bile bu ilan ile alasım geldi. Bravo diyorum maaşallah
  • sizinle uygun bir zamanda irtibat kurmak istiyorum en kısa zamanda parayı tamamlayıp sizinle görüşeceğim ilginiz için teşekkür ederim..
  • Takip mesajı.İlan on numara telefon da on numara.Maaşımı alana kadar satılmaz ise almak isterim.Hayırlı satışlar
  • Üstad ne yaptın,istediğin gibi bir motoQ bulabildin mi? Yoksa win.mobile işini iptal mi ettin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

Üstad ne yaptın,istediğin gibi bir motoQ bulabildin mi? Yoksa win.mobile işini iptal mi ettin :)

Malesef MotoQ bulamadım istediğim gibi. Sahibinden de hep garantisiz ve eski cihazlar var, onlara da çok para istiyorlar. En son sahibinden'deki vakadan sonra da 2-3 senelik cihazlara 150 TL isteyenlere bulaşmamaya karar verdim. sahibinden'de fiyatları uçuyor MotoQ'nun, garantili de hiç yok. Bu telefondan çok memnunum aslında ve satılmaması çok umrumda da değil aslında ama işte değişiklik istiyor bünye...
  • güzel ilan için tebrikler.

pm atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

güzel ilan için tebrikler.

pm atıldı.

Cevaplandı, satışa devam...
  • ben çok beğendim eğer bir iki gün beklerseniz parayı toplarsam almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.