Şimdi Ara

[SATILDI] 225TL ==> E63 SİYAH - ÇİZİKSİZ <== Orijinal Data Kablosu HEDİYE (Detaylı Resimlerle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR, İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

ÇİZİKSİZ + SORUNSUZ + GARANTİLİ + FATURALI + HEDİYELİ

(Lütfen ilanı dikkatlice okuyun ve inceleyin, detaylı fotoğraflarla da cihazın durumunu göstermeye çalıştım. Yine de ilanla ilgili aklınıza takılan herhangi birşey için lütfen ÇEKİNMEDEN Özel Mesaj yollayın.)

[SATILDI] 225TL ==> E63 SİYAH - ÇİZİKSİZ <== Orijinal Data Kablosu HEDİYE (Detaylı Resimlerle)

TELEFONUN GENEL ÖZELLİKLERİ

- 328 MHz işlemci ile kesinlikle çok hızlı ve klasik Symbian'lar gibi takılma - donma - kilitlenme kesinlikle YOK.

- 16 Milyon Renkli Ekran (QVGA çözünürlükte çok net görüntü)

- 2 MP + Flaşlı Kamera (Video kayıt kalitesi oldukça tatmin edici)

- Wifi (b/g) ile çok iyi kablosuz ağ performansı

- 3G ile hızlı veri bağlantısı

- Dahili FM Radyosu vardır.

- Symbian S60 3rd ile güncel programlar, oyunlar, temalar. İstediğiniz özelliği yükleyebilirsiniz.

- Google Maps ile Operatör bazlı konum bilgilendirmesi, bulunduğunuz yeri küçük hata paylarıyla öğrenme imkanı.

- Yüksek Pil Performansı. (Normal telefon olarak kullanıldığında 1 haftayı bulan şarj süresi, Wifi ve özellikler kullanıldığında ise 3-4 gün gidiyor)

***TELEFONUMUN DURUMU***

* Telefon şu anda kullanılmamaktadır ve kutusunda yeni sahibini beklemektedir.

* Telefonun ilk sahibiyim ve kesinlikle ÇİZİKSİZDİR. Sıfır gibi alıp kullanacaksınız. Turkcell bayisinden aldığım, "T.Case" marka gerçek deri kılıfında kullandım hep, o yüzden sıfırdan farksız. Onun dışında orta krom navigasyon tuşunda hafif sararma mevcuttur. (Fotoğraflarda belli oluyor). (NOT: Fotoğraflarda çizik gibi görünen şeyler toz, tüy vs. zerrecikleridir)

* Nokia Kom. A.Ş. Garantilidir. [Grey diye tabir ettiğimiz, Paralel İthalat ürünlerde merdivenaltı firmalar tarafından Türkiye'ye getirilen, kağıt üzerinde genellikle Doğu'da bir merkez gösterilerek Sözde Garanti verilen ürünlerle karıştırmayın]

* Faturası mevcuttur ve kendi adımadır. [Faturasız, çalıntı olma ihtimali dolayısıyla kapanma ihtimali olan telefonlarla karıştırmayın]

* Kutuludur, hatta kutusu dahi tertemizdir.

* Full Kutu İçeriği vardır ayrıca Ek olarak 50 TL değerindeki Orijinal Data Kablosu yanında Hediyedir.

* En son sürüm yazılım yüklüdür. (Bunu yapmak için Data kablosuna ihtiyaç vardır ve Hediye olarak verdiğim kablo sayesinde ileride çıkabilecek yazılım güncellemelerini de kolayca yükleyebilirsiniz)

* Telefon "Hack"lidir, yani sertifika vs. sıkıntısı olmadan istenen programlar kurulabilir. (NOT: İsteyene unhack ile orijinal halde de gönderilebilir ancak ben tavsiye etmiyorum. Hack olmayınca program, tema, oyun kurmak sıkıntılı oluyor)

NEDİR BU HACK, NE İŞE YARAR?

- Normalde Symbian işletim sistemli telefonlara kurulacak uygulamalarda (program, oyun, tema vs) sertifika denen bir durum söz konusudur. Bu telif hakları ile ilgili bir durum sanıyorum. Hack olmamış telefonlarda orijinal olmayan yazılım yüklenirken sertifika ile ilgili bir çok hata alınır ve uygulama yüklemek imkansız hale gelir. İşte bu Hack olayı bunun önüne geçerek, istediğiniz uygulamayı kurmanızı sağlar.

Nasıl Yapılır?

- Çok zor ve karmaşık bir işlemdir (en azından ben oldukça zorlandım). IMEI numaranızla bir Çin sitesine başvurursunuz ve oradan size 3 gün sonra bir key dosyası gönderilir. Ek programlar vasıtasıyla o gelen key sayesinde hack programını kendi telefonunuza özel olarak imzalarsınız ve hack programı o şekilde çalışır. Artık bildiğim kadarıyla o Çin sitesi hizmet vermiyor.

Hack Telefona Zararlı mıdır?

- Tamamen yazılımsal bir olay ve istemezseniz kaldırmanız birkaç saniye alır. Programını açıp "Unhack My Phone" demeniz yeterli.

- Ayrıca ben 1 yıldır hackli kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

KUTU İÇERİĞİ

- Nokia E63 Siyah Telefon

- Nokia BP-4L Batarya (Çok Yüksek Pil Performansı)

- Orijinal Nokia (ince uçlu) Şarj Cihazı

- Orijinal Nokia Mikrofonlu Kulaklık

- Kitapçıklar, Kataloglar ve Garanti Belgesi

- Ürünün FATURASI

HEDİYE

- 1 GB Kingston Micro SD Hafıza Kartı (SD Dönüştürücü adaptörü ile ibrlikte)

- Orijinal Nokia Data Kablosu

FİYAT: 230 TL (Lütfen pazarlık teklif etmeyin)

TAKAS:
    * ÇİN MALI TELEFON KESİNLİKLE DÜŞÜNMEM.
    * Nokia E71 ile üzerini tamamlamak kaydıyla anlaşabiliriz. (Temiz ve kutulu olmak şartıyla)
    * Vodafone 945 de düşünebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 10 Temmuz 2011; 11:07:12 >

• ben bu kadar özenilerek yazılan ilan görmedim. hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

ben bu kadar özenilerek yazılan ilan görmedim. hayırlı satışlar

Teşekkür ederim. Genelde açıklaması yetersiz, bilgi kalabalığı dolu, anlaşılmaz ilanlardan çok dert yanıyorum forumda. Biraz özenle, anlaşılır bir ilan olsun istedim.
  • öyle bir anlatmışsın ki bilmeyen dünyanın 8. harikası sanıcak :)
    neyse hayırlı işler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinakinci

öyle bir anlatmışsın ki bilmeyen dünyanın 8. harikası sanıcak :)

Allah'a şükür bugüne kadar verdiğim ilanlarda, yalan yanlış, eksik, yanıltıcı bilgi vermedim. İlanı tekrar inceledim, abartıya da gitmemişim. Tabiki bu telefondan çok daha üstün ve pahalı modeller piyasada dolaşıyor. Ekonomik diyebileceğimiz sınıfta bir telefon, ancak kendi sınıfında bence özellikleri ve kullanımı ile öne çıkan bir telefondur.

Yorumlarınıza da saygı duyuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 1 Nisan 2011; 18:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

öyle bir anlatmışsın ki bilmeyen dünyanın 8. harikası sanıcak :)

Allah'a şükür bugüne kadar verdiğim ilanlarda, yalan yanlış, eksik, yanıltıcı bilgi vermedim. İlanı tekrar inceledim, abartıya da gitmemişim. Tabiki bu telefondan çok daha üstün ve pahalı modeller piyasada dolaşıyor. Ekonomik diyebileceğimiz sınıfta bir telefon, ancak kendi sınıfında bence özellikleri ve kullanımı ile öne çıkan bir telefondur.

Yorumlarınıza da saygı duyuyorum...

yanlış anlamayın ilanınızı baltalamak veya eleştirmek için yazmadım.hoşuma gitti o yüzden yazdım

• quote:

yanlış anlamayın ilanınızı baltalamak veya eleştirmek için yazmadım.hoşuma gitti o yüzden yazdım

Estağfurullah, siz saygısızca birşey yapmadınız. İlan da, mal da yoruma açık...
  • bu ilandaki emek ve açıklık gibisini pek görmedim.Bu telefondan alacak olsam böyle bir insandan almak isterdim kesinlikle...
  • format olacak bir ilan olmuş, hayırlı satışlar
  • Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için arkadaşlar...
  • İlanınız o kadar güzel ki :) Ciddi söylüyorum ihtiyacım olmadığı halde babama falan alasım geldi yani :). Hayırlı satışlar dilerim..
  • neden e71 ile takas düşünüyorsunuz bence e63 çok daha iyiy e71den
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.yılmaz

neden e71 ile takas düşünüyorsunuz bence e63 çok daha iyiy e71den

Benim aslen E63 ile tek sorunum tasarımı. Aldığım dönemde özellikleri bakımında gerçekten iyi bir tercihti ama tasarımı beni resmen irrite etmekte. Aldığımdan beri de sevemedim. E71'in tasarımı ise gerçekten çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

quote:

neden e71 ile takas düşünüyorsunuz bence e63 çok daha iyiy e71den

Benim aslen E63 ile tek sorunum tasarımı. Aldığım dönemde özellikleri bakımında gerçekten iyi bir tercihti ama tasarımı beni resmen irrite etmekte. Aldığımdan beri de sevemedim. E71'in tasarımı ise gerçekten çok hoşuma gidiyor.

ben iki cihazıda kullandım ama e71 den hiç memnun kalmadım.tasarımı ele oturuşu çok güzel ama.e63 ün en büyük artısı benim için 3,5 ml kulaklık girişi olması...
  • quote:

ben iki cihazıda kullandım ama e71 den hiç memnun kalmadım.tasarımı ele oturuşu çok güzel ama.e63 ün en büyük artısı benim için 3,5 ml kulaklık girişi olması...

Söylediğim gibi E63'ün tasarımı hiiiç hoşuma gitmedi ve sevmedim. Hani ilk aldığında telefonu çıkarıp çıkarıp bakmak istersin, hatta bakarsın ya. İşte bu E63'te o bile olmadı, ilk başta bile zorunlu olmadıkça bakmamaya çalıştım...
  • gercekten ılan çok şeker ıyı satışlarr
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçer47

gercekten ılan çok şeker ıyı satışlarr

Teşekkür ederim, ilanı beğenen çokta telefonu beğenen pek yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koçer47

gercekten ılan çok şeker ıyı satışlarr

Teşekkür ederim, ilanı beğenen çokta telefonu beğenen pek yok...

ben çok beğeniyorum ama şu an alma şansım yok maalesef haziran maaşıma kadar tüm maaşımın gideceği yerler belli

• quote:

ben çok beğeniyorum ama şu an alma şansım yok maalesef haziran maaşıma kadar tüm maaşımın gideceği yerler belli

Hocam siz yine de Haziran maaşınıza yer ayarlamayın, o zamana kadar satamayacağım galiba...
  • ben almayı düşünüyorum ama önce bi idddadan 150 tl daha kazanmam lazım 1 hafta içinde kazanırım inş :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.