Şimdi Ara

SATILDI>>2adet 1.5TB WD ELEMENTS USB 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Acil olarak nakite ihtiyaçtan HDD lerimi satılığa çıkardım.Ürünlerin hiçbirinde SORUN Yoktur.İstediğiniz programla Bad Sector testi yaparım.Bad sector yoktur.İlk gelen alır.ANKARA içi elden teslim-yada-kargo , Türkiye nin her yerine Yurtiçi yada MNG kargo ile yollarım.Kargo alıcıya aittir.

Elimde 2 adet WD 1.5 TB ELEMENTS USB 2.0 SERİSİ HARİCİ DİSK bulunuyor.Kutu içeriği:Kutu,Data Kablosu,Adaptörü,Cihazın kendisi,korumak için köpük,Fatura ve garantisi
    20.01.2011 tarihi itibari ile 2YIL GARANTİ+FATURA mevcuttur.

Diğer bir ürün ise 1 adet 1TB SEAGATE BARRACUDA 7200.12 RPM 3GB/S harddisk.Bu ürünü de 1 yıl önce aldım.Garantisi mevcut değil.Sorunsuz çalışır durumda.Bad Sector yoktur.Sata kablosu ile birlikte verilecektir.

BÜTÜN ÜRÜNLER SORUNSUZDUR.ÇALIŞIR DURUMDADIR.

FİYATLAR:
    2 adet x 1.5 TB WD ELEMENTS SATILDI

SEAGATE 1TB 7200RPM disk fiyatı SATILDI

BOL SATIŞLAR DİLERİM.
    edit:imla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoki -- 20 Şubat 2012; 9:03:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • PM
  • Sanalpazar,Gittigidiyor veya Sahibinden üzerinden satış yapmıyorum arkadaşlar.Nakit olarak elden yada hesaba havale şeklinde satışı gerçekleştiriyorum.Güven sorunu olanlar çayımı içer ürünleri görür isterse de dener alır.Şehir dışına Önce para sonra ürünleri gönderiyorum.Güven sorunu yaşayanlar mesaj dahi atmasın.Uğraşamam arkadaşlar.Referans listemde alışverişte bulunduğun insanlar var.Bi zahmet onlara danışırsınız.ACİL olduğu için bu fiyatlara satılık.

• quote:

Orijinalden alıntı: We

Sanalpazar,Gittigidiyor veya Sahibinden üzerinden satış yapmıyorum arkadaşlar.Nakit olarak elden yada hesaba havale şeklinde satışı gerçekleştiriyorum.Güven sorunu olanlar çayımı içer ürünleri görür isterse de dener alır.Şehir dışına Önce para sonra ürünleri gönderiyorum.Güven sorunu yaşayanlar mesaj dahi atmasın.Uğraşamam arkadaşlar.Referans listemde alışverişte bulunduğun insanlar var.Bi zahmet onlara danışırsınız.ACİL olduğu için bu fiyatlara satılık.

Siz 350 referansa güvenmiyorsunuzda biz 20 referansınızamı güvenicez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

quote:

Orijinalden alıntı: We

Sanalpazar,Gittigidiyor veya Sahibinden üzerinden satış yapmıyorum arkadaşlar.Nakit olarak elden yada hesaba havale şeklinde satışı gerçekleştiriyorum.Güven sorunu olanlar çayımı içer ürünleri görür isterse de dener alır.Şehir dışına Önce para sonra ürünleri gönderiyorum.Güven sorunu yaşayanlar mesaj dahi atmasın.Uğraşamam arkadaşlar.Referans listemde alışverişte bulunduğun insanlar var.Bi zahmet onlara danışırsınız.ACİL olduğu için bu fiyatlara satılık.

Siz 350 referansa güvenmiyorsunuzda biz 20 referansınızamı güvenicez?

Yukarıda alıntı yaptığın yazıyı keşke bir okuma zahmetinde bulunsaydın.Tekrar yazıyorum.

"Güven sorunu olanlar çayımı içer ürünleri görür isterse de dener alır.Şehir dışına Önce para sonra ürünleri gönderiyorum.Güven sorunu yaşayanlar mesaj dahi atmasın.Uğraşamam arkadaşlar."

"Güven sorunu olanlar çayımı içer ürünleri görür isterse de dener alır" ibaresinden VAR MI DAHA ÖTESİ ?

Özetle EVET 18 referansıma güveneceksiniz.

Polemiğe girme gibi bir niyetim yok.İşimi hızlı görme çabası içerisindeyim.Benim meselem güvenip güvenmeme olayı da değil.Prensip meselesi.Uslubum ağır olabilir ayrıca kusura bakmayınız.

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoki -- 18 Şubat 2012; 0:19:03 >

• estağfurullah eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 adet 1.5TB ELEMENTS USB 2.0 DİSKLER @siber06 nickli Erdal Bey'e satılmıştır.Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoki -- 18 Şubat 2012; 17:46:33 >

• Mesajım bulunsun...
  • merhaba

1 yıllık seagate nin nasıl garantisi olmaz, belge ve fat. anlamında mı? yoksa KUTUDAN çıkma falan mı? tşk ler

fiyatlar güzel
  • 1 adet SEAGATE 1TB 7200RPM 3GB/s disk @RAIN_MAN nickli İbrahim Bey'e satılmıştır.Hayırlı olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.