Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] 550TL Cooler Master MH670 Wireless Kulaklık Sıfır Gibi 6 Aylık FİYAT DÜŞTÜ Satın Al 13 Temmuz 2021 21:45 1 1 [SATILDI] 550TL Cooler Master MH670 Wireless Kulaklık Sıfır Gibi 6 Aylık FİYAT DÜŞTÜ Kulaklık 6 aylık, kutusu, taşıma çantasından faturasına her şeyi eksiksiz duruyor. Kozmetik olarak 9.5/10 alır o da pedleri kullanmış olmamdan titiz ve temiz kullandım her zaman. 25/12/2020 tarihinde aldım 18 ay daha garantisi vardır. Performans olarak ses düzeyi oldukça yüksektir 7.1 sistemi çok iyi çalışır. Pili cihazı şarj ettiğinizi unutturacak kadar çok gidiyor. Ayrıca şarj olurken de kullanabiliyorsunuz. Sıfır gibi çok kaliteli cihaz özetle. Mesaj attığınızda uyanıksam dönüş yaparım uyku saatlerim biraz çorba. Fotoğraflara bakınca farkettim özellikle pedlerde bir sararma varmış gibi gözüküyor tamamen ışıktan kaynaklı.Fiyat : 700TL >> 680TL >> 550TL FİYAT DÜŞTÜ Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RTX 2060 SUPER R5 3600 Oyuncu Bilgisayarı Spigen SteadiBoost 27W ve USB-C C10CL Kablo Set 150TL [SATILDI] 550TL Cooler Master MH670 Wireless Kulaklık Sıfır Gibi 6 Aylık FİYAT DÜŞTÜ James Donkey JD960 Sıfır Açılmamış 600TL