Şimdi Ara

[SATILDI] '800TL' Asus Eeepad Transformer tf101 + Dock Station *İzmir* 10 Taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILDI

arkadaşlar 16.10.2011 tarihinde Vatan bilgisayardan aldığım Asus Eeepad Transformer tabletimi staja başlıcağım için netbook ihtiyacından dolayı satmaya karar verdim.

20 aylık garantisi bulunmakta
    cihazda hiçbir sorun yoktur.
    Tüm kutu içeriğiyle durmaktadır.

izmir veya manisadan elden alım olursa çok daha mutlu olurum. Çok isteyene önce para şeklinde kargolayabilirim.

fiyat olarak 800 tl olarak düşündüm. pazarlık yoktur

takas olarakta üst seviye netbooklarla olabilir 11.6' veya 12.1' ekranı olan üst seviye işlemcisi olan netbooklar düşünebilirim.

Asus 1215N veya Hp dm1 1010ST olabilir.

Hatta şuan izmirde olanlarla vatanda %25 indirimle 829 Tl olan Asus 1215N yi 10 taksitle alıp takas edebiliriz kalan ücrette nakit ödenir böylece tableti 10 taksitle almış olursunuz. Vatanın %25 indirimli olduğu bigün olabilir tabikide.

Isteyeneyse sanalpazar uzerinden ilan acabilirim. sanalpazar %5 komisyon aliyor anlaştığımız fiyat üzerinden onuda fiyata eklemek kosuluyla.

[SATILDI] '800TL' Asus Eeepad Transformer tf101 + Dock Station *İzmir* 10 Taksit

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuzzleMaker -- 10 Mart 2012; 0:43:23 >

• şansa bak bende asus tablet arıyordum hatta yeni sattım netbookumu asus 1215n vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycry84

şansa bak bende asus tablet arıyordum hatta yeni sattım netbookumu asus 1215n vardı.

aldınız mı tablet?
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 17 Şubat 2012; 2:14:41 >
  • guzel fiyat, takip
  • Ben alayim. Ister cihazi alayim vatandan ya da sana uste 200 verirsen toshiba c640 11l vereyim. Uc ay olmadi alali vecizik yok kutuda. Evet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

Ben alayim. Ister cihazi alayim vatandan ya da sana uste 200 verirsen toshiba c640 11l vereyim. Uc ay olmadi alali vecizik yok kutuda. Evet?

netbook düşünüyorum o yüzden toshiba bana uymaz. şehir olarak neredesiniz bilmiyorum, profilinizde görünmüyor. izmirdeyseniz özelden konuşup anlaşalım elden halledelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3g mevcut mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToGaN35

3g mevcut mudur

hayır mevcut değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.