Şimdi Ara

SATILDI ASUS GEFORCE GTX 780 DİRECT CU II OC 3 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
6
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI ASUS GEFORCE GTX 780 DİRECT CU II OC 3 GB
    1)Ürün yurtiçi ve 2.el'dir. Ürünün 2.sahibiyim.

2)Ürün 22.12.2013 tarihinde Vatan Bilgisayardan alınmıştır. Bende ürünü 2014 yılı içerisinde satın aldım. Garanti yok. Kutu,fatura ve kutu içerikleri durmaktadır.

3)Satış önce havale sonra kargo şeklinde gerçekleşir. Kargo ücreti alıcıya aittir. Mevcut ise havale masrafları alıcıya aittir. Sadece Aras kargo ile gönderim sağlanır. Farklı bir satış söz konusu değildir.

4)Pazarlık,takas ve rezerve yoktur.

5)Ürün sadece oyun v.b amaçlarla kullanılmıştır. Mining v.b yapılmamıştır. Ürün fabrikasyon hız aşırtılmış saatlerinde stok olarak kullanılmıştır. Herhangi bir ekstra hız aşırtma işlemi,voltaj ya da başka birşey söz konusu değildir.

6)Ürün kutusunda alıcısını beklemektedir.

7)İletişim sadece forum üzerinden cep no v.b vermiyorum. Daha önceki ilanlarımı/referanslarımı kontrol edebilirsiniz.

8)İlan benim için yoruma kapalıdır. Ancak yorum yazmak isteyenlerinde ellerini tutamam. Benim tercih ve ricam söylenecek,sorulacak birşey var ise özelden iletilmesi,ilanın kirletilmemesi ve gerekli,gereksiz cümleler ile ilanın amacı dışında kullanılmaması ve farklı konu ve durumlara sebebiyet verilmemesidir. İlana yapılacak kural harici yorum ve görüşleri de şikayet hakkımı saklı tutarım.

9)İlana gelip ürün şurada şu fiyat burada bu fiyat sıfırı bu fiyat v.b gibi yorumlarda bulunacak arkadaşlar,sözlerinizin cevabı belli. O sebeple birşey söyleme gereği duymuyorum. Boşuna yorulmayın.

Sistem Notu : Bu ilan yoruma kapalıdır.

Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kağıthane Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat uygun çalışma güzel adam erinmemis 10 maddelik satış planı çıkartmış . Elimde ekran kartım olmasa alırdım zamanının en gözde kartlarından biri 1 k da piyasadaki bütün oyunları orta /high olarak oynayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım görmediniz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

Fiyat uygun çalışma güzel adam erinmemis 10 maddelik satış planı çıkartmış . Elimde ekran kartım olmasa alırdım zamanının en gözde kartlarından biri 1 k da piyasadaki bütün oyunları orta /high olarak oynayabilirsiniz
    @cesiaga Teşekkür ederim.

@ALONE06 Cevapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 18 Şubat 2019; 13:22:38 >
  • Size birini yönlendirdim hadi hayırlısı.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Fakat bana ulaşan herhangi bir kimse olmadı.
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Fiyatın uygun olduğunu kartın performansını uzun uzun anlattım. Gider böyleleri 1050ti alır çıldırmamak elde değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    :) Önemli değil. Sadece haber vermek istedim. İyi günler.
  • Pm atıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Çok güzel kart hayırlı satışlar dılerım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Çok güzel kart hayırlı satışlar dılerım.
    Teşekkürler.
  • Kart güzel de yanına bir de elektrik santrali kurmak lazım. Watt başına performans olayında spor araba misali su gibi içiyor.
    Üstelik bu kart üstüne kaç nesil geçmiş. Kusura bakmayın ama Nvidia 700 serisine yazılım güncelleme desteğini de kesti, nerden tutsak elimizde kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.