Şimdi Ara

[SATILDI]Asus z390-plus tuf gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI]Asus z390-plus tuf gaming

SATILDI.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Güncel

• Adıma rezerve yapmıştı referanslı olmadığı için önce kargo sonra ödeme diye ama önce yarısını istedi bende kargoda aramasını ve kargoya verdikten sonra 500tl yatıracaktım ürünü kargoya verecekti ama vermedi. Hep bir aksilik çıktı ve sonra bir daha dönüş yapmadı bu arkadaş bilginize.

• @ahmet2788 hocam telefondan yaptığın yorumu göremedim şuan bilgisayardan giriyorum 1cisi senden önce yazan birisine kendimi tehlikeye sokmadan elden sattım ürünü ve sattığım kişiyi sana yönlendirebilirim 2cisi referansı olmayan herkesin dolandırıcı olacak hali yok zorlada ürün satmıyorum güvenen alır güvenmeyen almaz yorumun için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruklez -- 14 Eylül 2021; 16:52:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.