Şimdi Ara

SATILDI Blackberry Bold 9900 GENPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Detaylar sahibinden ilanında yazıyor arkadaşlar. Üst model telefonlar ile takas tekliflerine açığım.

SATILDI

Sahibinden ilanı için tıklayınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoulkharnein -- 28 Temmuz 2013; 14:36:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ve Aleykum Selam

s3 düşünürsen görüşelim hocam
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

ve Aleykum Selam

s3 düşünürsen görüşelim hocam

pm attım.

• Tuşlara biraz daha yaklaşarak fotoğrafını çekebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Tuşlara biraz daha yaklaşarak fotoğrafını çekebilir misiniz?

space tuşunun alt kısmında nokta büyüklüğünde beyazlık var. nokta abartmıyorum. klavyesi sıfır gibi nokta hariç. ekranında da jelatini var. şu an ben kullanıyorum, sorunsuz.

• Madem ki buradan yanıtlıyorsunuz, müsadenizle ben de samimiyetinize istinaden özel mesajda sormadığım şeyleri sorayım size. Klavyenin üstündeki metal renkli çizgide silik var mı? Telefonda ısınma problemi var mı? Telefonun şarjı normal kullanımda, 3g açık ve 3g açık iken internet kullanımında ne kadar gidiyor? Telefonda donma var mı? Birkaç modelde rastladığım ekranın dokunmatiğinin tepkime süresinde sıkıntı var mı?

Ben Blackberry 9900 hayranı olarak bir kere sıfır aldığım telefonumdan bir daha aynı randımanı alamadım, zaten birkaç haftaya kadar bulamazsam sıfırını alacağım. Ayrıca forumda "Sıfır gibi" denilen telefonlara telefonculardan bile fazla fiyat biçiliyor, o da ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    takaslik blackberry bold 9700
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Madem ki buradan yanıtlıyorsunuz, müsadenizle ben de samimiyetinize istinaden özel mesajda sormadığım şeyleri sorayım size. Klavyenin üstündeki metal renkli çizgide silik var mı? Telefonda ısınma problemi var mı? Telefonun şarjı normal kullanımda, 3g açık ve 3g açık iken internet kullanımında ne kadar gidiyor? Telefonda donma var mı? Birkaç modelde rastladığım ekranın dokunmatiğinin tepkime süresinde sıkıntı var mı?

Ben Blackberry 9900 hayranı olarak bir kere sıfır aldığım telefonumdan bir daha aynı randımanı alamadım, zaten birkaç haftaya kadar bulamazsam sıfırını alacağım. Ayrıca forumda "Sıfır gibi" denilen telefonlara telefonculardan bile fazla fiyat biçiliyor, o da ilginç.

Telefonu 2 gundur kullanıyorum. O yuzden detaylı sorularınızs cevap veremeyecegım. Profınıze baktım. Istersenız soyle yapalım. Ben cıhazı sıze kargolayayım. Sız deneyın. Uyarsa alın uymazsa bana gerı gonderın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm attım üstad.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.