Şimdi Ara

<<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK FullTower 399TL>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sonradan özel olarak üretilen Siyah renkli modelidir!!
    Penceresiz olan modeldir,
    Zerafeti, Kalitesi, Eşsiz karizmatik görünümüyle tüm zaman ki kasaların kralı diye anılır. Bir çok incelemede altın ödül almıştır.
    sırf satarken size en temiz şeklinde verebileyim diye sakladığım Kutusunda hatta kumaş örtüsüyle teslim alacaksınız !!
    alalı bir sene oluyorum, çok çok temiz kullanıldı, hatta alttaki ve üstteki tutacaklarındaki silikonları dahi çıkartmadım, Üzerinde yaptığım tek değişiklik hdd slotlarının alttaki kızağı kasadan çıkartıldı, o kısma fan yerleştirilebilmek için.

Kasanın en hoşuma giden özelliği malzeme kalitesi ve benzersiz ses yalıtımı, kapaklarının içerisinde stüdyolarda kullanılan çok çok özel bir kaplama malzemesi kullanılarak sessizlik sağlanmış bu sebeple kapakları orijinal haliyle dokunmadan, pencere vs açtırmadan kullandım. , resim görmeye pek gerek olmasada kendi resimlerini de ekledim, sıfır gibi kullandım, kasanın dikkat edilmezse çizilebilecek dış aksamında çiziği vssi yok.

Mod veya Su suğutma için en ideal kasalardan birisi Cosmos PURE BLACK.

399 TL

Piyasada en ucuz 640 TL

SIFIR FİYAT LİNKİ
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/cooler-master-rc-1000k-kkn2-gp-cosmos-pure-black-aluminyum-full-tower-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=54703&utm_source=ucuzcu-com&utm_medium=Affiliate&utm_content=Karsilastirma-Urunleri&utm_campaign=Karsilastirma-Urunleri

İnceleme
    http://www.caseumbau.de/index.php?page=test701/test701

KENDİ RESİMLERİ
     <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>>

CANLANDIRMA RESİMLER
     <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>>

<<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>>
     <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>> <<Satıldı !! CM COSMOS PURE BLACK  FullTower 399TL>>

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Ağustos 2012; 20:29:55 >

• Gerçekten çok asil bir kasa. Umarım değerini bilen bir alıcıya gider. Hayırlı satışlar hocam.
  • Teşekkürler hocam,
    benimde istediğim o değerini bilecek birisine gitmesi, ben gözüm gibi baktım alacak kişinin de aynı değeri verip kullanmasını isterim.
  • iyigünler kasanızla ilgileniyorum acaba hala satılmadıysa bana 0538 517 61 57 numaralı telefondan ulaşırmısınız şimdiden tşk
  • Süper bir kasa. Bence en büyük eksiği yan kapağında pleksisi olmaması. Böyle kalite bir kasanın içini de görmek ister insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyan_et

iyigünler kasanızla ilgileniyorum acaba hala satılmadıysa bana 0538 517 61 57 numaralı telefondan ulaşırmısınız şimdiden tşk

ben teşekkür ederim. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Süper bir kasa. Bence en büyük eksiği yan kapağında pleksisi olmaması. Böyle kalite bir kasanın içini de görmek ister insan

Teşekkürler Barış,
    aslında biraz olay ne almak istediğinle alakalı, bundan önceki kasalarımda hep yan plexili kasa kullandım ama benim Cosmos Black Edition'ı alma sebebim yan kapaklarının metal görüntüsüdür, plexi yaptırmak çok kolaydı ama bu kasayı kullanan kişi ne o metal malzemenin görüntüsüne nede içerisinde ki ses yalıtımı malzemesine kıyıp plexi yapabiliyor. Ek olarak Bu kasanın en önemli özelliği ses yalıtımı çok çok iyi, bunun da çoğunu o kapakların içindeki malzeme gerçekleştiriyor. Yani kasayı alan elbette ki plexi yaptırabilir ama kasa eline geçtikten sonra plexi isteyeceğini sanmıyorum

• Bir de bu kasanın Cosmos 2'si çıkmış. Vatanda gördüm ama fiyatı 1000TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.