Şimdi Ara

SATILDI... Denon DRA-700AE stereo receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI... Denon DRA-700AE stereo receiver
    3 yıldır kullanmakta olduğum Denon DRA-700AE model stereo receiver SATILDI...

Cihaz kullanıldığı süre boyunca arkadan havalandırmalı kapalı kabinde tutulmuştur.
    2 kumandası da sadece Harmony'e komutları öğretmek için 1 kere kullanılmış ve sonrasında hiç dokunulmamışlardır.
    Ön panel ilk günkü gibidir diyebileceğim şekilde.

sistemi dağıttığım için satıyorum. sadece bu kalmıştır sistemde. diğerleri eşe dosta arkadaşa satılmıştır..

Cihazın piyasa değeri yanılmıyorsam 675 EUR+KDV
    Bulduğum en ucuz garantili fiyat 1.600TL
    benim fiyatım: 700TL

Üretici sayfası :http://www.denon.com.tr/tr/product/pages/product-detail.aspx?catid=hificomponents&subid=receivers&productid=dra700ae

2x105W (4 Ohm)
    2x80W (8 Ohm)
    Zone 2 ve 3 mevcuttur

genel olarak çok temiz ilk gün ki gibi. fiyatı ve performansıyla maksimum keyifi ve memnuniyeti yaşatacağını düşünüyorum. fiyatta anlaşılır. Cihaz İstanbul Anadolu Yakası elden teslimdir.

Saygılar.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba,
    Ahmet konuyu baltalamak gibi olmasın ama birşey sormak istiyorum pm atamadım.HEADNHIFI O2 almışsınız memnunmusunuz satmayı düşünürmüsünüz.Bende dac arıyorum muisland 02 gibi uygun fiyatlı ama ikinci el satan bulamıyorum kimseyi malesef.
  • seckinarda kullanıcısına yanıt
    karıştırdınız sanırım ben O2 almadım , little dot mk3 ve hrt music streamer almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.