Şimdi Ara

Satıldı Ekran Kartları RX 470/570/1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,

Mining için 6 ay kullanılan kartlarımı artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum, Garanti ve kutuları yok

Saphire RX 470 4GB Satıldı
    Asus GTX 1070 OC 8GB Satıldı (https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/DUAL-GTX1070-O8G/)
    Saphire Pulse RX570 4GB Satıldı
    Saphire Nitro RX 570 8GB Satıldı

Elden Teslim önceliğimdir (İstanbul/Büyükçekmece)
    Önce havale sonra kargo yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilanket -- 28 Mart 2018; 13:47:8 >

• merhaba gtx 1070 karşı ödemeli veya get ile satışınız var mı
    kutu fatura durumu nedir
  • Hocam 1070 olan STRIX mi DUAL mi yoksa EXPEDITION mı öğrenebilir miyiz acaba?
  • satıcıya 1650 tl den gittigidiyor üzerinden satın alış teklifinde bulundum cevap vermedi beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: colt18

Hocam 1070 olan STRIX mi DUAL mi yoksa EXPEDITION mı öğrenebilir miyiz acaba?

https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/DUAL-GTX1070-O8G/
  • Volkan abi lütfen kişisel algılama. Genel bir duruma değinmek istiyorum. Öncelikle kartların mining için kullanıldığı bilgisini eklemen çok güzel zira bunu belirtmeden satan çok kişi oluyor. Dediğim gibi kişisel değil ancak almayı düşünenlerin kafasını merak ediyorum doğrusu. %75 power limit ile çalıştırılmış olduğunu var saysak 6 ay boyunca 7/24 çalışan bir kart, ortalama bir oyuncunun (günde 3-4 saat oyun oynadığını varsayıyorum) 3 senede eskitebileceği kadar eskimiş demektir. Power limitin ayarlanmadığı durumlarda ise bir kart 6 ayda, normal bir insanın elinde 4 yıl yada daha fazla sürede yıpranacağı kadar yıpranmış oluyor. İnsanlar sadece bir elektronik olarak görüyor ancak içerisinde transistör barındıran ve bu transistörler ömürlerini doldurduğunda sadece bir metal parçasına dönüşeceğini bilmiyorlar. Miningte kullanılmış, bazıları nispeten kabul edilebilir şartlar altında çalışmış yada bir nevi içinden geçilmiş kartlara talep olduğu sürece mining işiyle uğraşanlarda nasılsa ucuza da olsa satarım diye bu işe yatırım yapar ve biz oyuncular kartsız kalmaya devam ederiz. Miningte kullanılmış (özellikle 1-2 aylık denemeden uzun süre kullanılan kartlar için) kartlara para vermek son yarışlarına çıkan yaşlı bir ata para yatırmaya benziyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Volkan abi lütfen kişisel algılama. Genel bir duruma değinmek istiyorum. Öncelikle kartların mining için kullanıldığı bilgisini eklemen çok güzel zira bunu belirtmeden satan çok kişi oluyor. Dediğim gibi kişisel değil ancak almayı düşünenlerin kafasını merak ediyorum doğrusu. %75 power limit ile çalıştırılmış olduğunu var saysak 6 ay boyunca 7/24 çalışan bir kart, ortalama bir oyuncunun (günde 3-4 saat oyun oynadığını varsayıyorum) 3 senede eskitebileceği kadar eskimiş demektir. Power limitin ayarlanmadığı durumlarda ise bir kart 6 ayda, normal bir insanın elinde 4 yıl yada daha fazla sürede yıpranacağı kadar yıpranmış oluyor. İnsanlar sadece bir elektronik olarak görüyor ancak içerisinde transistör barındıran ve bu transistörler ömürlerini doldurduğunda sadece bir metal parçasına dönüşeceğini bilmiyorlar. Miningte kullanılmış, bazıları nispeten kabul edilebilir şartlar altında çalışmış yada bir nevi içinden geçilmiş kartlara talep olduğu sürece mining işiyle uğraşanlarda nasılsa ucuza da olsa satarım diye bu işe yatırım yapar ve biz oyuncular kartsız kalmaya devam ederiz. Miningte kullanılmış (özellikle 1-2 aylık denemeden uzun süre kullanılan kartlar için) kartlara para vermek son yarışlarına çıkan yaşlı bir ata para yatırmaya benziyor biraz

Yorumun için teşekkür ederim ve sana hak veriyorum, bende bu sebeple bir şey saklamadan net olarak durumu izah ettim ve piyasada istenen rakamların aşağısına veriyorum. Tabiki karar almak isteyen kullanıcılarındır.

Almak isteyenlerin alma sebebi çoğunlukla mining için, diğerleri de sanırım uygun fiyat olsun kullanabildiğim kadarı ile kullanayım düşüncesi olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.