Şimdi Ara

SATILDI EVGA GTX 780 SC 3GB 384bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Amazondan 19 Eylül 2013 de alınmıştır belgesi mevcuttur.1080 e geçiş yapıldığı için satılıktır.
    Ürün Linki :http://www.evga.com/Products/Specs/GPU.aspx?pn=C811FD6B-7E4F-4C02-9839-9C581D7B338C
    Fiyat : 625 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shensakrak -- 10 Kasım 2016; 23:38:0 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat takip hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 tlye 4 gb 970 satılıyor.fiyat takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

650 tlye 4 gb 970 satılıyor.fiyat takip.

500 e 780 Lightning satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence iyi fiyat hiç kaçırmayın onu alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

quote:

500 e 780 Lightning satıldı.

Keşke onu alsaydın :(

• shensakrak kullanıcısına yanıt
    OyuNKoliX benim ilanada benzer şey yazmış, baktım başka bir çok ekran kartı ilanlarına aynı şeyi yazmış.Alıcı değil satıcı değil. Tek derdi ilanları baltalamak. Millet istediği fiyatı yazabilir, o fiyata satar ya da satamaz, indirim yapar ya da yapmaz, o iş satıcıyı ilgilendirir başkalarını alakadar etmez. Herkesin okuma yazması, ilanları gezip fiyatları kıyaslama kabiliyeti var Allaha şükür. Buradaki fiyatı beğenmeyen gider başka ilana bakar, hangisi uygunsa iletişime geçip alır. İçine pek bir dert olmuş ki gidip ekran kartı konularına fiyat ayarı çekmeye çalışıyor. Tavsiyem benim yaptığım gibi ilanı yoruma kapatman ve gereksiz mesajları şikayet edip ilandan kaldırtman. Alacak kişi pm den irtibata geçer zaten. Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rageaholic -- 8 Kasım 2016; 18:22:30 >
  • Rageaholic kullanıcısına yanıt
    Yoruma açık olan ilana istediğim şeyi yazar, tavsiyemi yaparım. Bunu yapıyor olmak neden bana dert olmuş olsun ki? Siz gidip de 780Ti gibi bir karta ilanınızda 800 TL fiyat biçerseniz ben de bunun yanlış bir fiyatlandırma olduğunu pekala belirtebilirim. İlanlara yapılan yorumlar iyiyken yorum oluyor da eleştirel veya olumsuz olduklarında mı yorum olmaktan çıkıyor ve şikayet edilip sildirtiliyorlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.