Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
*SATILDI* EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 24GB GDDR6X Ekran Karti
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok tesekkur ederim.
-
Pm atıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PM Atıldı
-
PM atıldı
-
Iletisime geçen herkese sırasıyla cevap yazıyorum. Yalnız bazı arkadaşlar ben sanki bu karti kendileri al-sat yaparak para kazansinlar diye cebimden para verip buralara kadar getirmişim gibi bir yanılgı içerisindeler gördüğüm kadarıyla (kimse boşuna üzerine alınmasın, onlar biliyorlar kendilerini).
Öyle bir dünya yok. Bu ürünü uzun süreli kullanacak kişiye gitsin diye kar amacı gütmeksizin satiyorum. Alici kutuyu ilk açan kişi olacak ancak açıldıktan sonra kutusu bende kalacak. Ben bilmiyorum muyum sanki burada 50.000TL'ye ilan açmayı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 17 Ocak 2022; 1:22:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
GÜNCELLEME: Bugün öğleden sonra alıcı adayini bekliyorum.
Dostum bu davranışın için çok teşekkür ederim. Burası ve sahibiden leş emici kan emici pislik al satcı bebeler ile dolu. Anında 70.000 liraya ilan açarlardı. Şimdi satıldı sanırım ama alacak kişi hayrını görsün.. erken göreydim bir dakika durmazdım.
-
Sekerse almak istiyorum. Kullanacagımı garanti ederim :) satıcının birine gitmez umarım…. Muhtemelen aldım diyolar ama :)
Merhabalar, karti satmayacağına şerefi ve ailesinin namusu üzerine yemin eden bir alıcıya satıldı. Kutusu, kağıtları ve faturası alan arkadas gelecekte ihtiyac duyana kadar bende kalacak.
Eğer yakın zamanda satılık bir KUTUSUZ 3090 KINGPIN görürseniz ben başarısız olmuşum, siz de namussuz, şerefsiz biriyle muhatap oluyorsunuz demektir. Kendilerine bu mesajı göstererek verdikleri sözü hatırlatabilirsiniz, beklenmedik bir durumda nakite sıkışırsa dahi 2.400$'dan fazlasına satmayacağını taahhüt etti zira.
Zarar ettiğimi düşünerek iyi niyetle fiyat yükseltme tavsiyesi veren arkadaşlara da teşekkür ederim lakin 2.170$'a aldığım ürünüm yaklaşık 2.400$'a satıldı, bir zararım yok. Esas, aldıkları ürünü "piyasayi" bahane ederek fahiş fiyatla satan açgözlü karaktersizlerin fiyatları çok yüksek bence. Yapmayanlara ornek olsun.
Herkese esenlikler dilerim.
-
senin kart duruyormu abi hala
-
Duruyor 😂 mutluyuz
Tesekkur ederim. Siz oyle diyorsunuz da pazarlik icin mesaj atan oldu yine de.
Maasli calisan bir insan icin cok buyuk para bence, alan mutlu olsun.
Mevzu soyle aslinda, ben kart ararken cok cektim, and ictim firsatim ve imkanim olursa ben boyle kansiz olmayacagim diye, kendime verdigim sozu yertine getirdigimi dusunuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 19 Ocak 2022; 1:8:2 >______________________________
-
SLI guzel projeymis, blok da sahane. Alan arkadasa haber verecegim, ilgilenirse sizinle iletisime gecer.
Satılmamış olsa yetişsem ben talip olmayı mutlaka düşünürdüm.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Iletisime geçen herkese sırasıyla cevap yazıyorum. Yalnız bazı arkadaşlar ben sanki bu karti kendileri al-sat yaparak para kazansinlar diye cebimden para verip buralara kadar getirmişim gibi bir yanılgı içerisindeler gördüğüm kadarıyla (kimse boşuna üzerine alınmasın, onlar biliyorlar kendilerini).
Öyle bir dünya yok. Bu ürünü uzun süreli kullanacak kişiye gitsin diye kar amacı gütmeksizin satiyorum. Alici kutuyu ilk açan kişi olacak ancak açıldıktan sonra kutusu bende kalacak. Ben bilmiyorum muyum sanki burada 50.000TL'ye ilan açmayı... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X