Şimdi Ara

*SATILDI* EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 24GB GDDR6X Ekran Karti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 *SATILDI* EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 24GB GDDR6X Ekran Karti

Dunyanin piyasadaki en iyi oyuncu ekran karti.

Acilmamis kutusunda, muhurlu

Faturasi mevcut

3 yil EVGA uluslararasi garantili

Kargo yok. Sadece elden teslim.

Ureticiden dogrudan tedarik fiyati 2.120$ + 50$ ABD ici kargo. (https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=24G-P5-3998-KR)

SATILDI.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 33000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 9 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Iletisime geçen herkese sırasıyla cevap yazıyorum. Yalnız bazı arkadaşlar ben sanki bu karti kendileri al-sat yaparak para kazansinlar diye cebimden para verip buralara kadar getirmişim gibi bir yanılgı içerisindeler gördüğüm kadarıyla (kimse boşuna üzerine alınmasın, onlar biliyorlar kendilerini).

Öyle bir dünya yok. Bu ürünü uzun süreli kullanacak kişiye gitsin diye kar amacı gütmeksizin satiyorum. Alici kutuyu ilk açan kişi olacak ancak açıldıktan sonra kutusu bende kalacak. Ben bilmiyorum muyum sanki burada 50.000TL'ye ilan açmayı...
  • Allah sahibine bağışlasın hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir Kemancı kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim.

• BU piyasa şartlarında fiyat çok uygun, iyi satışlar *SATILDI* EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 24GB GDDR6X Ekran Karti 

• Pm atıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PM Atıldı

• PM atıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iletisime geçen herkese sırasıyla cevap yazıyorum. Yalnız bazı arkadaşlar ben sanki bu karti kendileri al-sat yaparak para kazansinlar diye cebimden para verip buralara kadar getirmişim gibi bir yanılgı içerisindeler gördüğüm kadarıyla (kimse boşuna üzerine alınmasın, onlar biliyorlar kendilerini).

Öyle bir dünya yok. Bu ürünü uzun süreli kullanacak kişiye gitsin diye kar amacı gütmeksizin satiyorum. Alici kutuyu ilk açan kişi olacak ancak açıldıktan sonra kutusu bende kalacak. Ben bilmiyorum muyum sanki burada 50.000TL'ye ilan açmayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 17 Ocak 2022; 1:22:46 >
  • GÜNCELLEME: Bugün öğleden sonra alıcı adayini bekliyorum.

• hulkibey kullanıcısına yanıt

Dostum bu davranışın için çok teşekkür ederim. Burası ve sahibiden leş emici kan emici pislik al satcı bebeler ile dolu. Anında 70.000 liraya ilan açarlardı. Şimdi satıldı sanırım ama alacak kişi hayrını görsün.. erken göreydim bir dakika durmazdım.*SATILDI* EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 24GB GDDR6X Ekran Karti 

• Sekerse almak istiyorum. Kullanacagımı garanti ederim :) satıcının birine gitmez umarım…. Muhtemelen aldım diyolar ama :)

• Merhabalar, karti satmayacağına şerefi ve ailesinin namusu üzerine yemin eden bir alıcıya satıldı. Kutusu, kağıtları ve faturası alan arkadas gelecekte ihtiyac duyana kadar bende kalacak.

Eğer yakın zamanda satılık bir KUTUSUZ 3090 KINGPIN görürseniz ben başarısız olmuşum, siz de namussuz, şerefsiz biriyle muhatap oluyorsunuz demektir. Kendilerine bu mesajı göstererek verdikleri sözü hatırlatabilirsiniz, beklenmedik bir durumda nakite sıkışırsa dahi 2.400$'dan fazlasına satmayacağını taahhüt etti zira.

Zarar ettiğimi düşünerek iyi niyetle fiyat yükseltme tavsiyesi veren arkadaşlara da teşekkür ederim lakin 2.170$'a aldığım ürünüm yaklaşık 2.400$'a satıldı, bir zararım yok. Esas, aldıkları ürünü "piyasayi" bahane ederek fahiş fiyatla satan açgözlü karaktersizlerin fiyatları çok yüksek bence. Yapmayanlara ornek olsun.

Herkese esenlikler dilerim.

• Alan arkadas beğenmezse talibim :) sli yapacagım tr de bi sli kingpin çıksın diye :)

• Yada alan arkadas isterse satılık blok var hazır turkiyede ;)

• yoldash Y kullanıcısına yanıt

senin kart duruyormu abi hala*SATILDI* EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 24GB GDDR6X Ekran Karti 

• Duruyor 😂 mutluyuz

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Siz oyle diyorsunuz da pazarlik icin mesaj atan oldu yine de. *SATILDI* EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 24GB GDDR6X Ekran Karti 

Maasli calisan bir insan icin cok buyuk para bence, alan mutlu olsun.

Mevzu soyle aslinda, ben kart ararken cok cektim, and ictim firsatim ve imkanim olursa ben boyle kansiz olmayacagim diye, kendime verdigim sozu yertine getirdigimi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 19 Ocak 2022; 1:8:2 >
  • yoldash Y kullanıcısına yanıt

SLI guzel projeymis, blok da sahane. Alan arkadasa haber verecegim, ilgilenirse sizinle iletisime gecer.

• Hocam adamsınız.

Satılmamış olsa yetişsem ben talip olmayı mutlaka düşünürdüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.