Şimdi Ara

SATILDI!! Gameboy Advance Sp Oyunları Tane 2.5 TL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tunceli İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo DS
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI!! Gameboy Advance Sp Oyunları Tane 2.5 TL!!!
    SATILDI!!

Resimde görülen oyunların hepsi 30 TL. Tek satış imkanı yoktur. İsteyene komisyon farkı ödenerek sanalpazar ilanı açılır. kargo alıcıya aittir. oyunların hepsi denenmiş ve hepsi çalışır durumdadır. ilandaki oyunlardan need for speed, 007, madagascar, yu gi oh, finding nemo, avatar olanları orjinal, diğerleri orjinal olmayan oyunlardır. bu fiyata başka hiç bir yerde bu oyunları bulamazsınız. ilk gelen alır.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/631287/ecdf8d9f-ace0-41de-ac00-8c1dbd376e12.jpg

SATILDI!! Gameboy Advance Sp Oyunları Tane 2.5 TL!!!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 30 TL Miktar : 12 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tunceli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat çok iyi hayırlı satıslar geçenlerde cihazı sattım keşke satmasaydım alırdım hepsini
  • teşekkürler hocam. nasip kısmet işi bunlar :)
  • Sanalpazar yüzde beş komisyon alıyor. Sanalpazara kargoyu da dahil edip bir fiyat belirleyip 40 tl civarı bana özel bir ilan açarsan hemen bu gün ödemeyi yapıyım, kargola. Sanalpazar kullanıcı adımı özelden yollarım. Bu gün kargoya verirsen yarın ürün elime geçer.
  • umit_semerci U kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam açıyorum ilanı. ilan linkini burdan veririm siz ödeme yaparsınız. öğlen gibi kargonuzu yapmış olurum.
  • Ürün tarafımca sorunsuz bir şekilde alınmıştır. Kontroller yapıldı. Ürünler ilanda belirtildiği gibi. Teşekkürler...
  • umit_semerci U kullanıcısına yanıt
    Cok degerli bir forumdas abimle alisverisimizi tamamladik. Tanistigima tekrar cok memnun oldum ve muhabbetimiz de devam edecek insallah. Tekrar gule gule kullanin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.