Şimdi Ara

[SATILDI] GBA Fire Emblem The Sacred Stones & Wii Super Mario 25th Anniversary

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo Wii
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[SATILDI] GBA Fire Emblem The Sacred Stones & Wii Super Mario 25th Anniversary  [SATILDI] GBA Fire Emblem The Sacred Stones & Wii Super Mario 25th Anniversary  [SATILDI] GBA Fire Emblem The Sacred Stones & Wii Super Mario 25th Anniversary

Bir arkadaştan takas ile almıştım. Kutusu, kitapçıkları tam ancak kutusunda yıpranmalar mevcut, resimlerde bunu yansıtmaya çalıştım. Şuan için elimde GBA olmadığından test edemiyorum ancak sorunsuz bir şekilde çalışacağını düşünüyorum ki en son öyleydi. Zaten bir sorunla karşılaştığınızda iade yolu açıktır.

Fiyat: SATILDI
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2- Super Mario All Stars 25th Anniversary Edition Wii PAL + Yan Sanayi Classic Controller

[SATILDI] GBA Fire Emblem The Sacred Stones & Wii Super Mario 25th Anniversary  [SATILDI] GBA Fire Emblem The Sacred Stones & Wii Super Mario 25th Anniversary

Kutusu karton olduğu için yıpranmalar mevcut. Diskler ise sıfıra yakın diyebilirim. Yanında vereceğim Classic kontrolcüyü en son denediğimde çalışıyordu diye hatırlıyorum ama pek konforlu bir gamepad diyemem.

Fiyat: SATILDI
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAKAS:
    -Çok temiz olmak kaydıyla Xbox 360 Kablosuz Kontrolcü
    -AGS-101 GBA SP,
    -SKY3DS+ ve 3DS'in son versiyonunda çalışan R4 vb. flaş kart
    -Fire Emblem Fates NTSC/PAL
    -The Legend of Zelda Majora's Mask 3D NTSC/PAL
    -Versiyonu 11.0'ın altında NTSC/PAL 3DS/2DS Konsol ile olur.

ÖDEME/TESLİMAT: Ödeme havale (enpara.com) ve sonrasında kargolama şeklindedir. Kargo ücretini alıcı öder, PTT Kargo harici dilediğiniz kargo şirketiyle gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 17 Eylül 2016; 17:37:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.