Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Gigabyte Rtx 2060 6gb Gamıng OC Satın Al 31 Aralık 2020 02:58 1 1 SATILDI Gigabyte Rtx 2060 6gb Gamıng OC Tertemiz toz dahi yok. Garantili, kutulu, garanti belgesi var. Bende ikinci el aldım, faturası yok. Vektron dan alınma. Sitede sorun olduğu için garantiyi sorgulayamıyorum şuanlık. Tahminen 1 yıl daha garantisi var. Evimden gelip alırsınız bir sıkıntı olursa 2 gün içinde geri alabilirim. İstanbul içi elden satıyorum. Ucuza 5600 xt bulduğum için bunu satıp onu alacağım. Fiyat sondur.2750 TL sabitokuyucu adli üyeye satıldı. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İ7 6900K & Asus Rog X99 Rampage V Extreme Gskill TridentZ 8*2 16gb 3000Mhz CL15 Ram SATILDI Gigabyte Rtx 2060 6gb Gamıng OC Alındı, silinebilir.