Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - Goldenfir 360 GB SSD - SATILDI Satın Al 27 Ağustos 2019 10:00 1 1 SATILDI - Goldenfir 360 GB SSD - SATILDI Goldenfir marka 360 GB SSD. Hiç bir problemi yok, sorunsuz çalışıyor. Yaklaşık 1 ay kullandığım bir SSD. Geri kalan 2 ay'da kasa içinde boşta durdu. Çıkarmadan testlerini yaptım, içini formatladım.SATA 3 bağlantı arayüzü. 550MB/s okuma hızı - 500MB/s yazma hızı.Aşağıda Fotoğraflar'da bulunan hız testini H81 anakart ile yaptım. Isınma problemi yok.Performansı çok iyi. Aşağıda hız testi görselleri mevcut zaten. Windows çok hızlı açılıyor. Yine oyun performansı olarak da çok iyi, PUBG'de hard disk'e göre oyun çok hızlı bir şekilde yükleniyor.Şuan Ali Express'den vergi dahilinde 270 liraya alınabiliyor, Yaklaşık 1-2 ay'da gelmesi sürüyor.Ankara içi elden alışveriş, başka şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapılır. Kargo ücreti alıcıya aittir, PTT kargo ile uyguna yollarım.SATILDI Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK : Gigabyte B450M-H + Ryzen 5 3400G + 16 GB DDR4 3600 Mhz SATILIK : Kingston Fury 16 GB DDR4 3200 Mhz tek modül RAM SATILIK : iPhone 7 (128 gb) .