Şimdi Ara

-SATILDI- Helios # Lia # 110Lv. # Rogue / Cleric NovaSilahlar Nova LA Set -500TL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tevez1o2@hotmail.com BENIM ADRESIM DEGILDIR. EGER SIZI EKLEDIYSE HEMEN MSN ADRESINDEN SILIP BAGLANTINIZI KESINIZ OLUŞACAK SORUNLARDAN SORUMLU DEGILIM.

benim msn adresim tevez102@hotmail.com'dur.bu iş için başka kullandıgım msn adresim yoktur.

* Char Adı ve Serveri :Lia / Helios

* Build Bilgisi : Full STR FF ROGUE CLERIC

* Fiyat: 500 TL(PAZARLIK YOK)

* Ödeme Şekli : banka hesabı, istanbul avrupa yakası elden.

* Özel Notlar : Char görüldüğü gibi FF ve setinde 4 parça nova, takılarından ring nova ve ayrıca 2 silahıda novadır.serverda yeterince tanınan ve sevilen bir karakterdir.TAKAS YOK.Son zamanlarda alcemy ile aram bozuk o yüzden cogu item +5 bile değil. alacak olan arkadaş onları halleder.başka uğraşması gereken bişeyi yok zaten herşeyi 4-4lük.

* İletişim: tevez102@hotmail.com

Silahlar

-SATILDI- Helios # Lia # 110Lv. # Rogue / Cleric NovaSilahlar Nova LA Set -500TL-

LightArmor Set

Takılar

Skiller

Devil, Pet & Dress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 16 Eylül 2010; 18:33:36 >

• tek kelimeyle mükemmel bir char

güvenilirdir sorun çıkmaz inşallah kolay satarsın .
  • tşkler. amacım aslında satmak değill hercules serverında eşdeğer bi charla takas etmek.
  • aradığın charı bulursun inşallah o zaman. (:
    chara nova hand alınabilir. alınırsa burdan bilgilendirme yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 11 Ağustos 2010; 12:37:38 >
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chara nova hands alındı

• Satan kişi güvenilir char zaten süper

Petra ya bekleriz
  • petrada farm yaparken söylersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Satan kişi güvenilir char zaten süper

Petra ya bekleriz

:) Katılıyorum Güvenilirdir Birkaç Satışına Şait olmuştum:)

Char BeLa!!

• Eğer takas düşünürsen Rome Server'ında 107 Lv Full Farm + 210 K Sp'li Wizard - Cleric char ile takas edebilirim . İletişim için callrock@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Eğer takas düşünürsen Rome Server'ında 107 Lv Full Farm + 210 K Sp'li Wizard - Cleric char ile takas edebilirim . İletişim için callrock@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsin .

str bi charla takas düşünüyorum. özellikle pvpde başarılı olan bow ve warrior .
  • Eğer istersen 107 Lv Wizard'ın yanına 102 Lv Full Farm bower da verebilirim .

107 Lv Wizard - Cleric

http://forum.donanimhaber.com/m_42227999/tm.htm

102 Lv Bower

http://forum.donanimhaber.com/m_42242144/tm.htm
  • bow 108+ olsaydı cok iyi olurdu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.