Şimdi Ara

[Satıldı] Hellraider theeric'e satıldı .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Theeric'e satıldı . Neredeyse beleş . Theeric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 25 Ağustos 2008; 13:00:47 >

• fiyat plss
    Şehir plss
  • Fiyat yukarıda yazıyor . Sana satmam zaten .
  • başlığa koptum
  • Burası neresi ? Ne içirdiniz bana ?
  • süpersin yerlerdeyim
  • Bence konularının silinmesinin nedeni herkes gibi normal bi başlık,kendini begenmişlik havasında yazılar yazman olabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILIK STELLAR BLADE
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Bence konularının silinmesinin nedeni herkes gibi normal bi başlık,kendini begenmişlik havasında yazılar yazman olabilirmi?

Evet konuşurken bile çok ukala
  • quote:

Bence konularının silinmesinin nedeni herkes gibi normal bi başlık,kendini begenmişlik havasında yazılar yazman olabilirmi?

Bir zamanlar başlık normaldi . Neden sonra değiştirme gereği duydum . Kendini beğenmişlik havasına örnek teşkil eden bir sözümü verebilirsen sevinir , kendimi düzeltmeye çalışırım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyrexia

quote:

Bir zamanlar başlık normaldi . Neden sonra değiştirme gereği duydum . Kendini beğenmişlik havasına örnek teşkil eden bir sözümü verebilirsen sevinir , kendimi düzeltmeye çalışırım .

onun sorunları var

• quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

quote:

onun sorunları var

Sorun kısmı işin şakası . Şu an ciddiyim ve gerçekten bu kendimi beğenmiş olduğum kanısına nereden varıldığını merak ediyorum . Sanırım bir yanlış anlama , anlaşılma olmuş .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

quote:

onun sorunları var

Sorun kısmı işin şakası . Şu an ciddiyim ve gerçekten bu kendimi beğenmiş olduğum kanısına nereden varıldığını merak ediyorum . Sanırım bir yanlış anlama , anlaşılma olmuş .

bende ortamı yumuşatmaya çalışıorum ama olmuyo

• quote:

Bence Pyrexia'nın yaratıcılığını kıskanıyor..

Sen de bi satamadın şu karakteri be Hell
  • quote:

Fiyat yukarıda yazıyor . Sana satmam zaten .

Hayırlı satışlar "Levo"cum..
  • Hitchhiker avatarın nedense aklıma coca-cola'yı getiriyor

Al sana benden bir.. Up-uket
  • @TheeriC

Pluto serverında plv hizmetine ihtiyacımız olacak . Bir süre sonra. 240 saat cave taxi ne kadara olur ?

Edit : yurak.gif eklendi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 24 Ağustos 2008; 1:21:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

Hitchhiker avatarın nedense aklıma coca-cola'yı getiriyor

Al sana benden bir.. Up-uket

[Satıldı] Hellraider theeric'e satıldı .

şimdi?

• Tarzan...

@Pyrexia
    Artık plwl yapmıyorum.. Kendimi tezgaha verdim..

Karakterini Pluto golduna satarsan alabilirim
  • Tamam kaç gold verirsin ? Yeni karakter açtık bir kaç arkadaş pluto'da . Farm yapıyoruz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 24 Ağustos 2008; 9:29:31 >
  • Tatile çıkıyorum , tatile çıkarılıyorum . Ben tatile çıkamam ki ! Annemle konuştum , teyzemle de konuştum , babanla konuş dediler . Babamla da konuştum , hadi lan ordan dedi ... Ya ben örene gidemem kiii :/ ben orayı bir tatil beldesi olarak görmüyorum , oraya nasıl o gözle bakarlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 24 Ağustos 2008; 10:57:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.