Şimdi Ara

SATILDI - HIS 5770 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar elimdeki his 5770 ekran kartını satıyorum.Kart kutusu ve kutu içeriği tamdır.Vatan faturalı,garantildir.Kartı bilen biliyor zaten uzun uzun anlatmaya gerek duymuyorum.Kart resimdekinin aynısıdır.Yakında kendi resminide ekliycem.İstanbulda oturan arkadaşlara, ekran kartını hafta sonu olmak şartı ile elden teslim edebilirim.
    Kart için istediğim miktar 180 TL dir.Ciddi alıcılara, azda olsa 5-10 yardımcı olamaya çalışırım.
    Not : Takas düşünmüyorum.Takas teklif etmezseniz sevinirim arkadaşlar .
     SATILDI - HIS 5770 EKRAN KARTI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 6 Mart 2011; 18:55:07 >

• pm
  • garanti süresini öğrenebilirmiyim?
  • 13 ay daha garantisi mevcuttur
    quote:

Orijinalden alıntı: amashe

garanti süresini öğrenebilirmiyim?
  • tel ile konuştum arkadaşla.hakikaten güven veren bir kardeş.teşekkürler

bakalım kismet kime

200-210 isteyenlere kapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Şubat 2011; 22:18:23 >
  • Sonunda ikinci ele yakısır fiyatlar gelmeye basladı :)) Sıfırı 254tl civarı olan kart icin güzel fiyat. İyi satıslar
  • @bozkurtomer24 ve @tutunsatar arkadaşıma iyi dilek ve görüşleri için teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok hararetli bi pm attım
  • Arkadaşlar ekran kartı için pm atan herkeze teşekkür ediyorum.Ancak kartı şu an 7 arkadaş satın almak istiyor ve bu nedenle artık pm atmazsanız sevinirim.Büyük olasılık satıldı ekran kartı
  • bu arkadaşda güngörende istanbul güngörendeki 3-4arkadaşız forumun ekran kartı taiwanı bölgesi diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bu arkadaşda güngörende istanbul güngörendeki 3-4arkadaşız forumun ekran kartı taiwanı bölgesi diyebiliriz

Allah iyiliğini versin emi Ne adamsın yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.