Şimdi Ara

Satıldı HIS Radeon HD 5870 1GB GDDR5 256BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satılmıştır. Blower fanli referans tasarima sahip 5870 kartimi satiyorum. Kutusu ve faturasi bulunmamaktadir. Adana ici elden verebilirim.

Fiyat: 150TL

http://www.hisdigital.com/un/product2-473.shtml

Satıldı HIS Radeon HD 5870 1GB GDDR5 256BITSatıldı HIS Radeon HD 5870 1GB GDDR5 256BIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cave Johnson -- 5 Haziran 2017; 21:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80 lira verebilirim kardeşim eski bir kart

• fiyat güncellendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

80 lira verebilirim kardeşim eski bir kart

hocam çok abartmışsın yahu. 150 lira elini öpene satılabilir hala gayet iş yapan bir kart, tamir vs görmedi ise.
  • Kart cift fanlı soğutmaya sahip olsa 150 ye iş görür ama salyangoz soğutmalı yani kasa içi sıcak hava ile soğutma yapıyor ve serinin isisi yüksek oc versiyonlu modelleri. Yani artık isi dan nasibini almıştır kartın üretim yılını ve tabiki oyun oynama potqnsiyelinide düşünürsek. Bu kartı alip ta sadece filim izleyen yoktur. Yeni çıkan oyunlardada iyice isinacagi için ömrü pek sürmez .

• Blower fanli gtx 260lar 100 liradan giderken gtx 295 muadili karta 80 tl fiyat bicmek ayiptir hocam. 1gb gtx560lar 6950ler 250 liraya gidiyor ki bu karta 200 lira fazla degil. Ekte techpoweruptan performans listesini koydum almayi dusunen arkadaslarin kartin performansi hakkinda bir fikri olsun diye. Kart sorunsuz calisiyor kendi sistemimde test ettim daha onceden tamir gibi bi durumu yok, kart arkadasimin ve arkadasim da cok oyun canavari biri degil arada bir H1z1 csgo ve knight oynadigini soyledi. Bu oyunlarla karta isidan dolayi herhangi bir zarar geldigini dusunmuyorum.

• Başkan ikinci el piyasasin da dediğin kartların fiyatları düşük olanlarida var tabi onlar hemen satılıyor ama senin dediğin gibi atı 2 gb 7870 ye 420 lira isteyen 2 gb gtx770 o 400 liraya satan da var. Biri bir gün bekler biri bir ay yada daha fazla. kartın 200 liraya çok 100-150 arası ideal ama benim butce 80+ kargo. Malını kotulemek yada ilanı kirletmek değil niyetim belli bir süre daha satamazsan bana dönüş yaparsın ama ben bu formda 2 gb 6970 i 190 liraya satan uye de gördüm 896 mb gtx 280 i 190 lira isteyen uye de gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesiaga -- 4 Nisan 2017; 2:17:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAPPHIRE HD 7870 XT GDDR5 2GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bırak 80 i 150 ye bile satma ........... düşük fiyatlara satacağına çöpe at olmadı bir yakınına ver ama forumdakilere satma, zaten satma mecburiyetin de yok ........ bende de 5850 var eğer ısınarak bozuluyor olsa aynı mantık işlemcilerde de geçerli ama kimse işl. için bu tabiri kullanmıyor sadece şu söyleniyor "artık yetersiz" ........ ama vga ya gelince ömrü bitti bitiyor denmeye başlandı hemen yarın bozulabilir denmeye başlandı, 5850 ler 130 ilaa 200 tl arasında değişen fiyatlarda satılıyor, 5870 lerde (eski olduklarından fiyat farkları fazla yok artık) 150 ilaaa 250 tl arasında satılıyor , kutusu, kozmetiği, küçük sorunu (fanı kırık, fanı direk powera bağlayın) fiyatta değişiklere etkendir. ........... 150 200 aralığına inilir amma onların dediği gibi düşük fiyatlara gelmeyin .........
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

Başkan ikinci el piyasasin da dediğin kartların fiyatları düşük olanlarida var tabi onlar hemen satılıyor ama senin dediğin gibi atı 2 gb 7870 ye 420 lira isteyen 2 gb gtx770 o 400 liraya satan da var. Biri bir gün bekler biri bir ay yada daha fazla. kartın 200 liraya çok 100-150 arası ideal ama benim butce 80+ kargo. Malını kotulemek yada ilanı kirletmek değil niyetim belli bir süre daha satamazsan bana dönüş yaparsın ama ben bu formda 2 gb 6970 i 190 liraya satan uye de gördüm 896 mb gtx 280 i 190 lira isteyen uye de gördüm.

hocam sizde ilan açın elinizde 5870 varsa 80 liraya alıyım eski kart ya
  • Bu power canavarı kartların fiyatının düşmesi gerekiyor. Fiyat takip

• kart iyi bende de aynı tasarıma sahip sapphire olanı var ve yıllardır hiçbir problem çıkarmadı. 1gb video bellek isteyen tüm oyunları hakkıyla çalıştırır. 80 tl diyenler ati x550 araştırabilirler :)
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sanırım yazdığım açıklamayı tam okumamışsınız ben bütcemi ve forma kim ne isterse malını o fiyata satacağını yazdım ve eğer satılmazsa sende satmayı dediğim fiyata düşünürsen dönüş yap dedim ama sen o fiyata elinde varsa bana sat diyon. Beende olsa zaten kart alma niyetinde olmam. Ama sen forma bak ara sıra o fiyatlara güzel kartlar düşüyor. Elinde biraz para olsa çok güzel kartlar var. Bu ilana yorum yaptığımda elimde 140 lira param olsaydı Asus gtx 560 ti dcQ 2 modeli vardı ama benim bütce kısıtlı olduğu için alamamıştım. Neyse sen yazdıklarımı yine okumadan yorum yaparsın yine.
  • Fiyat güncellendi
  • ben olsam 160 a bile satmam. aynı kart bende vardı burda 180 e satamadım forum dışına 220 tlye sattım kaç yıl kullandım
    hiç öyle ısı kaynaklı bir sorun görmedim,sattığım kişi sürekli lol oynayan biri aylardır kart onda daha bir defa sıkıntı çıkarmadı..
    80 tlye ancak 5670 gibi kıytırık kart alınabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

bırak 80 i 150 ye bile satma ........... düşük fiyatlara satacağına çöpe at olmadı bir yakınına ver ama forumdakilere satma, zaten satma mecburiyetin de yok ........ bende de 5850 var eğer ısınarak bozuluyor olsa aynı mantık işlemcilerde de geçerli ama kimse işl. için bu tabiri kullanmıyor sadece şu söyleniyor "artık yetersiz" ........ ama vga ya gelince ömrü bitti bitiyor denmeye başlandı hemen yarın bozulabilir denmeye başlandı, 5850 ler 130 ilaa 200 tl arasında değişen fiyatlarda satılıyor, 5870 lerde (eski olduklarından fiyat farkları fazla yok artık) 150 ilaaa 250 tl arasında satılıyor , kutusu, kozmetiği, küçük sorunu (fanı kırık, fanı direk powera bağlayın) fiyatta değişiklere etkendir. ........... 150 200 aralığına inilir amma onların dediği gibi düşük fiyatlara gelmeyin .........

deneyimlerini gore pc parçasında en çok hata vermeye meyilli parça ozellikle 2. El ekran kartı bu yüzden öyle diyorlar.

• windows 10 driver desteği yok bu kartlara. bedava versen almam ciddiyim. şirkette var patron 5770 verdi almadım.

arkadaş 5430 verdi almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

windows 10 driver desteği yok bu kartlara. bedava versen almam ciddiyim. şirkette var patron 5770 verdi almadım.

arkadaş 5430 verdi almadım.

https://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows+10+-+64

Yeterince bakmamışsınız demek ki.
  • win 10 çamuru tutmadı yarın da directX ten yürürler ..... bakın görün .
  • Cave Johnson kullanıcısına yanıt
    bendeki hd5430 mesela windows 10'da olmadı, bu linklerden indirdiğim driverları yükledim zaten. O yüzden arkadaşa geri verdim.

hd5770 bir daha bakarım artık.
  • Win 10 destekli bir kart. Sallamayı bırakın 5xxx serisi Win 10 destekli güncel sürücülere sahiptir.

Ayrıca yaşı tutmayan arkadaşlar bu kart dönemin AMD ve Nvidia tarafında en tepe modeliydi tek GPU kartlarda. Yani bu kartın üstü 5950 falan yok? 5970 var ki o da efsanemizdir, çift 5870 GPU barındırır.

Referans tasarım olmasa ( 188w olayı da var tabi ) bir dakika durmazdım. Hoş referans tasarım olması bir sorun değil çoğu kişi için ama ben çift fan fetişi bir insan olduğumdan almıyorum. 160 liraya daha iyisini alamazsınız. Yani bunca zamandır da neden satılmadı şaşıyorum. Adamın ilanını boş yere sulandırmayın efsane kart güzel fiyat işte. Param yok GTA 5 oynamak istiyorum diyorsan al oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.