Elimde baya var,kullanılmış ancak sağlamlar.Ayakları yerinde duruyor.Adet olarak satılıktır... FİYAT:Kargo Dahil 15 TL 1 Adet m_1907 nickli üyemize satıldı. 1 AdetAdReNaLiNe nickli üyemize satıldı.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 16 Temmuz 2012; 15:29:48 > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iOS & Android Uygulamalarınız Yazılır (Tamamen Native / Çok Sayıda Referans)
dün bu saatlerde açılmış olsa konu 1 adet alırdım gittim 18tl ye platton marka aldım çakma bişey :D neyse sağlık olsun
quote:Orijinalden alıntı: snpsercan dün bu saatlerde açılmış olsa konu 1 adet alırdım gittim 18tl ye platton marka aldım çakma bişey :D neyse sağlık olsun Valla her gün güncelliyorum hocam.Bende zamanınıda çok aramıştım.Şimdi elimde çok var.Orjinal her zaman iyidir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iOS & Android Uygulamalarınız Yazılır (Tamamen Native / Çok Sayıda Referans)