Şimdi Ara

[SATILDI ]Iphone 4s - 32gb - Beyaz - Kayıtlı - Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce forumdan aldığım ve severek kullandığım telefonumu iphone 5 almak için satıyorum.

Cihaz hakkında bilgi verecek olursam

İphone 4S 32GB Beyaz
    Sim Free (tüm sim kartlarla sorunsuz kullanabilirsiniz)
    Gerçek Pasaport Kayıtlı (benden önceki sahibinin pasaportuna kayıtlı yani kapanma riski falan yok)
    Tamir Görmemiş
    Kutusu, şarj aleti, kulaklığı vs eksiksiz.
    Önünde arkasında çizik yok. (Ben aldığım günden beri ön arka koruyucu jelatin + kılıf ile kullandım. Telefon beyaz olduğu için küçük çizikler zaten hiç belli olmuyor.)
    Cihaz İngiltere' den alınmıştır. Dolayısıyla şarj aleti ülkemizdeki prizler ile uyumlu değildir. Uyumlu olması için olan aparatını da hediye edeceğim.

Sadece kulaklık girişinin ön kısmına doğru bir sürtme izi ve onun biraz sağına doğru çok küçük bir iz daha var. Ben telefonu bu şekilde almıştım kullanırken kesinlikle gözünüze batması gibi bir durum olmaz. Fotoğraflarda o yerler işaretli görebilirsiniz.

Fotoğraflar için;
    https://www.dropbox.com/sh/lanq1ndgtewwder/v5u3stdJO-

Fiyat: 900 TL.

İstanbul Avrupa Yakası (Bakırköy-Bahçelievler-Ataköy çevresi) elden teslim şeklinde satılıktır.

Takas sadece iphone 5 ile olur (tercihen beyaz renk) garantli veya yurtdışı kayıtlı olması tercihimdir. Lütfen başka cihazlarla takas teklif etmeyiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectchoic3 -- 29 Temmuz 2013; 1:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectchoic3

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce forumdan aldığım ve severek kullandığım telefonumu iphone 5 almak için satıyorum.

Cihaz hakkında bilgi verecek olursam

İphone 4S 32GB Beyaz
    Sim Free (tüm sim kartlarla sorunsuz kullanabilirsiniz)
    Gerçek Pasaport Kayıtlı (benden önceki sahibinin pasaportuna kayıtlı yani kapanma riski falan yok)
    Tamir Görmemiş
    Kutusu, şarj aleti, kulaklığı vs eksiksiz.
    Önünde arkasında çizik yok. (Ben aldığım günden beri ön arka koruyucu jelatin + kılıf ile kullandım. Telefon beyaz olduğu için küçük çizikler zaten hiç belli olmuyor.)
    Cihaz İngiltere' den alınmıştır. Dolayısıyla şarj aleti ülkemizdeki prizler ile uyumlu değildir. Uyumlu olması için olan aparatını da hediye edeceğim.

Sadece kulaklık girişinin ön kısmına doğru bir sürtme izi ve onun biraz sağına doğru çok küçük bir iz daha var. Ben telefonu bu şekilde almıştım kullanırken kesinlikle gözünüze batması gibi bir durum olmaz. Fotoğraflarda o yerler işaretli görebilirsiniz.

Fotoğraflar için;
    https://www.dropbox.com/sh/lanq1ndgtewwder/v5u3stdJO-

Fiyat: 900 TL.

İstanbul Avrupa Yakası (Bakırköy-Bahçelievler-Ataköy çevresi) elden teslim şeklinde satılıktır.

Takas sadece iphone 5 ile olur (tercihen beyaz renk) garantli veya yurtdışı kayıtlı olması tercihimdir. Lütfen başka cihazlarla takas teklif etmeyiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

arkadaşla anlaştık. hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.