Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] PS3 60GB FAT + 2 GAMEPAD + WIRELESS KEYPAD + 13 OYUN Satın Al 22 Kasım 2014 11:56 1 1 [SATILDI] PS3 60GB FAT + 2 GAMEPAD + WIRELESS KEYPAD + 13 OYUN Merhaba arkadaşlar. İlk çıktığı zamanlarda almış olduğum PS3 ümü PS4 almak istediğim için satıyorum. Cihaz çok temiz ve titiz kullanılmıştır. Herhangi bir tamir görmemiştir ve jailbreak yapılmamıştır. Cihazın kutu içeriği eksiksizdir fakat kutusunu çok önce attım. Yanında 2-3 tanesi güncel geri kalanı nostaljik :) toplam 13 oyun + 2 gamepad (sixaxis ikiside orijinal) + wireless keypad + hd kablosu ve diğer kutu içeriğini vereceğim. Cihazı şu an aktif olarak GTA5 oynadığım için kullanıyorum. Yeri geldi aylarca hiç düğmesine basılmadı. Cihazda tek bir problem var onunda sebebini bilmiyorum bazen kendi kendine üçgen tuşuna basılıyor. 10-15 dakikada bir veya yarım saatte bir böyle birşey oluyor. Gamepad ler kablosuz olarak bağlandığında bu problem oluyor kablo ile konsola bağlandığında böyle bir problem yok. Açıkçası çok fazla kullanmadığım için çok önemseyip neden olduğunu araştırmadım. Cihaz ile birlikte vereceğim oyunlar GTA 5 Assassin's Creed III Special Edition The Last Of Us Gran Turismo 5 Tom Clancy's H.A.W.X 2 Colin McRae Dirt Showdown Fifa 2013 Pes 2012 Pes 2011 Pes 2008 :D Burnout Paradise The Ultimate Box Call Of Duty World At War Motor Storm İstanbul-Bakırköy içi elden teslim şeklinde satılıktır. Fiyat olarak 450 TL istiyorum. Komple set şeklinde satılıktır. Sadece oyunları veya sadece cihazı satmayı düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Tertemiz Xperia Xz Premium [SATILDI] PS3 60GB FAT + 2 GAMEPAD + WIRELESS KEYPAD + 13 OYUN [SATILDI ]Iphone 4s - 32gb - Beyaz - Kayıtlı - Temiz
CECHA12 modeli. Kırılıp kırılamadığını maalesef bilemiyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Tertemiz Xperia Xz Premium [SATILDI] PS3 60GB FAT + 2 GAMEPAD + WIRELESS KEYPAD + 13 OYUN [SATILDI ]Iphone 4s - 32gb - Beyaz - Kayıtlı - Temiz
Cihazın model numarası ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Tertemiz Xperia Xz Premium [SATILDI] PS3 60GB FAT + 2 GAMEPAD + WIRELESS KEYPAD + 13 OYUN [SATILDI ]Iphone 4s - 32gb - Beyaz - Kayıtlı - Temiz
Satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Tertemiz Xperia Xz Premium [SATILDI] PS3 60GB FAT + 2 GAMEPAD + WIRELESS KEYPAD + 13 OYUN [SATILDI ]Iphone 4s - 32gb - Beyaz - Kayıtlı - Temiz