Şimdi Ara

SATILDI /Jabra REVO Wireless Kafa Üstü Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürünün özellikleri : sağ tarafından ses ayarı ve şarkı atlama geri alma, nfc, gerçekten rahat kulak yastıkları(daha ezilme yok yastıklarda),alüminyum ana hat sağlam ve hafif, kendi uygulaması için sol tarafta özel tuş, pil zayıf veya bağlanmak için şunları yapın veya ikinci cihaz bağlandı gibi uyarıları sesle söylüyor (ingilizce), boyutundan beklenmeyen ses performansı, katlanabilir olması ve taşıma kılıfı sayamadığım bir sürü özellik daha.
    Kendi yorumum:
    Öncelikle belirtmek isterim ki kablosuz olup da bu kadar performans veren bi cihaz görmedim (daha önce sony den bir kaç kablosuz kulaklık kullandım) kablolu kulaklıkların çoğundan kablosuz olduğu halde daha iyi ses veriyor. Şarjı müthiş 12 saat kesintisiz gidiyor bataryası çok yorulmadı üzerindeki garanti belgesinde 2013 çıkışlı olduğu yazıyor ama o zamandan beri toplasan 20-25 şarj döngüsü olmamıştır. Alan arkadaş fark edecektir zaten. Daha önce kablolu olarak jbl j33 high end kulaklık kullandım neredeyse onun kadar iyi ses veriyor. (bilmeyenler için jbl yazıp kulaküstü kulaklarını araştırsınlar beat by Dr. Dre kulaklıklardan daha iyi sesi vardı kulaklığımın.) iki cihaz aynı anda aktif bir şekilde kullanılabiliyor. Bass ları temiz ve "punchy" yani dibinizde vuruluyor gibi. boş boş "bumm" sesi yok. Bu kulaklık Türkiye'de nedense hiç tanınmıyor ve sayılı yerde satılıyor satan yerlerde 400-500 TL bandında satılıyor yurtdışında bile 180 dolar dan pahalı. Bi kulaklığa bu kadar verilir mi diyenler rica ediyorum uzak dursunlar bi defa o tatlı sesi duyunca kulak o odun kulaklıklardan müzik dinleyemiyor :) kendi kutusunda ne varsa eksiksiz gönderiyorum. İçinde bir adet şarj için Micro usb şarj kablosu (Android telefonlar için olanlardan) hiç kullanmadım sadece çalışıyor mu diye denedim ve kutusuna geri koydum. Bir adet pil bitmesi durumunda kablolu kulaklık olarak kullanmak için kablo (kablo üstünde harici mikrofon var) kullanma kılavuzu ve sadece jabra ürünleri için özel olan kod kartı var bu kart ile sizin cihazınıza uygun uygulamayı indirebilir ve tam kalite ses alabilirsiniz (kartda öyle yazıyordu ben kendi kullanmakta olduğum poweramp ile kullanıyordum gayet kaliteli ses alıyordum.) kablolar oldukça kaliteli iş örgülü ses kablosunun ucu dik değil 90 derece açılı be bütün jakları değişik kaliteli bi alaşımla kaplı. Kulaklığı kullanması oldukça keyifli ve rahat. 5-6 saat sürekli kullanımdan sonra kulağa ağrı yapıyor. (o kadar da olur diye düşünüyorum.) normal telefon şarj kabloları ile şarj olabiliyor. Bilgisayarda da kullandım gayet uyumlu hatta kablo ile bağlayınca usb kulaklık olarak görüyor bilgisayar yani kendinden amfili gibi oluyor bi nevi.) üzerindeki dokunmatik tuşları kullanımı oldukça kullanışlı ve hoş. Bu kulaklığı kimler almalı : 1-ben kaliteden taviz vermem ama kablolar sıkıcı olabiliyor diyenler
    2-kulaklık kafamı ağrıtmasın rahat rahat dinleyeyim diyenler (kulakiçi kulaklıklar ve dengesiz tiz dengesi olan kafa üstü kulaklıklar ciddi kafa ağrısı ve kulak ağrısı yapabiliyorlar)

Detaylı resim eklenecektir şimdilik sahibinden ilan numarası bırakıyorum
    410307826

Aklınıza takılan birşey olursa site üzerinden iletişime geçebilirsiniz elimden geldiğince hızlı yanıt vermeye çalışırım. İstenilirse get ilanı açılır tercihim elden deneyerek teslim. Pazarlık sünnet istediğim fiyat SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB4209D2B -- 15 Mart 2017; 17:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.