Şimdi Ara

[SATILDI] SATILDI James Donkey JD1024 1TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI James Donkey JD1024 1TB

Merhaba,ürünü incehesap üzerinden 23 Kasım 2019 tarihinde satın almıştım,test fotoğraflarında görülebileceği gibi SSD de ölü bölge veya herhangi bir problemi yoktur,vaad edilen hızları aktif olarak verebiliyor ama test ederken 2inci m2 slotuna taktığım için hızı düşük çıkmıştır ilk slotda windows ssdim oldugu için ona takıp deneyemedim,bu ssdyi hem aktif kullanamadım şehir dışında çalıştığım için hemde evde oldugumda bu ssdnin oldugu bilgisayar aktif çok kullanılmadı bundan kaynaklı 9560 saat yani 1 sene kullanımı vardır test fotolarında gözüküyor,kutu ve içeriği herşeyi fulldur sormak istediğiniz soru olursa bir mesaj uzağınızdayım.

Satma Sebebim,4TB 990 Proya geçtiğim içindir ve fazlalık konumuna geçmiştir yoksa memnundum onuda belirtmek istedim.

Fiyat Kargo Dahil ....TL dir. Havale/EFT sonrası gün içinde veya ertesi gün kargoya teslim ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.