Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI James Donkey JD1024 1TB Satın Al 19 Şubat 2025 00:25 1 1 SATILDI James Donkey JD1024 1TB Merhaba,ürünü incehesap üzerinden 23 Kasım 2019 tarihinde satın almıştım,test fotoğraflarında görülebileceği gibi SSD de ölü bölge veya herhangi bir problemi yoktur,vaad edilen hızları aktif olarak verebiliyor ama test ederken 2inci m2 slotuna taktığım için hızı düşük çıkmıştır ilk slotda windows ssdim oldugu için ona takıp deneyemedim,bu ssdyi hem aktif kullanamadım şehir dışında çalıştığım için hemde evde oldugumda bu ssdnin oldugu bilgisayar aktif çok kullanılmadı bundan kaynaklı 9560 saat yani 1 sene kullanımı vardır test fotolarında gözüküyor,kutu ve içeriği herşeyi fulldur sormak istediğiniz soru olursa bir mesaj uzağınızdayım.Satma Sebebim,4TB 990 Proya geçtiğim içindir ve fazlalık konumuna geçmiştir yoksa memnundum onuda belirtmek istedim.Fiyat Kargo Dahil ....TL dir. Havale/EFT sonrası gün içinde veya ertesi gün kargoya teslim ederim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Çoklu açılı Holder Riser Dahil 4.0 X16 Gen4 --- Açılı Gpu Holder Satılık Dyson Supersonic Ceramic Pop Özel Seri Rengi SATILIK Macbook Pro 2019 MVVK2TU/A i9 9880H--5500M--16GB Ram--1 TB SSD SATILIK Gamepower Warcry Kasa 9 Fanlı