Şimdi Ara

SATILDI Jelatini açılmamış faturalı 2 yıl garantili SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Casper Kapasite #16 GB #WIFI
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Siyahlardan bir tanesi _tatar_ nickli arkafaşa satılmıştır 4ünü de coolgeo almıştır hayırlı olsun..

Cihazlardan şuan elimde 4 tane vardır 1si siyah 3ü beyaz olmak üzere.

Jelatinleri açılmamış durumda beklemektedirler fatura tarihleri 2-3 haftalıktır. Bir indirim esnasında alınmış ürünlerdir.

İstediğiniz yeri araştırabilirsiniz fiyatı 280-300 civarı.

Bana uyguna geldi ben de almak isteyenin işine yarasın diye yine uyguna .... vereceğim.

Tam model casper T18-m. Donanım olarak da iyidir 8'' 1280x800 ips ekran intel z3735 işlemci mevcut.

İstanbul içi elden satış tercihimdir. Sanalpazar üzerinden almak isteyen olursa ilan açarım ama jelatinli olduğundan iade alamam.

İsterseniz referanslarımı incelersiniz önce ücreti yatırırsınız akabinde kargonuzu gönderirim aynı gün.

SATILDI Jelatini açılmamış faturalı 2 yıl garantili SATILDI SATILDI Jelatini açılmamış faturalı 2 yıl garantili SATILDI

SATILDI Jelatini açılmamış faturalı 2 yıl garantili SATILDI SATILDI Jelatini açılmamış faturalı 2 yıl garantili SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nOnAME* -- 9 Aralık 2015; 19:08:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 1 adet hediye etmek üzere ben satın aldım. Tamamen kapalı ambalajda tarafıma kargolandı. Henüz test edilmedi fakat fiyat olarak oldukça avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.