Şimdi Ara

Satıldı-Katlanır Bisiklet Dahon Vybe D7 2015 Model Beyaz Renk Sıfır Gibi fiyat düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayıs-2015 de Aktif Pedal beşiktaştan almış olduğum Dahon Vybe D7 katlanır bisikletimi satıyorum. Garantisi Mayıs-2017 ye kadar devam ediyor. Bir hevesle aldım 4-5 kez binmişimdir herhangi bir arıza ve sıkıntısı yoktur sıfır gibidir. Selesi biraz rahatsız ediciydi, iyi bir sele ile değiştirdim. Rengi beyazdır. Yanında dahon orjinal taşıma çantası, moon mavi renk kask, özel eldiveni ve kaliteli pompası ile birlikte satıyorum. Aksesuarlar ayrı ayrı da satılıktır. Faturası mevcuttur garantisi devam ediyor. İstanbul içi elden satıcam bisikleti, incelemek isteyen olursa avrupa yakası Şirinevler civarında görebilir.
    Fotoğrafları ekledim ama zaten devamlı çantasında durduğu için sıkıntısı yok isteyen gelip görebilir.

Sadece Bisiklet: 1.100>>1.000 TL
    Orjinal çantası ile birlikte 1300>>1.150 TL

Aksesuarlar ayrı olarak;
    Orjinal Taşıma Dahon:200 TL
    Moon Kask: 120 TL
    Eldiven: 100 TL
    Özel Pompa: 75 TL

DAHON VYBE D7 Özellikler:
    10 saniyede katlanma
    Katlandığında açılmayı engelleyen mekanizma
    Katlanır pedallar
    Alumınyum krank kolları
    7 li arka dişli
    Shımano 7 arka vites
    Lastikler 20*175 KENDA marka
    Alumınyum jantlar
    Bagaj yük lastiği
    Arka bagaj
    Tam kapatan paslanmaz ses yapmaz çamurluklar
    Alumınyum v fren ön arka
    7 vites
    Alumınyum gövde
    20" jant boyu

Satıldı-Katlanır Bisiklet Dahon Vybe D7 2015 Model Beyaz Renk Sıfır Gibi fiyat düştü

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock43v3r -- 10 Mart 2016; 22:37:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba, ne zaman aldınız acaba bisikleti? Ne kadar süre garantisi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomatiktembel

Merhaba, ne zaman aldınız acaba bisikleti? Ne kadar süre garantisi var?

merhaba, mayıs-2015 tarihli fatura. mayıs-2017 ye kadar garantisi devam ediyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.