Şimdi Ara

[Satıldı] Kingston 250GB KC2000 Serisi NVMe M.2 SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İyi günler arkadaşlar.Birkaç aylık faturası kesilmeyen Kingston 250GB KC2000 Serisi NVMe M.2 SSD ssd Msi GE62 laptopumda çalışmadığı için satılıktır.Fiyat Satıldı... 250GB Sata SSD'lerle takas olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Ağustos 2020; 23:18:53 >

• 200 lira?
  • Arkadaşım laptop modelinin kullanım klavuzunda pcie nvme m.2 2280 formatındaki ssd desteği olduğu görünüyor.
    şu linkten ister türkçe isterse ingilizce manual indirip kontrol et derim.[Satıldı] Kingston 250GB KC2000 Serisi NVMe M.2 SSD
    www.msi.com
    Support For GE62 2QE Apache Pro | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
    https://www.msi.com/Laptop/support/GE62-2QE-Apache-Pro#down-manual

çalışmama durumunu nasıl anladın? işletim sistemi üzerinden göremediysen muhtemelen win7 veya win 8 kullanıyorsun ve pcie aygıt driver yüklü değil ve o yüzden göremiyorsun. win10 doğrudan görür... sistemin win 7 ise hotfix yüklemen gerekir.
    Ben de geçen ay hem sata ssd hem de pci nvme m.2 ssd alıp takmıştım laptopuma ve ısrarla win7 kurmak istediğimde sorunla karşılaştım..Sonuç olarak sata ssd ye win7, pcie nvme m.2 ssd ye win10 kurdum ve şu an sorunsuz her ikisini de kullanabiliyorum....
    şayet win7 ise nvme driver kurarsan görebilirsin diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

Arkadaşım laptop modelinin kullanım klavuzunda pcie nvme m.2 2280 formatındaki ssd desteği olduğu görünüyor.
    şu linkten ister türkçe isterse ingilizce manual indirip kontrol et derim.https://www.msi.com/Laptop/support/GE62-2QE-Apache-Pro#down-manual

çalışmama durumunu nasıl anladın? işletim sistemi üzerinden göremediysen muhtemelen win7 veya win 8 kullanıyorsun ve pcie aygıt driver yüklü değil ve o yüzden göremiyorsun. win10 doğrudan görür... sistemin win 7 ise hotfix yüklemen gerekir.
    Ben de geçen ay hem sata ssd hem de pci nvme m.2 ssd alıp takmıştım laptopuma ve ısrarla win7 kurmak istediğimde sorunla karşılaştım..Sonuç olarak sata ssd ye win7, pcie nvme m.2 ssd ye win10 kurdum ve şu an sorunsuz her ikisini de kullanabiliyorum....
    şayet win7 ise nvme driver kurarsan görebilirsin diye düşünüyorum.
    Hocam sistem hiç açılmıyor.Boot etmiyor.Masaüstünde sorunsuz çalışan cihaz dizüstünde çalışmıyor anlamadım.

• Tarafımdan alınmıştır👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhandeniz07

Tarafımdan alınmıştır👍
    Gayet seviyeli ve hoş bir alışveriş oldu.Başka alışverişlerde görüşmek üzere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.