Şimdi Ara

SATILDI - Kirkland Minoxidil %5 - SAÇ ÇIKARICI - 6 Aylık Açılmamış Kutu ve 1 Aplikatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    3 kutu ve her biri 6 Aylık (her kutuda 6 solusyon + 1 aplikatör mevcut).

SATILDI - Kirkland Minoxidil %5 - SAÇ ÇIKARICI - 6 Aylık Açılmamış Kutu ve 1 Aplikatör

6 Aylık kutu fiyatı SATILDI - obblomovv

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından resmen onaylanmış SAÇ ve Sakal ÇIKARAN tek ilaçtır.

Son kullanma tarihi: 07/2014

MİNOXİDİL nedir:

MİNOXİDİL
    bir vasodilatör`dür. Yani, damarları gevşeterek genişlemelerini
    sağlayan damar açıcı bir ilaçtır. MİNOXİDİL’in androgenetik saç
    dökülmesi nedeniyle küçülmüş olan kıl köklerini büyülterek ve yeniden
    kuvvetlendirerek etki yaptığı bilinmektedir. Ayrıca kılların büyüme
    hızını süre olarak uzatarak, belli bir uzunluga gelmeden dökülmesini
    engellemektedir.
    MİNOXİDİL sadece saça değil kıl olmasını istediğiniz her yere kullanabilirsiniz.

Kokusuz (Sık kullanılma halinde dahi koku bırakmaz)
    Kullanma kılavuzu birlikte gelmektedir.

SAKAL VE BIYIK İÇİN KULLANIM
    Günde 2 defa problemli olan bölgeye Minoxidil'in içerisindeki aplikatör ile 0.1ml çizgisine kadar çekip uyguluyorsunuz. 4 saat arası beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Akşam kullanımında kurumadan yatmayınız. Uygulanacak bölge temiz ve kuru olmalıdır. düzenli kullanım gerektirir.
    SAKAL İÇİN ALACAKLAR;
    (Sakalda 2-3 kutu işi görüyor..Kişinin bünyesine göre sonuçlar beliririyor..Kimi 1 ayda gelişme sağlarken kimisi 2 ayda sakallarına kavuşuyor..2 kutu ile başlamaktada her zaman fayda vardır..2 kutu bitirip oluşan sonuçlara göre bu kadar bana yeter derseniz bırakabilirsiniz..Tatmin olmayıp biraz daha gelişme kaydetmek isterseniz tekrar alabilirsiniz.) Toplamında 5 veya 6 ay kullanılması gerekebilir. 2 ay kullanıp bırakıldığında ilk çıkan sakallar tüy halinde geldiği için dökülebilir, o yüzden tam sertleşene kadar kullanmanız tavsiye edilir. Sertleştikten sonra çıkan sakallarda dökülme olmaz.

Saç İçin MİNOXİDİL Nasıl Kullanılmalıdır: Sabah kullanımı: 1.MİNOXİDİL`i saça uygulanmadan önce saç derinizin kuru olmasına dikkat ediniz. Bunda dolayı saçınızı yıkadıktan sonra havlu ya da Saç kurutma makinesi ile iyice kurulayınız. 2.Kutu ile birlikte gelen tübü(applicator) 1mL çizgisine kadar doldurunuz. 3.Solüsyonu deriye uygulayınız, saça değil. Bunu yapmak için aşağıdakileri dikkat ediniz: a. MİNOXİDİL'i kullanacağınız bölgedeki Saçları elinizle toplayın 1,5 cm aralıklarla ayırın. b. Bir elinizle saçları yukarıda tutarak diğer elinizle losyon’u saç derisine uygulayın. c. Solüsyonu deriye tam olarak uygulamak için parmak uçlarıyla sıvıyı oval hareketlerle deriye iyice yedirin. Bu her zaman için gerekli değildir. Eğer dikkatli bir şekilde tüpü kullandıysanız elinizle ovalamaya gerek yoktur. 4.MİNOXİDİL'nin deri tarafından absorbe edilmesi için 15 ile 20 dakika arasında bekleyin. Bu bekleme süresinden sonra saçınız için jole gibi diğer saç bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. Akşam kullanımı: 1.Yukarıdaki maddelerden 1 den 3 e kadar olanı aynen yapın. Uygun ölçüde, yani 1 mL kullanmaya dikkat edin. 2.MİNOXİDİL'den en iyi verimi almak için saça uygulanan solüsyonun tamamen kuruması gereklidir. Akşam kullanımından sonra sıvı kurumadan hemen yatılması durumunda solüsyon yastığa bulaşıp bundan da yüze teması durumunda istenmeyen rahatsızlıklar ile karşılaşırsınız. Uyumadan önce sıvının tamamen kuruması için bekleyiniz. En iyi verimi nasıl alırsınız? 1.Sabah ve aksam olmak üzere günde iki kez her gün MİNOXİDİL`i kullanın ve her seferinde sadece 1 mL kullanın. Miktarından fazla ya da günde 2 defadan fazla kullanmak MİNOXİDİL kullanımının verimini değiştirmeyecektir hatta alacağınız verimi azaltacaktır. 2.Saç derinizi temiz tutmak için saçınızı her gün yıkayın. 3.Uzun dişli taraklar kullanın. Kısa dişli ya da yuvarlak saç fırçaları saçın çabuk kırılmasına sebep olur. 4.MİNOXİDİL kullanımından sonra mutlaka elinizi bol sabunlu suyla yıkayın. 5.MİNOXİDİL kullandıktan sonra 4 saat içinde saçlarınızı yıkamayın. 6.Her gün kullanın. Eğer bir gün unutursanız ya da uygulamasanız ertesi gün yine 2 defa uygulayınız. Unutarak geçirdiğiniz gün içinde 2 defa daha fazla uygulamak alınacak verimi düşürür. 7.MİNOXİDİL'i kullanmaya başladığınız ilk 2 hafta içinde eğer normalinden daha fazla bir saç dökülmesi görürseniz telaşlanmayın. Bu saç hücrelerinin yenilenmesi ile oluşan normal bir durumdur. Minoxidil 'i uygulamaya başladığınız ilk 2 hafta içinde normalden daha fazla saç dökülmesi görürseniz telaşlanmayınız. Bu saç hücrelerinde meydana gelen yenilenme ile oluşan normal bir durumdur ETKİLİ SONUÇ ALMAK İÇİN EN AZ DÖRT AY KULLANMAK GEREKİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 29 Kasım 2012; 19:32:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: Kirkland Minoxidil %5 Saç Çıkarıcı: 6 Aylık Tedavi Paketi

Giriş: İster saç dökülmesiyle mücadele ediyor olun, ister saç yoğunluğunu artırmak istiyor olun, Kirkland Minoxidil %5 Saç Çıkarıcı, görünümünüzü iyileştirmenize yardımcı olacak güçlü bir çözüm sunar. Bu 6 aylık tedavi paketi, saç büyümesini desteklemek ve saç dökülmesini önlemek için tasarlanmıştır.

Minoxidil'in Etkinliği: Minoxidil, saç büyümesini teşvik ettiği klinik olarak kanıtlanmış bir bileşendir. Saç köklerini uyararak ve saç büyümesi döngüsünü uzatarak çalışır. Kirkland Minoxidil %5, saç büyümesini etkili bir şekilde desteklemek için saç derisine doğrudan uygulanan topikal bir solüsyondur.

Faydalar: * Saç dökülmesini önler * Saç büyümesini destekler * Saç yoğunluğunu artırır * Sağlıklı saçların uzamasını destekler

Kullanım Talimatları: Kirkland Minoxidil %5 Saç Çıkarıcı, günde iki kez saç derisine uygulanır. Saçlarınızı ve saç derinizi yıkadıktan sonra, solüsyonu damlalıklı aplikatör kullanarak etkilenen bölgelere uygulayın. Solüsyonu masaj yaparak saç derisine yedirin ve en az 4 saat kurumaya bırakın.

Paket İçeriği: Bu 6 aylık tedavi paketi, aşağıdakileri içerir: * 6 şişe Kirkland Minoxidil %5 Saç Çıkarıcı (her biri 60 ml) * 1 damlalıklı aplikatör

Önemli Notlar: * Kirkland Minoxidil %5 Saç Çıkarıcı, yalnızca yetişkinler tarafından kullanılmalıdır. * Diğer ilaçlar veya sağlık durumları nedeniyle saç dökülmesi yaşıyorsanız, kullanmadan önce bir doktora danışın. * Solüsyon gözlerle veya mukoza zarlarıyla temas etmemelidir.

Kirkland Minoxidil %5 Saç Çıkarıcı, saç dökülmesiyle mücadele etmenize ve daha dolgun, sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı olmak için güvenilir ve etkili bir çözümdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Son Kullanma Tarihleri nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Son Kullanma Tarihleri nedir ?

Hatırlattığınız için teşekkür ederim, gözümden kaçmış. 07/2014 ayrıca konuya da ekledim.
  • Lot numaralarını PM atar mısınız?
  • ben kullandım bundan 5 ay kadar, saçlarım önceden seyrekti şimdi rahmetli barış manço gibi geziyorum.. ama hala seyrek :D
  • Burada diğer önemli konu da dökülmenin genetik mi yoksa hastalık mı olduğu.
    Genç olmama rağmen saçlarım çok hızlı bir şekilde döküldü ve devam da ediyor. Babamın saçları gibi. Yani genetik.
    Genetik dökülmelerde de olumlu sonuç veriyor mu? Yada benim gibi olan ve kullanıp da faydasını görmüş arkadaş var mı?
    Yada sonuç veriyor diyorsanız kanıt?
    Ona göre ciddi olarak kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatar*

Burada diğer önemli konu da dökülmenin genetik mi yoksa hastalık mı olduğu.
    Genç olmama rağmen saçlarım çok hızlı bir şekilde döküldü ve devam da ediyor. Babamın saçları gibi. Yani genetik.
    Genetik dökülmelerde de olumlu sonuç veriyor mu? Yada benim gibi olan ve kullanıp da faydasını görmüş arkadaş var mı?

Hocam kendim kullanmadım Allah'a şükür ki şimdilik ihtiyacım yok. 2 ay öncesi annem amerikada idi 2 arkadaşımın isteği üzerine getirtmiştim. 1 tanesi saç ektirdi ve saç ekimini yapan doktor operasyondan sonra 6 ay bunu kullanmasını önermiş. Onun dışında yerli ve yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla bu alanda en etkili bunun olduğu söyleniyor.

Ayrıca forum üzerinden almak isteyenlere 100 tl bırakabilirim ya da sanalpazar, gg ve sahibinden üzerinden 100 tl + komisyonu şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

quote:

Orijinalden alıntı: Tatar*

Burada diğer önemli konu da dökülmenin genetik mi yoksa hastalık mı olduğu.

Hocam kendim kullanmadım Allah'a şükür ki şimdilik ihtiyacım yok. 2 ay öncesi annem amerikada idi 2 arkadaşımın isteği üzerine getirtmiştim. 1 tanesi saç ektirdi ve saç ekimini yapan doktor operasyondan sonra 6 ay bunu kullanmasını önermiş. Onun dışında yerli ve yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla bu alanda en etkili bunun olduğu söyleniyor.

Ayrıca forum üzerinden almak isteyenlere 100 tl bırakabilirim ya da sanalpazar, gg ve sahibinden üzerinden 100 tl + komisyonu şeklinde.

Olmasın da ihtiyacınız zaten hocam :)
    Peki öyleyse sağolun yine de. Size hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

3 kutu ve her biri 6 Aylık (her kutuda 6 solusyon + 1 aplikatör mevcut).

6 Aylık kutu fiyatı SATILDI - obblomovv

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından resmen onaylanmış SAÇ ve Sakal ÇIKARAN tek ilaçtır.

Son kullanma tarihi: 07/2014

MİNOXİDİL nedir:

MİNOXİDİL
    bir vasodilatör`dür. Yani, damarları gevşeterek genişlemelerini
    sağlayan damar açıcı bir ilaçtır. MİNOXİDİL’in androgenetik saç
    dökülmesi nedeniyle küçülmüş olan kıl köklerini büyülterek ve yeniden
    kuvvetlendirerek etki yaptığı bilinmektedir. Ayrıca kılların büyüme
    hızını süre olarak uzatarak, belli bir uzunluga gelmeden dökülmesini
    engellemektedir.
    MİNOXİDİL sadece saça değil kıl olmasını istediğiniz her yere kullanabilirsiniz.

Kokusuz (Sık kullanılma halinde dahi koku bırakmaz)
    Kullanma kılavuzu birlikte gelmektedir.

SAKAL VE BIYIK İÇİN KULLANIM
    Günde 2 defa problemli olan bölgeye Minoxidil'in içerisindeki aplikatör ile 0.1ml çizgisine kadar çekip uyguluyorsunuz. 4 saat arası beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Akşam kullanımında kurumadan yatmayınız. Uygulanacak bölge temiz ve kuru olmalıdır. düzenli kullanım gerektirir.
    SAKAL İÇİN ALACAKLAR;
    (Sakalda 2-3 kutu işi görüyor..Kişinin bünyesine göre sonuçlar beliririyor..Kimi 1 ayda gelişme sağlarken kimisi 2 ayda sakallarına kavuşuyor..2 kutu ile başlamaktada her zaman fayda vardır..2 kutu bitirip oluşan sonuçlara göre bu kadar bana yeter derseniz bırakabilirsiniz..Tatmin olmayıp biraz daha gelişme kaydetmek isterseniz tekrar alabilirsiniz.) Toplamında 5 veya 6 ay kullanılması gerekebilir. 2 ay kullanıp bırakıldığında ilk çıkan sakallar tüy halinde geldiği için dökülebilir, o yüzden tam sertleşene kadar kullanmanız tavsiye edilir. Sertleştikten sonra çıkan sakallarda dökülme olmaz.

Saç İçin MİNOXİDİL Nasıl Kullanılmalıdır: Sabah kullanımı: 1.MİNOXİDİL`i saça uygulanmadan önce saç derinizin kuru olmasına dikkat ediniz. Bunda dolayı saçınızı yıkadıktan sonra havlu ya da Saç kurutma makinesi ile iyice kurulayınız. 2.Kutu ile birlikte gelen tübü(applicator) 1mL çizgisine kadar doldurunuz. 3.Solüsyonu deriye uygulayınız, saça değil. Bunu yapmak için aşağıdakileri dikkat ediniz: a. MİNOXİDİL'i kullanacağınız bölgedeki Saçları elinizle toplayın 1,5 cm aralıklarla ayırın. b. Bir elinizle saçları yukarıda tutarak diğer elinizle losyon’u saç derisine uygulayın. c. Solüsyonu deriye tam olarak uygulamak için parmak uçlarıyla sıvıyı oval hareketlerle deriye iyice yedirin. Bu her zaman için gerekli değildir. Eğer dikkatli bir şekilde tüpü kullandıysanız elinizle ovalamaya gerek yoktur. 4.MİNOXİDİL'nin deri tarafından absorbe edilmesi için 15 ile 20 dakika arasında bekleyin. Bu bekleme süresinden sonra saçınız için jole gibi diğer saç bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. Akşam kullanımı: 1.Yukarıdaki maddelerden 1 den 3 e kadar olanı aynen yapın. Uygun ölçüde, yani 1 mL kullanmaya dikkat edin. 2.MİNOXİDİL'den en iyi verimi almak için saça uygulanan solüsyonun tamamen kuruması gereklidir. Akşam kullanımından sonra sıvı kurumadan hemen yatılması durumunda solüsyon yastığa bulaşıp bundan da yüze teması durumunda istenmeyen rahatsızlıklar ile karşılaşırsınız. Uyumadan önce sıvının tamamen kuruması için bekleyiniz. En iyi verimi nasıl alırsınız? 1.Sabah ve aksam olmak üzere günde iki kez her gün MİNOXİDİL`i kullanın ve her seferinde sadece 1 mL kullanın. Miktarından fazla ya da günde 2 defadan fazla kullanmak MİNOXİDİL kullanımının verimini değiştirmeyecektir hatta alacağınız verimi azaltacaktır. 2.Saç derinizi temiz tutmak için saçınızı her gün yıkayın. 3.Uzun dişli taraklar kullanın. Kısa dişli ya da yuvarlak saç fırçaları saçın çabuk kırılmasına sebep olur. 4.MİNOXİDİL kullanımından sonra mutlaka elinizi bol sabunlu suyla yıkayın. 5.MİNOXİDİL kullandıktan sonra 4 saat içinde saçlarınızı yıkamayın. 6.Her gün kullanın. Eğer bir gün unutursanız ya da uygulamasanız ertesi gün yine 2 defa uygulayınız. Unutarak geçirdiğiniz gün içinde 2 defa daha fazla uygulamak alınacak verimi düşürür. 7.MİNOXİDİL'i kullanmaya başladığınız ilk 2 hafta içinde eğer normalinden daha fazla bir saç dökülmesi görürseniz telaşlanmayın. Bu saç hücrelerinin yenilenmesi ile oluşan normal bir durumdur. Minoxidil 'i uygulamaya başladığınız ilk 2 hafta içinde normalden daha fazla saç dökülmesi görürseniz telaşlanmayınız. Bu saç hücrelerinde meydana gelen yenilenme ile oluşan normal bir durumdur ETKİLİ SONUÇ ALMAK İÇİN EN AZ DÖRT AY KULLANMAK GEREKİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

arkadaslar bende 12 aylık olanından aldım bunun 6 aylık olanını isteyene 80 tl den kargo bana ait olmak üzere vericem ....diğer 6 aylığı da ben kullanıcam

• Arkadaşlar Yurtdişindan Kirkland Minoxidil Getirmekteyiz.

Orjinal Kutusundadir.

2014 /10 ay son kullanma tarihlidir.

minoxidil@msn.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
  • 3 aylık kür alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.